Har tænkt mig at lave 24 timers bøf. Jeg mangler nogle idéer til tilbehør. Tilbehør uden kartofler foretrækkes. Kunne fx være bagte rodfrugter, selleripure etc. Vi bliver 4 personer. Fyr løs :)
24 timers bøf - tilbehør
Le Mans?
Selleripuré > kartofler. SYGT! Gå til lægen med de smagsløg, inden du bliver til en 40-årig midaldrende kvinde, som køber ind med sin lille datter, hvor datteren spørger ligeså stille og sødt om hun må få en appelsin, hvor du bare skriger, JAMN ER DEN ØKOLOGISK BENTE?! NEJ VEL! SÅ HOLD DIN KÆFT OG LAD MOR KØBE SELLERI I FRED!
Luk røven din fede abe! Æd hvad der bliver serveret!
Hvornår skal det serveres?
For at kunne tænke noget sæson ind i tilbehøret
Crispy iceberg lettuce with a Light vinaigrette! Det er det som heston serverer til sin. Var det samme jeg brugte ;)
Grillede asparges med parmesan er ogsaa altid godt
11 Forslag + 1 Bonus opskrift. Så er der da lidt at vælge imellem...
♥Rodfrugter i skiver viklet ind i bacon - Bag i ovnen
♥Asparges viklet ind i bacon - Steg på pande
♥Bacon crisp - Skær bacon i tern og steg sprøde
♥Sweet bacon - Bacon i skiver med lidt brun farin og dit yndlings BBQ krydderi - Steg i ovn!
♥Halve bagte løg med bacon crisp på toppen
♥Bacon, perleløg og ærter i pande - start med bacon.
♥Broccolisalat med bacon
♥ Bacon steges sprødt - Tilsæt en pakke grønne bønner og lidt fløde - Lad det simre i 30 min.
♥ Bacon snapper - Rul en plade butterdej ud og læg bacon på - Skær langs bacon og vrid rundt ligesom en frøsnapper - Bag i ovnen
♥ Quiche Lorrain - Bacon tærte - Google det!
♥ Bacon brød - Brug 1 del grunddej og tilsæt ristet bacon og løg i dejen, bages som små stænger
Og selvfølgelig
♥Bacon sovs - Steg en masse bacon sprødt, tilsæt fond, rødvin og fløde - BLEND!
Hvorfor er det, at bacon er blevet så populært? Er det pga. homer simpsons eller hvordan? Simpelthen så mærkeligt hvordan ALLE mænd er forelskede i bacon her inden for de sidste par år. /puke
coleslaw og grillede asparges... super let og lækkert
Kokken Kromann som i disse uger kører et madprogram på dr1 (kan genses på dr.dk) lavede amerikansk barbecue med bl.a. coleslaw....
Fuck opdaget lige at alle mine ting var med Bacon - Det var altså ikke med vilje..
@ MrKjaer
Har du nogensinde smagt bacon?
Halve bagte kartofler som du tager fyldet fra og blander med ristet bacon og evt. noget creme fraiche. Derefter tilbage i skrællen og en tur i ovnen.
Grønne asparges eller bønner omviklet af asparges og en tur på panden eller grillen.
ImStillA
Selvfølgelig har jeg smagt bacon. Og ja, det smager da godt, men det er jo helt vildt som det er hypet. Se nedstående link.
DET JO SYGT
Pommes, röstikartofler, kartoffelbåde, bagekartofler, hasselback-kartofler, kartoffelmos, flødekartofler, brasede kartofler eller brunede kartofler. Imo.
@ mrkjaer
Nu for du den MEGET MEGET hemmelige forklaring
Din tunge kan smage 5 forskellige "smage" der er tale om sødme/syrlighed/bitterhed/salt - Og umami, umami har noget at gøre med glutaminsyre som findes i en lang række fødevare.
Når du laver mad, så kan man lave flere lag af smage i en ret. Hvis man altid går udfra at få så mange af de fem smage ind som muligt, så får man typisk en bedre smag i det endelige resultat. Typisk hvis man f.eks. laver en sovs og man synes den mangler et eller andet, så kan det hjælpe rigtig meget at tilsætte lidt sukker/citron. Der er ikke tale om at det skal være en sød/sur sovs, men bare lidt fremhæver en masse smage.
Glutaminsyre findes i rigtig mange fødevare blandt andet kød og tomat. Og her i blandt BACON og derfor virker bacon smags forstærkende - Ligesom mgs eller "det 3. krydderi".
Der findes i øvrigt en grænse for hvor meget MGS man må tilsætte i fødevare ligesom med nitritsalt - Men ingen grænse for bacon!
@ Keysor
Bacon-sovs <3
GE-NI-ALT