Hvad er nuts og hvad er flop inden for denne kategori? ;)
Bring it on guys ;)
Den bedste frysepizza?
Jeg synes dem hvor der er 3 i pakken for 20-30kr er bedst..
..
edit:
ristorante frysepizza er elendig, smager meget syntetisk og bliver sygt 'vandede'.
progzx skrev:
Jeg synes dem hvor der er 3 i pakken for 20-30kr er bedst..
..
enig, de er hamrende gode!
Hanegal økofrysepizza. Jeg har kun set dem i Irma, men mon ikke de kan findes andre steder. Den er imo bedre end en "rigtig" pizza fra et dårligt pizzeria, men langt fra lige så god som en pizza fra et godt pizzeria. Til gengæld er den så også svinedyr af en frysepizza at være - 35 kroner stykket eller sådan noget, og den er ikke specielt meget større end en standard dårlig frysepizza.
Personligt er jeg meget hookede på Modena Pizza, den her Pepperoni Pizza er nuts i min verden. Der er 2 forskellige ost på og bacon :D
De billige til 20-25 for 3 og så med creme fraiche dressing er de bedste, sammen med Ristorante med pepperoni eller Hawaii.
K_B_B skrev:
Min favorit. Ogsaa fornuftig prissat.
Den har jeg smagt også, tror jeg har smagt langt de fleste pizzaer ;o)
MrNoller skrev:K_B_B skrev:
Min favorit. Ogsaa fornuftig prissat.
Den har jeg smagt også, tror jeg har smagt langt de fleste pizzaer ;o)
Hvor kan man købe den i Århus?
Haha, sidst jeg købte den der var i Kiwi, så mon ikke de stadig har den ;)
Også favoritten her. Tomatsovsen inde i skorperne er imo nuts! den gør de ellers kedelige skorper skønne at spise :)
Andro skrev:
IMO
Kan ikke være mere uenig, det er ca den dårligste frysepizza der findes, og de ananas stykker smager satme af helved til :)
Kan ikke være mere uenig med dig Granatos.
Ristorante og især pizza med ananas er NUTS!!
Men tilgengæld den 3 i en er sku da så piv ringe.
Helt enig med Hazzig. Princip! er nuts
HazziG skrev:
Jeg er ikke i tvivl!
Nuts!
iMilk skrev:
Dr. Oetkers Tradizionale stenovnspizzaer er 100% the nuts. Diavola <3
Ja Tradizionale slår alt!
Princip er pizzaens svar på et søndagsblæs !
Lige et surt opstød -----> Én ting er tilfældige folk ved et uheld kan tabe et stykke ananas på en "frisk" pizza....... Men når de skingrende sindssyge mennesker bag "Ristorante" begynder at masseproducere frysemad, beregnet til opvarmning, tæsket ind i skidtet...... Så begynder jeg sku at tvivle på om folkene der fik gabestokken ulovliggjort måske handlede for hurtigt.......
Splittet ekspert er splittet.
Er sindssygt god, men den er af og til svær at støve op i de "mindre" supermarkeder (Fakta, Netto). Ellers er en god:
eller varianten med skinke (KUN SKINKE! Ananas er ukrudt, og jeg spiser ikke ukrudt) helt i top imo.
De der 3-i-én er beregnet til at man skraber alt "fyldet" af og kommer sit eget på. Det er sgu virkeligt ikke en særligt behagelig pizza at spise.
Fucking nedern mennesker, fået total frådern på nu og har ikke noget spiseligt...
De der goodfellas er ogsaa ganske gode, isaaer naar Tesco vaelger at saette dem paa tilbud til omregnet ca. 10 kr
MetalMania skrev:
Fucking nedern mennesker, fået total frådern på nu og har ikke noget spiseligt...
Google is your friend:
Problem solved
Advarsel, kan give impotens hos nogle mænd ;)
Nam, nyder i skrivende stund en princip :)
Sygt at man kan oprette sådan en tråd. Svarer vel til at checke hvem af vennerne som dufter "bedst" efter 24 timer i en varm bus sydpå!
