3 trins pommefritter

#1| 0

Har forgæves kigget den måneds tråd igennem for at finde den tråd hvor den henvises til 3 trins pommes med fremgangsmåde og ikke mindst en video der viser fremgangsmåde.

Er der nogen der kan finde den?

23-03-2013 13:53 #2| 0

Youtube Heston Blumenthal triple cooked fries...

Redigeret af cyberbanan d. 23-03-2013 14:13
23-03-2013 14:09 #3| 0

Thx ;-)

23-03-2013 14:13 #4| 0

Cool - Kan man stoppe et sted i processen (fx. fryse dem ned i en længere periode) og så ellers gå idere?

23-03-2013 14:15 #5| 0

Ja, efter trin 2

23-03-2013 14:21 #6| 0
mr-nurse skrev:
Ja, efter trin 2

Cool. Jeg kunne godt se, at han smed det i fryseren, men da han sagde kun 1 time, tænkte jeg, at det kunne være det var ax.
Men det er altså blot for at være færdig med at lave fritterne så hurtigt som muligt :)
23-03-2013 14:23 #7| 0

Men savner stadig den opskrift(på dansk) der var lagt ud sammen med videoen. Den beskrev også hvor meget rapsolie man skulle bruge, men også hvor hvad temp skulle være på når man brugte en gryde til friteringen.

23-03-2013 14:26 #8| 0

fandt den

gastromand.dk/triple-cooked-hjemmelavede-pommes-frites/

23-03-2013 14:27 #9| 0

Heston siger 130 grader i fem min første hang i olien og 190 grader anden gang, så vidt jeg husker.

Jeg lavede dem forleden, men efter 24 minutters i vand havde de stadig ikke fået nok (måske lidt for mange fritter jeg havde gang i), så jeg synes ikke midten af pomfritten var god nok, ligesom den blev for slatten, som vist er den største udfordring i projektet.

23-03-2013 14:37 #10| 0

130 og 180 grader (har næsten lige set videoen)

23-03-2013 14:38 #11| 0

Prb er, at jeg ikke har noget termometer, så forsøger at følge gastro der siger 2/3 varme og så fuld skrue i anden omgang.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar