Hejsa.
Skal til pinsefest i morgen med hele svigermekanikken.
Har i den ombæring fået fingre i 2 kg hele friske jomfruhummere.
Vi er otte mennesker der skal spise af dem.
Gerne som hovedret, men hvis ikke der findes en ret som kan bære os alle, vil vi finde en mere bestandig ret, som vi kan spise os mætte i.
Det jeg søger, er en opskrift, som så vidt muligt kan mætte os alle.
Enten skal det forberedes hjemmefra, eller også er der mulighed for at grille til festen.
Hvad foreslår I?
Alle foreslag modtages med kyshånd.
Ved der sidder nogle madnørder derude. Del ud!
Tak!
PNVA: Jomfruhummer - opskrift
Hvor er du heldig
2 af mine favoritter:
Bare på grillen i stedet for ovn
og
bergholt
Imorgen er de ikke friske :)
Men en jomfruhummersuppe til forret og så en surf and turf til hovedret synes jeg ville være lækkert :)
bland efter smag forskellige urter i en lurpak. flæk jomfruhummeren på midten og smør dit nylavet smør ned i dem, og 5-10mins i ovn/gril!
Flæk dem og grill dem kun på skal-siden og i kort tid - smør dem på kødet med smør med urter - BOM!
Grill dem - men kun på hovedet, flæk dem og smør dem med kryddersmør på skallen.
Badabum
Skær dem over på langs med en skarp kniv, læg dem på grillen med kødet op og så ellers på med noget kryddersmør. YUMMI!
Hvis du skærer dem op på langs kan du putte noget kryddersmør på! Steg dem kun på skal siden kortvarigt....
Skær kryddersmøren op på langs og put hummer på. mmmmhhh
Skær grillen over på tværs med en sløv kniv. Læg lidt kryddersmør på kullene og smæk så det hele ovenpå hummerne. Bom badabum MMmmm, yumyum
Skær alle syv gæster op på langs, og hav en hyggelig aften med hummerne
køb en hummer ... og kør ALT midt over..
Du behøves ikke blande urter i smøren. Bare køb en med urter. Flæk evt. hummerne og smid smøret på før du putter dem i ovnen
Er der nogen der med fordel kan anbefale at de skal skæres over ? Nogen der mener man med fordel kan twiste dem med en form for kryddersmørblanding ?
Du kan ikke fucke det op, hvis bare du flækker noget og smører noget med kryddersmør.
Jeg er misundelig på dine hummere. Skaldyr er noget af min favorit spise. Rejer, Krebs og krabbe er jo bare delikatesse. Kan desværre ikke hjælpe med tilberedning, kun fortæring.
Den hummerbisque der er på Bergholdts blog er også mega nuts.. men suppe i 25 g varme - no go !
Jeg sidder med tårer i øjnene og hulker af grin over denne tråd.
Hvordan kan man undgå at elske pokernet med den fantastiske humor, der kommer frem :-)
Ps: du skal nok overveje at flække jomfruerne, fylde op med krydderiersmør og fyre godt op under skalden på dem.
Pps: har taget hul på en kasse dameøl (hyldeblomstcider), så er lidt selskabeligt overrislet..
Har vi nogensinde fået pics af Tuznelda btw ? :D
Men ja - god lir !
Så er I f...... også selv ude om det...
Jeg er en gammel, tyk dame - pt. Rødhåret..
luuuksus, du skal bare købe en god smør, blande med nogle luksus krydderurter, fyre op i en grill, flække krabaterne på midten lige ved rygsøjlen og ned i halen, så kaster du dem på god varm grill MEN IKKE FOR LÆNGE OG MED RYGGEN NEDAD. Husk kryddersmør, og flækkedeflækflæk
Dont let this thread die! Please, der mangler flere "flæk-på-langs-kryddersmør" kommentarer...
Hvad så OP, krydrede du grillen og flækkede smørret på langs eller?