Bedste barbecue sovs til pulled pork ?
Hej
Mener der har været en tråd, men kan ikke finde den
Hvad er nutz ?
Åååh, har altid godt kunne tænke mig at prøve pulled pork, er det svært at lave?
Den vi skal have i dag er en "færdiglavet". Har fået det lavet på den måde før, det er helt ok.
Men ikke så godt som hjemmelavet.
Den fra gastromand.dk kan varmt anbefales! Desuden skal der jackD i - det må tælle for!
X
Uden sidestykke den her
gastromand.dk/amerikansk-barbecue-sauce/
Nice. Har lige smidt min kommende Pulled Pork i ovnen, hvorefter planen er at der ryger i nogle tortillas i aften. Mangler dog en god sovs udover, så hvis nogen kan hjælpe her.
Inspirationen er fra denne joint i San Diego som serverede den bedste burrito jeg til dato har fået. Ganske vist med oksekød, men jeg mangler lige sovsen, samt evt en ide til om jeg kan tilberede kidney bønnerne på en måde, så de kommer indeni og er lidt mere bløde/sovsede i det.
www.cafecoyoteoldtown.com/traditional-mexican-plates.html
Øverste Burrito Especial. Check billedet i linket lige til højre for navnet.
Tak OP. Nu bliver jeg nødt til at køre ud og få lidt pulled pork til frokost. :D
Midwest, USA... BBQ kan de da finde ud af. ;)
Jensen skrev:
Nice. Har lige smidt min kommende Pulled Pork i ovnen, hvorefter planen er at der ryger i nogle tortillas i aften. Mangler dog en god sovs udover, så hvis nogen kan hjælpe her.
Inspirationen er fra denne joint i San Diego som serverede den bedste burrito jeg til dato har fået. Ganske vist med oksekød, men jeg mangler lige sovsen, samt evt en ide til om jeg kan tilberede kidney bønnerne på en måde, så de kommer indeni og er lidt mere bløde/sovsede i det.
www.cafecoyoteoldtown.com/traditional-mexican-plates.html
Øverste Burrito Especial. Check billedet i linket lige til højre for navnet.
Næsten en skam at smide sådan noget lækkert kød ind i en doughy tortilla ;/
Ville anbefale noget sprødt lækkert brød!
Har prøvet det mange gange med bolle og coleslaw, men blev inspireret af denne opskrift, som er fulgt til punkt og prikke mht kødet. Skulle egentligt være lavet til NFL i sidste uge, men der opstod et par problemer, og efter at have tænkt på den hele ugen, var det jo bare at komme igang :-)
thepioneerwoman.com/cooking/2011/03/spicy-dr-pepper-shredded-pork/
Tanken er dog at gøre den noget mere interessant jf. den Burrito Especial jeg linkede til, fremfor det billede som er i opskriften, som ser lidt kedeligt ud.