Jeg er for at sige det RØVTRÆT af at spise hakket oksekød i mine burgere. Jeg har 3 pakker burgerboller fra Paaskebrød som jeg skal have tæsket igennem. Kan i komme med kødforslag istedet for hakket oksekød? Det skal være noget der er overkommeligt at lave og til en pris feks på 100-150kr kg. Ikke kobekød :).
Oksekød altså. Frikadeller og flæskesteg etc kender jeg godt i forvejen.
Findes der noget kød der er tæskelækkert, feks noget meget blødt kalvefilet, der kan tilberedes så det kan spises i en burger? Det skal være GIGAMØRT.
Alternativ til hk. oks. i Burger?
Jeg ved du skriver oksekød, men har du overvejet kylling? Eller fiskefilet?
Jada jeg har også god erfaring med fiskefilet og kylling i den grad. Nu er det bare mere oksekød jeg vil hoppe ud i.
Hva med at lave en meget spicy bøf? A la græsk bøf på diverse pizzariaer.
Nej bøf lavet af hakket oksekød er no go. Jeg kan simpelthen ikke døje det mere, efter jeg ser hvor lousy kvalitet det er det jeg køber i netto. Det fra Danish crown. Det er SÅ uappetitligt.
Hvad med noget sprængt filet af en slags? Jeg har engang fået sprængt et eller andet oksekød det var megamørt.
nu kunne du jo gå ned til din lokale slagtermester og får ham til at lave hakket kød lige for næsen af dig. Ja kiloprisen er noget pebret i forhold til hvad man er vant til, men kvaliteten og smagen er også sindsyg god.
Alternativt, en god oksefilet, steg i ovenen som normalt, lad køle af, skær et par skiver, lynsteg på panden( 30 sek. ved høj varme) tag noget mayo og mix det med peberrod, lidt frisk salat og hvad man nu lyster. Smager mums
Jeg har god erfaring med Peber steaks fra den lokale.
Som regel kan du købe 2 for en halvtredser.
De skal nærmest bare snitte en glohedpande, (læs et lille minut hver side)
og så pakkes i staniol så de kan stå og trække 4 minutter efter..
Bliver vanvittigt mørt og smager alt for lækkert, hvis du ikke er til den slanke model så kan cheddar ost ovenpå anbefales :)
Champignon eller løg kan svitses på panden samtidig med kødet hvis du er til det.
Tjaaaa jeg ved godt jeg siger det hver gang men intet over og intet ved siden af Pulled Pork:
gastromand.dk/pulled-pork-den-store-grilleksamen/