+99% af alle pizzaer burde ikke serveres for hverken mennesker eller dyr. Hovedparten af det skidt som kommes på en pizza er vel at betragte som affaldsprodukter.
Hav en god dej og tomatsovs klar i køleskabet - koster intet og er tusind gange mere nuts end alt det bras i fryseren.
Chicago Town... De findes seriøst stadigvæk? Jeg får flashback til 90'erne.
Jensen skrev:
Sygt at man kan oprette sådan en tråd. Svarer vel til at checke hvem af vennerne som dufter "bedst" efter 24 timer i en varm bus sydpå!
Lol
Goodfellas Friday Fever og det er ikke engang close.
Princip er føtexs luksusmærke, sikkert også bilkas?
Jeg er totalt med på principvognen.
Dem der ikke har prøvet Goodfellas friday fever eller meateor endnu har en overraskelse til gode. For satan hvor er de gode, selv skorpen er NUTS!!
pure love, de har dem tit i fakta!
Til alle Jer der har valgt Ristorante pizzaerne.....WTF!?!
Af de ovenstående er jeg dog med på Chicago Town vognen hvis det skal være Deep Pan og Modena Pizza hvis det skal være real italian style.
progzx skrev:
Jeg synes dem hvor der er 3 i pakken for 20-30kr er bedst..
..
edit:
ristorante frysepizza er elendig, smager meget syntetisk og bliver sygt 'vandede'.
og så med cocktail pølser på så er den nuts
Bad3xo skrev:
Splittet ekspert er splittet.
Er sindssygt god, men den er af og til svær at støve op i de "mindre" supermarkeder (Fakta, Netto). Ellers er en god:
eller varianten med skinke (KUN SKINKE! Ananas er ukrudt, og jeg spiser ikke ukrudt) helt i top imo.
Hvor kan man købe den øverste.. Looks like the nuts.
Fakta!
Min favorit kan man så ikke få længere efter at Dr.Oetker har overtaget chicago town (de laver btw. også Ristorante pizzaerne)
Jeg var førhen vild med Chicago town's "Stuffed pizza slices" beregnet til at stoppe i microen i 3 minutter og ud kom en brændende varm, nem at spise, peperoni proppet, lækker snack.
Dovne hunde! Lav da jeres egne pizzaer. Kan anbefale en opskrift fra Arla med kylling og peberfrugt
http://arla.dk/opskrifter/minipizza-med-kylling/
Der bliver 12 stk og kræver kun 5 minutter ved 200 grader for at blive varmet op igen.
Razga skrev:
Dovne hunde! Lav da jeres egne pizzaer. Kan anbefale en opskrift fra Arla med kylling og peberfrugt
http://arla.dk/opskrifter/minipizza-med-kylling/
Der bliver 12 stk og kræver kun 5 minutter ved 200 grader for at blive varmet op igen.
Razga, jeg er lazy-boy :D
Det der Razga linker til er ikke en pizza, men en klump dej med ubrugeligt snask på.
Den her tråd har btw. hjulpet mig til at beslutte, at idag står den på et slagtehus med det hele. ♥
Jeg har lige været i Føtex og købe 2 Princip bunde. Og så skal der bare kød og ost på. FANTASTISK!
liderdider skrev:Bad3xo skrev:
Splittet ekspert er splittet.
Ligner sgu da en Mariekiks med fyld på toppen :O)
Review af Goodfellas Friday Fever
The best pizza, frozen or otherwise I’ve tasted in a very long time.
Goodfella’s has a long reputation of making excellent frozen pizzas and have never been afraid of creating pizzas with interesting topping combinations and this particular pizza is definitely one of their best successes.
It is a meat filled treat, pepperoni, sausage, bacon and spicy beef, all sit atop a mass of grated cheese and tomato sauce. The meat toppings aren’t what you’d call generously supplied, but the pizza is quite large, so it’s probably best that there isn’t too much meat on the pizza. All the meats are tasty, even the sausage, though sausage on a pizza works best when it is on a fresh pizza.
