Bruning efter sous vide

#1| 0

Hej PN


De sidste par gange hvor jeg har lavet okseculotte eller oksefilet i min sous vide, har jeg haft lidt problemer med at få brunet kødet bagefter.

Jeg har brugt en grillpande i støbejern med riller, men jeg synes ikke at steget bliver ordentlig brun.


Hvilke metoder bruger I?


I ovn?

På grill?

På pande?

16-12-2016 12:28 #2| 0

Almindelig pande ved højeste varme.

16-12-2016 12:44 #3| 0
krabbefar skrev:Hej PN

De sidste par gange hvor jeg har lavet okseculotte eller oksefilet i min sous vide, har jeg haft lidt problemer med at få brunet kødet bagefter.
Jeg har brugt en grillpande i støbejern med riller, men jeg synes ikke at steget bliver ordentlig brun.

Hvilke metoder bruger I?

I ovn?
På grill?
På pande?

Normal pande.

Man kan også bruge gasgrill (kulgrill er lidt omsonst, da det tager 45 minutter at gøre den klar) - hvor du svitser fedtsiden over flammer i 1-2 minutter og lader den anden side få nogenlunde det samme.


Hvis der er overflader der ikke er blevet brunet, kan du lige holde dem på panden/grillen i nogle sekkunder, eller bruge en creme brulé flamberings "lighter".

16-12-2016 14:53 #4| 0

Hvis kødet stadig er vådt, skal du duppe væsken af, evt. med køkkenrulle.Væsken sænker temperaturen på panden markant.

16-12-2016 17:40 #5| 0

Det lyder til at være væsken, der er problemet. Husk at tørre kødet af inden stegning.

16-12-2016 18:40 #6| 0

Tørt kød og brændvarm pande er vigtigst, suppler evt med brænder. Jeg har købt en billig brænder i Harald Nybord.


Fra Fjordrejen.dk:


Redigeret af Jigra d. 16-12-2016 18:51
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar