Aftensmad m. Hk. kalv & flæsk?

#1| 0

Godmorgen!

500gr Hk. kalv og flæsk er taget ud af fryseren.
Jeg kunne godt tænke mig at lave noget andet end frikadeller, farsbrød (begge er lavet i mange varianter..) og krebinetter (her lægger jeg ikke op til krebinet/karbonade diskusion ;) ).

Vil helst slippe for at handle, da der ikke er meget tid når ungerne er hentet. De mest gængse ingredienser findes i køle/køkkenskabene, slipper jeg ikke så må jeg bare lynhandle lidt alligevel..

kom frisk :)

Grovfil

22-02-2011 09:10 #2| 0

Lasagne, hvis du har til det. Ellers lav en lasagnette da man vel altid har pastaskruer liggende.
Riv lidt gulerod i, hvis du har det.

22-02-2011 09:16 #3| 0
OP

@Pokkers
Takker, dur lasagne med den slags kød? har altid kun brugt okse, måske det skal prøves.. Den tages med i overvejelserne, og kræver ikke indkøb :)

En kollega foreslog farserede peberfrugter, lyder også godt!

flere forslag mødes med glæde, det er jo ikke kun i aften vi skal spise :)

22-02-2011 09:55 #5| 0

Forloren hare .. men det minder måske for meget om farsbrød? Det er dog med bacon :-)

Hvidkålsrouletter/ kåldolmere (men er der overhovedet nogen, som gider tilberede den slags mere?)

Farserede porrer..

Fyldte squash/ aubergine

Fyldte peberfrugter

Pirogger med krydret kødfyld

Og, som felkin foreslår... kødboller og ris med karrysauce. Gerne m revne gulerødder, fintskåret hvidkål, peanuts, Rosiner, bananskiver og karryristet ananas som lidt mere spændende tilbehør.

22-02-2011 10:31 #6| 0

Køb noget rugbrd og lav en ny version af Tatar :(

22-02-2011 11:08 #7| 0

Hvis det er blandet okse og svinefars, kan det sagtens bruges til lasagne.

Du kan lave bøf ala caroline: arla.dk/opskrifter/Bof-a-la-Karoline/

Egentligt bare en hakkebøf, med ost og tomat på toppen.

Ellers er forloren hare som tuznelda foreslår sgu også meget godt :)

22-02-2011 14:08 #8| 0

Ser ikk problemet !! Boller i karry !

22-02-2011 14:16 #9| 0
www.miraarkin.dk/?p=1135

Spaghetti and meatballs.

Tuuuuuz, ovnbagte auberginer er dumt.
22-02-2011 14:33 #10| 0

Hvis du ikke kan se, at boller i karry er en snap decision, bør du gå ned i limit. Evt. til noget rugbrød.

22-02-2011 14:36 #11| 0

Jacob .. jeg bruger altid squash, men min kollega insisterede på, at Jeg også foreslog aubergine..

Jeg kan ikke lide dem, men Det kan andre måske

22-02-2011 14:48 #12| 0

Der er en grund til du ikke kan lide dem, og det er at de skal friteres før de kan bruges, ligesom man gør med en moussaka. Det kan man umuligt gøre vellykket, hvis der skal fyld i.

22-02-2011 15:15 #13| 0
OP

jeg giver jer så meget ret med boller i karry!! Det dur bare ikke at det kun er mig og den mindste (min egen;))knægt der vil spise det.. Desværre!! har prøvet at "brænde" karryen ikke "brænde" den, flere forskellige slags karry.. Tror bare de er stædige og ikke VIL lide Karry. jeg laver det stortset hver gang knægten og mig er alene hjemme :)

Nu bliver det de fyldte/farserede (er det ikke det samme?)peberfrugter med ris og grønt til.

og igen tak for gode forslag

22-02-2011 15:49 #14| 0

boller i karry

22-02-2011 15:50 #15| 0

Velbekommen !

22-02-2011 16:55 #16| 0

Fyldt hvidkålshoved med sursød sovs

www.gamledanskeopskrifter.dk/page1085.html

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar