Sidder og glor pizzakortet igennem for at finde ud af om jeg skal tage den tradionelle pizza jeg plejer eller prøve helt nyt?
Hviken sammensætning er din favorit?
Min er en UFO m.
Tomat,ost,skinke,kebab,spaghetti,kødsovs,chili og hvidløg
♥
Bedste sammensætning af ingredienser på pizza?
hvis du er fra århus så prøv i øvrigt delizio (staveplade) i Åbyhøj .
mortenkk skrev:
hvis du er fra århus så prøv i øvrigt delizio (staveplade) i Åbyhøj .
Delizioso?
mangler klart et nyt sted at bestille fra i århus også...stort set alle pizzariaer laver det samme og uden kærlighed til pizzaen ... (nogle få gode undtaget som ikke er på Just Eat)
okay nevermind www.delizioso.dk/ de ser også røvsyge ud med alt for meget brød ligesom resten i byen
For mig er den bedste pizza en rigtig tømmermands mandepizza bestående af:
Tomat, Ost, Kødstrimler, Paprika, Champignon og Gorzonzola.
Eventuelt kan Chili/Hvidløg og Kylling tilsættes.
Tomat, ost, oksekød, skinke, kylling, cocktailpølser, løg og bearnaise. Mhhhh
Lav den selv med ordentlige ingredienser = win.
Hvis du ikke kan, så lær det ;) det er jo ikke raketvidenskab. Og man slipper for at beklage sig over den røvsyge pizzamand.
Derudover er det jo en smagssag. Se de to dybt uenige om superpizzariaet i Aarhus.
Pizza er som jordkølede pilsnere, du skal finde din helt egen dybde, og når du rammer den er du i en tilstand af LYKKE :)
Pizza bagt i stenpladeovn /åben ild.
god bund, tomat, ost, skinke og oregano. Af gode rådvare obvious.
Fra den lokale:
tomat, ost, skinke, oksekød pølser og bearnaise.
Tomat, ost, Parmaskinke, Løg, og Kødsovs.
Eller tomat, ost, cocktailpølser, skinke, bacon, pepperoni, løg, chili, hvidløg.
skinke fra pizzarier = russisk roulette, kæft der er mange steder hvor det smager af lort
Deep pan: Tomat, ost, hakket oksekød, pepperoni, chili, dressing
Man kan måske smide noget mere kød på. det har jeg ikke eksperimenteret med dog...
Dj Ellington skrev:
okay nevermind www.delizioso.dk/ de ser også røvsyge ud med alt for meget brød ligesom resten i byen
Præcis dem, var på mobilen og kunne sgu ikke huske, hvad det hed :) Jeg ved ikke, hvad du får ud af billederne, men du tager HELT fejl. Jeg hader den standard lortepizza man får de fleste steder. Delizioso er ægte italiensk pizza med så tynde bunde, at fyldet nærmest ryger igennem (udover at de putter en passende mængde på i modsætning til de fleste steder). Dejen er så lækker, at skorpen nærmest er det bedste.
Udover det, så er samtlige ingredienser i utrolig god kvalitet og rigtigt italiensk. F.eks. deres salsicio er helt igennem fænomenal, da det er helt autentiske italienske varer, de bruger.
Prøv at bestille derfra - hvis du bliver skuffet, så bliver jeg meget, meget overrasket. Og det er altså sagt af en mand med familie i Sorrento i Syditalien :)
Skine, pepperoni, bacon og kebab.
Toppet med Bearnaise sovs! - Pefekt tømmermændsmad.
Til en almindelig aften, er en salatpizza med chili og kebab at fortrække :)
Prøv for guds skyld pizzaer, hvor der er få, gode ting på. De der overlæssede pizzaer er en dansk sygdom, som alt for mange forfalder til.
Kartoffel, bacon/pancetta og rosmarin er f.eks. nemt og lækkert.
Og det der bearnaise på en pizza, det er sgu bare fucking ulækkert.
@Mortenkk
Det lyder næsten som om du er eksperten på Pizza i Århus med de familiebånd. Hvordan ranker du Casa Mia ift. Delizioso?
Jeg vælger som regel en af disse fra den lokale:
- Tomat, ost, salsiccia forte di Napoli(ægte peperoni fra Napoli), champignon
- Tomat, ost, *parmaskinke, *marineret rucola, *høvlet parmesan
Tomat, ost, røget skinke, chorizo bages. Sprød bacon, kold hjertesalat lidt ana og evt. dress på bagefter. Mild Chili hvis den skal have et skud af spice.
En std kebab, salat og dress er min go to hos min pizzapusher og den går man heller aldrig galt i byen med.
