Jeg har fået til opgave at stå for at lave Bloody Mary til en snarlig fest.
Et par spørgsmål.
Har vodkaens kvalitet nogen betydning, når der er så mange andre smagsingredienser i ?
Worcestershiresauce ? Er det møgvigtigt eller kan jeg skippe det ?
Sellerisalt. Øøøh. Er det fint at rive et selleri i stedet ?
Er tabasco nuts, eller er der andre hotsauces der er bedre?
Og vigtigst. Jeres erfaringer. Hvordan gøres Maria mest blodig?
Bloody Mary
Følg opskriften, ellers kommer de til at smage af flåede tomater og vodka.
Worcestershiresauce og sellerisalt kan købes i kvickly/bilka,føtex osv., så ingen grund til at skippe dem.
Fy for pokker, klodens værste "raffinerede" drink imo.
Har fået den flere steder og smagen varierer afgjort, sikkert efter det kvaliteten og mængden af stads der puttes i, men det smager stadig virkelig skidt.
Englændere kan lide det, men de hader jo så til gengæld vores piratos og saltlakrids. Så det handler vel om smagsløg i forskellige lande.
Ok. Kan godt fornemme en vis animositet mod BM.
Der vil være omkring 15 forskellige drinks til festen, og måske skal min gameplan være, at kalde den verdens værste drink, og så bare kyle vodka, tomatjuice og en røvfuld Tabasco i glasset.
Måske kan jeg sælge den, hvis jeg får fat i de ungersvende, der tror på Chili-Klaus og hans smertehelvede.
"Hyl som Bubber" kunne være et slogan.
Bloody Mary er jo en drik for guder! Ud over gin & tonic, på en varm sommerdag, er det den eneste legitime anledning til at fortynde spiritus!
Alle ingredienser er vigtige... blandingsforhold er smag og behag.
Dog er der en undtagelse... drop den forpulede stilk bladselleri! Bladselleri er en inkarnation af djævelen selv!
Jeg fik en i USA og den smagte KUN af salt. Det var ret klamt.