The crust is one of the nicest parts of the pizza. It is fluffy and light, yet still filling,and has a sweetness to it which is unusual for a pizza crust but works well.
Unless you have a fantastic appetite, you’ll need to share this pizza with someone. I shared it with my boyfriend, we had half each, and we were both left with full stomachs afterwards.
I’d recommend this pizza, it’s very tasty, very filling, and if you are a meat lover, you can’t go wrong with this one. There are no onions, mushrooms or peppers on this pizza, which I know will please a lot of people, my brother especially, who usually has to pick all those “healthy” extras off other pizzas.
Goodfella’s Friday Fever Meateor is a perfect pizza for a DVD night in, or a quick meal when you can’t be bothered to cook. Of course like all pizzas it is high in calories and fat, so should be eaten in moderation.
Rating: 8
Takeaway Pizza med det røde der i kanten :-)
OK det der bremser de fleste i at lave en hjlavet pizza er jo alt det der med at rode med dej, hæve osv...... Det her kan min knægt på 5 år lave og det smager fint:
High speed pizza : Du tar en stak pitabrød af ordentlig kvalitet, laver en kold tomatsovs og smører på, ost på og dit yndlingsfyld + oregano....... 200 grader i 10 minutter ........og du slipper for alle de klamme tilsætningstoffer og skal ikke skrabe alt slagteriaffaldet af din købepizza :-) win
Og det er stadig en lazy løsning IMO..... Er man mere lazy end det skal man jo have folk til at tørre sig i røven ....
Det der afholder mig fra at lave pizza er faktisk, at det er pisse dyrt at købe ost, tomat, bacon, skinke, pepperoni, cocktailpølser, kebabkød, hakket oksekød og kylling. Desuden skal man "lave" tomatsovsen selv, ellers smager den ikke af andet end flåede tomater. Så der skal man købe krydderier osv til. Så er det et eller andet sted nemmere og billigere at købe en frostpizza, og den smager nogenlunde lige så godt, som det jeg selv kan bikse sammen.
Kommer du og tørrer mig i røven? ♥
bad3ox - Du er FANDME ringe til at lave mad, hvis du ikke kan lave en pizza der smager bedre end en frysepizza.... Jeg vil påstå, at en skive toastbrød i ovnen med ketchup, ost og skinke + lidt oregano smager 10* bedre end en frysepizza.
Jeg er i hvert fald glad for, at min far ikke lærte mig at lave pizza ud af pitabrød. Føj for satan.
@bad3ox ...øhhhhh nej du må hyre andro
Og du må sgu i træning hvis du ikke kan lave en der er bedre end en købe
@andro
Den dej du bruger (hvis du laver hjemmelavet pizza, hvad du jo nok ikke gør) er stort set identisk med en pita-dej .... bunden bliver noget bedre end en mariekikspizza fra dr øtker med et pita som basis men selvfølgelig ikke ligeså go som en rigtig pizzabund.....
Du har jo obv ikke prøvet det din fede abe....så luk nu røven !
Det kan jeg nu også godt. Det bliver bare relativt dyrt ift. frysepizzaen, og hvis man vejer tingene op mod hinanden, så er frysepizza = en fin smag, sparede penge og en del sparet tid. = Win.
Desuden er bunden ikke lavet af mariekiks. En mariekiks er sød. Bunden på en frysepizza er bare sprød og nummi.
Princip - Italiensk Pizza Rucola er nuts, den ser også 10 gange mere appetittelig ud end alle de der Fat Tony pizza'er. Men frysepizza er generelt bare klam æde.
EDIT: Kan nu godt se at den lyder lidt trist ud fra navnet, men det fede ved den er at der følger en pakke parma skinke, som man bare lige åbner op og lægger på. Navnet rucola er misvisende, har spist den mange gange, og aldrig lagt mærke til rucolaen er på.
Rucola på en pizza spiller altså bare ikke, medmindre den først kommer på efter pizzaen er bagt.
Jigsaw skrev:
Rucola på en pizza spiller altså bare ikke,
Sætningen slutter dér.