Jeg har store forventninger til næste gang jeg skal have en pizza nu, mortenkk! :)
mortenkk skrev:Dj Ellington skrev:
okay nevermind www.delizioso.dk/ de ser også røvsyge ud med alt for meget brød ligesom resten i byen
Præcis dem, var på mobilen og kunne sgu ikke huske, hvad det hed :) Jeg ved ikke, hvad du får ud af billederne, men du tager HELT fejl. Jeg hader den standard lortepizza man får de fleste steder. Delizioso er ægte italiensk pizza med så tynde bunde, at fyldet nærmest ryger igennem (udover at de putter en passende mængde på i modsætning til de fleste steder). Dejen er så lækker, at skorpen nærmest er det bedste.
Udover det, så er samtlige ingredienser i utrolig god kvalitet og rigtigt italiensk. F.eks. deres salsicio er helt igennem fænomenal, da det er helt autentiske italienske varer, de bruger.
Prøv at bestille derfra - hvis du bliver skuffet, så bliver jeg meget, meget overrasket. Og det er altså sagt af en mand med familie i Sorrento i Syditalien :)
Fair nok :)...de får et skud
StonieN skrev:
Jeg har store forventninger til næste gang jeg skal have en pizza nu, mortenkk! :)
Hvis du er til rigtig italiensk pizza og ikke, som mange i denne tråd, går efter bearnaise sovs og salat og dressing, så skal du også glæde dig - men det er altså ikke en mixet kødbåd på et ostehav du får derude :)
Casa Mia er på Trøjborg...byens bedste pizza...og bliver ved med at være det så længe de ikke er på JE
Lee H skrev:
Prøv for guds skyld pizzaer, hvor der er få, gode ting på. De der overlæssede pizzaer er en dansk sygdom, som alt for mange forfalder til.
Kartoffel, bacon/pancetta og rosmarin er f.eks. nemt og lækkert.
Og det der bearnaise på en pizza, det er sgu bare fucking ulækkert.
+1
Personligt er jeg stor fan af den simple med gorgonzola og peperoni - den skal bare være lavet ordenligt (= i Italien)
Denne der italienske sag i Mejlgade er btw Aarhus-nuts
Dj Ellington skrev:
Casa Mia er på Trøjborg...byens bedste pizza...og bliver ved med at være det så længe de ikke er på JE
Arh, jeg forvekslede den med la trattoria, som i øvrigt er i min top 4 i Aarhus.
Jeg må dog indrømme, at jeg synes både Delizioso, Il Mercatino og La Trattoria er bedre en Casa Mia :)
Il Mercatino er i øvrigt det som Avocado_007 snakker om :) De har også lækre sandwiches, delikatesse afdeling og italienske tørvarer. Super butik/restaurant!
Når jeg har haft en dag uden mad, så kan jeg godt finde på at bestille med skinke, bacon, pepperoni, kebab, cocktailpølser, hakket okse og ekstra ost. I deep pan, naturligvis... normalt er det dog en std skinke/pepperoni og ost. Ville allerhelst lave selv, da jeg savner hjemmelavet mad, men det kræver sgu en ovn :(
Få, gode råvarer er vejen frem. Det er så sørgeligt at danskerne er blevet vant til det skrammel man får hos samtlige kebabpushere.
Mine favoritter må være skinke, pepperoni, chili og hvidløg eller parmaskinke, rucola, pesto og parmesan. Så længe der blive anvendt en god tomatsauce, en kvalitetsost samt gode råvarer behøver man ikke smadre 10 slags fyld på.
Lee H skrev:
Prøv for guds skyld pizzaer, hvor der er få, gode ting på. De der overlæssede pizzaer er en dansk sygdom, som alt for mange forfalder til.
Kartoffel, bacon/pancetta og rosmarin er f.eks. nemt og lækkert.
Og det der bearnaise på en pizza, det er sgu bare fucking ulækkert.
Har aldrig forstået, hvorfor bearnaise på en pizza er ulækkert. En pizza er sgu bare en anden måde at servere kød, flute og grøntsager - og her ville bearnaise næppe være malplaceret eller ulækkert :)
Tomat, ost, hakket oksekød, pepperoni, jalapeños, løg = sikker vinder
Evt salat pizza med chili
Ekstra tomatsauce, oksekød, kebab, ost, chili, hvidløg og oregano. Win!
@jewr
Nej, der er også et par stykker fra Randers :(
Hawaii med dressing - en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. Og dette kommer altså fra en mand, der kender en mand, der har familie i Italien.
