På denne forårsdag number ca 1.
Har du?.. jeg har været ude, jeg HAR siddet i solen og nydt den første ISKOLDE bajser naturligvis en Bornholmer, solens salmer strammer i ansigtet.
Har kigget på kåde ænder/måger mm, nydt solens dans i vandet og set det hele med klart perspektiv :) småpløret men OVENPÅÅÅÅ :)
Er du på vej nu ??
1 Kold i solen :)
Har haft min sidste terminsprøve og sidder nu på terrassen med en kold øl og en ven og hver vores lappy med lidt poker kørende - life is good ♥
Jeg tog med en lille cykeltur på racercyklen :)
Ligger syg :(
OBV fml.
Måtte nøjes med en lunken foran computeren oppe på skole :)
Men en øl kan man altid drikke
Perfekt vejr omkring Vejle
Har nydt de kommende mange fridage med en øl - og lur mig om der ikke kommer rødvin på bordet til aften :)
Vi har lige haft brandøvelse, og så tager man naturligvis en kold Cisk med ud i solen :)
Den var indeed super god.. ♠
Aalborg. Kunne virkelig mærke i dag, da jeg kørte på job at der var forår. Damn en nice feeling, luften er bare anderledes i dag.
Øl @ åboulevarden i århus......Den var go! Imorgen bliver det endnu bedre, når det står på påskeferie efter nogle få timers undervisning.
Nappede en dag indendøre, efter en heftig bytur igår nat. 35 grader og høj sol i en to måneders tid nu, så er det ikke dårligt med en dag i airconditons tegn :)
Men glæder mig til, at komme hjem til det dejlige danske forårsvejr om en halvanden uges tid, men først skal fullmoon party fejres :)
Edit: Sidder i Thailand :)
Har desværre ikke fået en fad idag. Men imorgen skal der fandme fyres nogle patroner i dunken :D
Så blir vi sgu da bare indenfor og æder som konger og baroner i stedet for..
Der var nemlig forår i luften i Slagelse osse, mens jeg drønede rundt og handlede til menuen i morgen.
Lige nu står fiskehandleren på Bisserup Havn og sørger for der kommer forår på tallerkenen osse - han hiver nemlig rogn ud af dagens stenbidere til mig :)
Forårsmenu ala butch:
Stenbiderrogn på blinis
Mega-standard med fuldfed creme fraiche, smørstegte blinis, kørvel, dild og avocado-creme på siden.
Beef Wellington
Med hjemmepisket bearnaise, små kartofler og ovnbagte baby-gulerødder m. timian. (Hvis jeg på nogen måde kan støve en foie gras terrine og en trøffel op i Slagelse, blir det luxus-udgaven.)
skovgaardvine.dk/product.asp?product=6140 <-- i glasset
Tiramisu
Lavet med Buller portvin nede fra Skovgaard (K_B_B's hood) i stedet for amaretto eller lign. Ellers total standard.
Hjemmeversion af Københavnerstang på siden med fed vanille-is og en ananassorbet.
Til desserten hiver vi Brachettoen fra nytårs-tråden frem igen - den er sgu blevet den nye standard! Og en Buller..
skovgaardvine.dk/product.asp?product=3972
skovgaardvine.dk/product.asp?product=1829
Bonusinfo: Laver 15 kuverter og der er en helt reel mulighed for at jeg kommer over 50 æggeblommer i menuen i alt. 60-70 stk, hvis de osse lige får en vagtelblomme med på rognen..
Til bearnaisen arbejdes der ud fra en opskrift med 1 kg smør (så det ka vel siges at være riiiiigeligt af emnet..)
Uff det lyder satme delikat :)
Bon appetit
Og jeps slagelse emmede af hormoner og forår, i dag ;)
Yes! Jeg var lige i fælledparken og nuppe en enkelt ;)
1k smør til en omgang bearnaise?
250 g er riiiiiigeligt smør til en fuldvoksen portion :)
det er for tidligt at trimme alt håret af hovedet.. er blevet pisse syg :(
man får sq helt hjemve af denne tråd.
her er det minus 16 og absolut ikke i nærheden af forår + man må ikke drikke en øl udenfor :-(
Lorteland!
Pilsnere i solen på græsset ude foran Nexus igår.. LIVET!