Heysan
Skal have 3 tøser til middag torsdag og ville lige høre om min tanker med hensyn til menuen ikke er helt i vejret.
Forret: Gazpacho
Hovedret: fyldt svinemørbrad med bacon omkring (soltørrede tomat, hvidløg, friske krydderier)
Tilbehør: Risotto (hvad synes folk den skal bestå af, og helst ikke svampe)?
Dessert: Creme Brulee med nogle friske bær
3 Tøser til middag
Ved ikke om hovedretten er optimal til 3 tøsebørn. - Spækket med bacon rundt om, hvidløg mm.
Forret tilbehør + dessert lyder dog som THE NUTS.
Til hovedret ville jeg måske tænke i retning af noget rigtigt lækkert kylling, eventuelt med ovnstegte kartofler + whiskey sauce.
Kartoflerne
Hvad med at vikle lidt bacon rundt om babserne på tøsebørnene ligesom på dit profilbillede og så ellers bare gå til fadet!!
LOL
Piger kan ikke lide svin og bacon :-)
Bagt torsk med bacon er bedre :-)
Piger kan vel forhelvede også lide god mad. Kan ikke se der burde være forskel på mænds og kvinders smagsløg. De tænker nok mere over deres kost end mænd. Så gi dem hva du synes er lækkert og beskidt.
Gazpacho = NUTS
Hovedret: bacon bliver bare så fedtet og hvidløg kommer de til at stinke af. Hvis du regner med at holde om en af dine søskende om natten, er det ikke det bedste mix.
Lav noget unghane med noget rucola blanding, og andet sødt. :)
Dessert = NUTS
Hvis du mangler en mand til festen, så er jeg ALL IN, og skal nok passe de resterende to der er tilovers. :)
Lav en risotto til forret i stedet - Med kammusling og kørvel
Ikke risotto som tilbehør... ♥
playern skrev:
Lav en risotto til forret i stedet - Med kammusling og kørvel
Ikke risotto som tilbehør... ♥
Kørvel??? Det er jo det OP håber på at få til dessert.
♥
Altså ... Jeg er en slags pige og jeg synes din menu lyder fantastisk. (Selvom jeg ikke kan lide soltørrede tomater) Men... Det er nok rigtigt, at du skal holde igen med hvidløget, hvis du håber på, at en af pigerne vil kissemisse med dig senere på aftenen.
Sørg for noget salat til pigerne som tilbehør og så skal de nok nyde både mørbrad og bacon.
Hvorfor er der så mange der skriver en af pigerne ?
- OP skal da være ambitiøs og gå efter guldet... :-)
♥
Selvom tøserne kommer fra jylland og godt kan spise mad som indeholder lidt fedt, tænker de dog en del over det og løber nok en tur fredag :) Derfor havde faktisk overvejet at noget parmaskinke var bedre istedet for bacon, men kan så godt lide bacon :)
Nogle der vil give nogle bud på hvordan de laver deres risotto normalt, bare med indhold resten kan jeg selv ?
Selvom tøserne kommer fra jylland og godt kan spise mad som indeholder lidt fedt
Tjepan skrev:Selvom tøserne kommer fra jylland og godt kan spise mad som indeholder lidt fedt
tror du var spot on med bacon :)
En Colgate reklame?
@op Solid brag IMO :-) 3 piger til middag ♥
Din menu holder ok, men et forslag er at lave et stykke laks med lufttørret skinke omkring til tøserne..... mere tøset imo. Kold god hvidvin til - så blir de pjattede
:-)
Lav din risotto på perlebyg (samme fremgangsmåde som ris) og vælg et par fintsnittede grøntsager som fyld ( ex porre el forårsløg) jeg ville vælge svampe da det er sæson, men det har du jo ligesom ikke lyst til....
tuznelda + 1 : Salat skal tøserne jo bare ha´ .... så lav en ..
GL og hvis det er de 3 på billedet så extra extra GL med dobbelt GL på !!!
MichaelS skrev:
@tjepan
More like
Jeg kommer også
MichaelS skrev:
Heysan
Skal have 3 tøser til middag torsdag og ...
grineren tråd.
@op drop risottoen til svinemørbraden, så heller servere lidt cevishe først, hvis du vil have lidt lir og så svinemørbrad til hovedret med kartofler i en eller anden stil.
CykelNille skrev:MichaelS skrev:
@tjepan
More like
Jeg kommer også
Jeg er allerede kommet 2 gange!
Vi bliver muligvis 1 mere hvilket er en ven, og alle er folk som jeg tidligere har gået på gymnasium med og vi mødes bare nogle gange over noget mad så skal vi ikke lige holde os til topic?
@svpe
perlebyg vil jeg lige tænke over lyder spændende :)
@salatfolket
Forretten burde da næsten være nok grønt :) desuden skal der jo også noget grønt/sundt i den formodede risotto jeg laver og samtidigt er der jo bær til desserten hvad mere kan de forlange af en mand der laver mad?
Vi bliver muligvis 1 mere hvilket er en ven, og alle er folk som jeg tidligere har gået på gymnasium med og vi mødes bare nogle gange over noget mad så skal vi ikke lige holde os til topic?