Skinke, pepperoni, pølser, ananas, ekstra ost og dressing. Heaven
nothing878 skrev:
@jewr
Nej, der er også et par stykker fra Randers :(
Hawaii med dressing - en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. Og dette kommer altså fra en mand, der kender en mand, der har familie i Italien.
Du har jo også familie på Hawaii, så du er farvet!
Gorgonzola og Parmaskinke.....
Men det SKAL være den ægte vare, og ikke det elendige discount-lort, som desværre er standard langt de fleste steder.
Endte engang i en ophedet diskussion med den lokale araberlagkage-pusher, da han stod og lagde tysk discountskinke på min pizza med "Parmaskinke". Jeg brokkede mig, og manden var dybt uforstående og mente, at det var mig, der var idioten, for det gjorde de da allesammen. Endvidere havde han aldrig hørt om Parma i Italien. Så det......
Jeg er normalt meget tolerant og overbærende. Bare ikke overfor ham, der fandt på at knalde dåseananas på en pizza. Han skal bare kyles i Marianergraven med noget tungt om benene.
Prøvede også noget der hed Deep Dish pizza Chicago-Style da jeg var i USA. Det var satanedeme også lækkert, selvom det kostede spidsen af en jet-jager og man var syg pga. alt den ost de næste 3 dage! ♥ Worth it.
nothing878 skrev:
@jewr
Nej, der er også et par stykker fra Randers :(
Hawaii med dressing - en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. Og dette kommer altså fra en mand, der kender en mand, der har familie i Italien.
I min verden putter man kun dressing på en pizza hvis man laver en dårlig pizza. Det smadrer smagen af alt det andet fyld.
The Hi/so pizza, Breasola Gorgonzola og rucola salat, og masser sort peber.
og den, nu har jeg drukket så meget, og magter ingenting pizza, er sgu en kebab pizza, og en gang kartoffel både med Remo..
Hvor bestiller folk fra Kbh pizza - gerne på Vesterbro? Personligt er jeg kæmpe fan af Itzy Pitzy (staveplade) og Tonys på Istedgade. Andre, jeg skal have testet?
Har 3 pizzaer jeg spiser.
1.
Tomat, ost, parma skinke, rucola og parmesan. nogle gange med lidt friske tomater eller en lækker pesto dette er dog intet krav.
2.
Tomat, Mozzerala og parma skinke
3.
Tomat, mozzerala, friske tomater og frisk bassilikum
Allundberg skrev:
3.
Tomat, mozzerala, friske tomater og frisk bassilikum
notsureifsrs.jpg
Superficious skrev:
Hvor bestiller folk fra Kbh pizza - gerne på Vesterbro? Personligt er jeg kæmpe fan af Itzy Pitzy (staveplade) og Tonys på Istedgade. Andre, jeg skal have testet?
Tonys er god. Han åbnede i Slagelse for 1-2 års tid siden (ved ikke om han solgte den på Istedgade videre eller hvordan, men det er samme menukort og kvalitet), det var satme en fornøjelse endelig at få et ordentligt pizzeria til byen.
Steffenbif - Hvis du en dag rammer et rigtigt italiensk pizzeria, så prøv sådan en, det er slet ikke så skidt som det lyder. Bestiller du den dog fra kebabpusherne så bliver du slemt skuffet!
Steffenbif skrev:Allundberg skrev:
3.
Tomat, mozzerala, friske tomater og frisk bassilikum
notsureifsrs.jpg
Hehe en lille særhed skal der vel være plads til. Tomatsovsen og osten er vel det vigtigeste så jeg kan godt lide en gang imellem at sætte det i fokus.
Men don't worry ville ikke servere den som eneste mulighed hvis jeg fik gæster ;)
Tomat, ost, pepperoni, ananas, cocktailpølser, jalapenos og dressing....
Hold nu kæft jeg gad godt, at jeg kunne spise sådan en hver dag. Jeg tror sgu endda, at jeg bestiller en i morgen. Det er ved at være noget tid siden.
TY op
Pizza udefra er det Pizza Huts deeppan med pepporoni og jalapenos.
Hjemmelavet er det tøseversion:
Rigtig Mozzarella som bliver blandet med olie, hvidløg og en smule chili. Herefter på pizzabund (ingen tomatsovs). Når den er færdigbagt kommer frisk tomat ovenpå osten. Herefter parmaskinke eller breasola garneret med rucolasalat pinjekerner og parmesanost.
Tomat, ost, skinke, tun, løg, hvidløg, gorgonzola...
Det lyder fucked up, men FUCK den er god... Ellers en pizza parma som er: Tomat, ost, parmaskinke, seranno skinke og GORGONZOLA! Gorgonzola er så fucking godt på pizza mand! FUCK!