Synes der har været en del tråde om maskinerne - men hvilke bønner kan I anbefale til kaffe og espresso?
Bønner - anbefalinger?
Fader vor. Altid en klassiker - den er god med fløde. Kristendommens svar på Led Zeppelin!
♥♥♥
Helt enig i at den er at foretrække frem for Salme 137:9 - "Salig er den, der griber dine spædbørn og knuser dem mod klipperne".
Andre intelligente bud?
Den her er jeg glaj ve', og den kan fåes i flere supermarkeder.
Jeg er en simpelton, men jeg kan godt lide foelgende til espresso:
http://www.peets.com/coffee/by-type/coffee-shop-by-category-espresso/major-dickason-s-blend.html
Ellers drikker jeg Illy's medium roast.
Er i gang med at smage mig igennem alle konkurrenterne, da jeg starter et microristeri. Det kommer jo helt an på smag og behag, dog vil jeg sige at friskristede (og afgassede, dvs mindst 3 dage gamle bønner) er at foretrække.
Drikker stort set kun espresso/cortado/carajillo og er personligt glad for risteriets uno eller d'oro blanding. dog må jeg sige at CCCs espresso 2 var fremragende med sprut, men ubrugelig som hverdagsespresso.
til en stempelkande er jeg old school og siger en temmeligt mørkt ristet Kenya AA eller måske en Cubaner, men ved ærligt talt ikke hvor jeg skulle få den pt.
DerbyRules skrev:Helt enig i at den er at foretrække frem for Salme 137:9 - "Salig er den, der griber dine spædbørn og knuser dem mod klipperne".
Andre intelligente bud?
Det er en altså en skam du kun har 30 indlæg på 3 år :-)
Kan desværre ikke hjælpe med kaffen!
Har prøvet mange - den her KLART den som smager bedst hvis man kan lidt kaffe der smager af noget :)
http://www.peterlarsenkaffe.dk/medias/2015-01/kenya_aa_gourmet_200g_178_440x450px.png