Vil da lige høre PN
Hvad er nuts på aftensmad sådan en grå kedelig onsdag aften ?
Aftensmad
Chili con carne
Nem og god ret:
Kylling
Bacon tern
Ærter
Majs
Forårsløg/porre
Citron
Bechamel sovs
Fuldkorns pasta
Steg kyllingen og baconen, kog pastaen, kom bechamel sovsen i tilsæt grøntsagerne - velbekomme! :)
salt
Skal spise med Ruth.. Stegt flæsk og persillesauce, ad libitum - Pris: Kr. 129,-
bandholmhotel.dk/restaurant
bluff_man skrev:
Alt andet end suppe.
Nu skrev han jo også mad, suppe er sgu ikke rigtig mad..
Jeg ville ønske jeg havde haft tid til at lave lasagne eller. Chili con carne ... Men sent fri kombineret med akut behov for lang gåtur ved vandet = Mou oksekødssuppe med ekstra suppeurter, resterne af den grydestegte couvette fra mandag og frosne bagels...
En ægte 'varmt og klart i en fart'-onsdag :-D
Kalkun Gordon Bleu og bådkartofler med bearnaise sovs... hurtigt og godt
Jeg er ude i noget kylling/ingefær/chili wok med lidt nudler til, nemt og lækkert!
freakstar skrev:
sick du skuffer kasper! obv laks
Norsk burlaks!!!! det du'r sg'u ikke
www.redvildlaksen.dk/?p=517
Laver hjemmelavet vinterpizza med kål, løg, sød kartoffel, hvidløg og mozzarella.
Jeg er på en intet kød vogn for tiden, så kunne forestille mig det ikke var noget for den almene pokernetter :)
Har lige smidt farsbrød i ovnen:
Svine- og oksekød, æg, rasp, mælk, en rød chili, forårsløg, masser af hvidløg, lidt paprika og en stor klump feta.
OG SELVFØLGELIG DÆKKET AF BACON!
Tilbehør er en salat:
Frisk chili, mango, sojabønner, friskpresset limejuice og søde tomater.
Pizza med ostebund!
KLEINN. Du er en helt :) Burlaks er udtrykket vi må have spredt. Så folk kan lade være med at købe det perverse produkt!!!
Selv magtede jeg ikke alverden. Sammenkogt fuldkornspasta, gulerod, hvidkål og løg. Tilsat tofu, en smule smør, chili og salt. Det blev ok uden at være prangende.
Bøf, kartoffler og bearnaise, self ingen salat. Rigtig mandemad, for har ikke vasket hænder!
Jeg nappede denne i går... Den kunne også gå an på en onsdag.
Røget makrel, friskost og tomat
Acquolina ved chefkok Giulio Terrinoni
Ravioli, jomfruhummer, estragon og hestebønner
II Pagliaccio ved chefkok Anthony Genovese
Cremet risotto med svampe og parmesan
Metamorfosi ved chefkok Roy Salomon Caceres
Oksesteg, rosmarin, persille og coppa
Nordisk Spisehus
Citron sorbet med kastanje og sød basilikum
Nordisk Spisehus
kæresten laver butter chicken og naan, kæmpe ship i min bog.
Fræk menu nano!
Turbofluen skrev:
kæresten laver butter chicken og naan, kæmpe ship i min bog.
livret, fuck hvor er det bare godt..
Pellez skrev:
Laver hjemmelavet vinterpizza med kål, løg, sød kartoffel, hvidløg og mozzarella.
Jeg er på en intet kød vogn for tiden, så kunne forestille mig det ikke var noget for den almene pokernetter :)
hell no! håber hun er dejlig hende der har fået rodet dig ud i det der..
Bedste pizza jeg selv har lavet, ikke en mande pizza men det er også svært uden kød.
Hvad er det gule som ikke er ost og heller ikke mozzarella. Ser ellers god ud Pellez.
Der er glaseret løg, og stegte kartofler på som er marineret i hvidløg
Arghhh. Stegte kartofler, genialt. :)
Jeg tog et hvidløgs- og rosmarinstegt andebryst med kartofler, rødvinssauce kogt på gulerod, porre, løg, hvidløg og oksefond og pandestegte champignoner. Udmærket, lyder prangende men ret enkelt.
Høgen skrev:
Mørbrad a la creme :)
Kunne nappe det her 6/7 dage om ugen.. Ser lækkert ud ;)
Florczak hvad i 'som ikke er ost' er svært at tyde siden du mener, at 'og ikke er mozzarella' skulle med? :P
Kylling med færdig grøntsags blanding som enhver anden dag. Cut FTW!
tuznelda skrev:
Jeg ville ønske jeg havde haft tid til at lave lasagne eller. Chili con carne ... Men sent fri kombineret med akut behov for lang gåtur ved vandet = Mou oksekødssuppe med ekstra suppeurter, resterne af den grydestegte couvette fra mandag og frosne bagels...
En ægte 'varmt og klart i en fart'-onsdag :-D
Tuz, prøv at varme de bagels, det er total luksus!! ;-)
Lol, noobs...
Medister, rødkål, brun sovs, brune kartofler og franske kartofler.
Har lavet "julemad" med roomie fast ugentligt siden september :D
Det er ekstra godt på de kolde dage :)
Blødkogt æg og rugbrød med ribbenssteg fra delikatessen - Ved det var nemt, men har nu fået Andebryst siden i lørdags, da jeg havde fødselsdag og sad med andebryst, kroketter og sovs for mig selv, så havde rester til 2-3 dage :-)
Men i dag dag står den på chilli-con-carne ...
Smidder min opskrift op senere