HAHAHAHAHAHA
Vildeste skjul brag der har været på PN til dato.
LOL, tre piger på besøg og du disker op med svin, med svin omkring. Hvad disker du op med når drengene kommer på besøg ?
Men altså det heler lyder lækkert!
Undrer mig der ikke er nogle der har nævnt sushi som en mulighed endnu, det er der i hvert fald mange af de piger jeg kender som synes er nuts.
Men hvis du alligevel ikke har planlagt at score nogle af dem, kan du vel lige så godt bestille pizza, i stedet for at spilde en hel dag med at lave mad.
Sødt at du har sagt ja til at passe dine 3 niecer og lave mad til dem ♥
Du dumper alene på de soltørrede tomater! Det er der jo ingen ved deres fulde fem der gider at æde!!
Benyamins skrev:
Lav noget unghane med noget rucola blanding, og andet sødt. :)
Ovnbagt parmaskinke og dampede asparges i den risotto!
Damp asparges kort, hvorefter du snitter dem, de skal stadig være sprøde.
Risotto med lidt foraarsloeg og bladselleri holder rigtig meget.
Men risotto er altsaa en ret for sigselv, det er ikke tilbehoer.
Slå hende hårdt på hendes siliconepatter, og spyt hende i hovedet. Så vil den anden og tredje nok blande sig. Det er obv et tegn på at du skal gå videre, så frem med rebet!
Michael - du har misforstået noget med risotto. Risotto skal ikke bruges som garniture, men som en decideret ret. Drop Risottoen, og lav en lækker salat eller noget andet.
Måske: Smørstegte asparges er nemt, lækkert og semi-tøset så det kunne du også bevæge dig ud i.
Asparges tilberedes, kommes i en gryde med smør, 2-3 min så de beholder den sprøde konsistens. Til sidst drysser du lige noget Maldon salt udover. Klar til servering
Vil du absolut lave risotto, så er den opskrift uundgåelig:
400 g risottoris
40 g smør
2-3 skalotteløg
1 glas tør hvidvin
Ca. 1½ l god hønsebouillon
En stor håndfuld friskrevet parmesan
Lidt ekstra smør
Salt og friskkværnet peber
- Hak løgene fint og sautér dem i smør i en tykbundet gryde. Kom ris ved og lad dem stege med til de begynder at suge fedtstoffet til sig. Hæld hvidvin på og lad det koge væk.
- Spæd derpå med kogende bouillon lidt af gangen og lad det koge næsten væk, inden næste portion tilsættes. Rør næsten uafbrudt i risottoen undervejs.
- Efter ca. 20 minutter er risene møre. Der skal stadig være en lille smule modstand når man bider i dem. Risottoen må endelig ikke være tør i det, snarere lidt flydende.
- Sluk for blusset og rør parmesan og ekstra smør i. Smag til med salt og peber og server omgående.
Mht. indholdet i risottoen, så er mulighederne uendelige. Asparges, kammuslinger, blanding af urter, svampe, kæmpe rejer. U name it
Jeg ved godt at risotto hovedsageligt er en ret i sig selv, men har også fået af vide/hørt/læst at den kan være næsten alt. Såsom tilbehør, forret eller dessert sågar.
@rud
Asparges lyder som en god ide at komme i og self stadig urter :)
@Michael
Nu er der jo i princippet ingen regler for hvad man kan tillade sig at bruge som forret, tilbehør eller dessert. Faktum er dog, at risotto er en tung og forholdsvis fed ret, hvorfor det ikke er optimalt at benytte den som tilbehør til en 3 retters menu.
Mht. asparges så er det selvfølgelig grønne asparges!
Kjerstein skrev:
@Michael
Nu er der jo i princippet ingen regler for hvad man kan tillade sig at bruge som forret, tilbehør eller dessert. Faktum er dog, at risotto er en tung og forholdsvis fed ret, hvorfor det ikke er optimalt at benytte den som tilbehør til en 3 retters menu.
!
Altså klassisk er det jo en selvstændig ret mmmmmmmmmmeeeeeeeeen som tilbehør:
Kan man altså sagtens, lav den mindre fed (spar på parmesan og fløde), og hvis du vil gå nordic som jeg foreslår med perlebyg giver det en lidt grovere struktur/ lidt flere fibre = knapt så tung og kulhydratrig.
Imo er det suuuuuper go stil at lave en "let og forholdsvis tør risotto" og tallerkenanrette med et lækkert stykke kød eller fisk på toppen og lidt grøntsagstilbehør/salat som sidevogn på tallerken. Tar damer for vildt og det er jo obv det op er ude på, selvom han prøver at skjule det ♥
@SVPE
Ja,det kan du sagtens, men så er det ikke en klassisk risotto. Alt kan jo (om)fortolkes - heldigvis - i et køkken.
Miller skrev:
De aflyser i sidste øjeblik, det plejer pigebørn at gøre...
Stakkel. Underligt nok forekommer det ikke her.
xitaah - eller måske aflyser tøserne kun ved mig, fordi jeg ikke er særlig pæn?