Vil lave en go burger til mig og damen i aften..
Nogen der har erfaring med en go opskrift. behøver ikke være med en alm hakkebøf..
kom frisk. og ingen smarte bemærkninger med "søg nu selv på google"
Burger
Lav den med en rigtig god oksesteak af noget filet eller ribeye (og husk bacon)
@hermod. Skal det være alm hvide champignon eller kantareller osv?
Bøffen er bare hakket oksekød m/ salt & peber.
Guacamole laves ved at blende 2 modne avocadoer med en lille bøtte cremefraiche 18% samt hvidløg efter smag. Smag til med salt og peber.
Kunz skrev:
Jeg syntes personligt et spejlæg i burgeren gør underværker!
Det er selvfølgelig en smagssag, imo hører et spejlæg ikke hjemme i en burger :-D
Spejlæg og masser af bløde løg .. Og selvfølgelig engelsk sovs på bollen!!
Hvordan kan PN klassikeren www.cheeseandburger.com/ ikke være nævnt? 30 fantastiske burgere, krydret med Patrick Warburtons indtalling!
Fuck jeg bliver sulten når jeg læser dne her tråd
ikke flere pics tak
Solid ciabatta bolle i ovnen til det er sprødt - smør brødet med Hvidløgs Aioli, oksefilet(200g til damen - 300-500g til dig alt efter appetit) og så ellers lidt salat osv efter gefuhl :). Lav masser af Hvidløgs Aioli og brug det som dyppelse til Barbeque bådkartofler(i frituren, eller i ovnen, brug grill de sidste 2-3 minz inden de skal ud).
♥♥♥♥
Mrcharming skrev:
Solid ciabatta bolle i ovnen til det er sprødt - smør brødet med Hvidløgs Aioli, oksefilet(200g til damen - 300-500g til dig alt efter appetit) og så ellers lidt salat osv efter gefuhl :). Lav masser af Hvidløgs Aioli og brug det som dyppelse til Barbeque bådkartofler(i frituren, eller i ovnen, brug grill de sidste 2-3 minz inden de skal ud).
♥♥♥♥
+1, det lyder som et godt bud.
Servér en god, kraftig californisk rødvin til på enten cabernet sauvignon, zinfandel eller syrah. Så skulle den sidde i skabet.
Borge skrev:Mrcharming skrev:
Solid ciabatta bolle i ovnen til det er sprødt - smør brødet med Hvidløgs Aioli, oksefilet(200g til damen - 300-500g til dig alt efter appetit) og så ellers lidt salat osv efter gefuhl :). Lav masser af Hvidløgs Aioli og brug det som dyppelse til Barbeque bådkartofler(i frituren, eller i ovnen, brug grill de sidste 2-3 minz inden de skal ud).
♥♥♥♥
+1, det lyder som et godt bud.
Servér er god, kraftig californisk rødvin til på enten cabernet sauvignon, zinfandel eller syrah. Så skulle den sidde i skabet.
Eller ØL!
Plejer at tilsætte lidt stærkt sennep (Fra glas, den der niver i næsen), og lidt ketchup samt lidt Worchestershiresauce, samt salt og peber til farsen.
Du kan med fordel røre din egen chili mayo, som bare er en standard mayo med masser af chili sauce i (der skal meget til lidt smag).
Ellers er min burger meget standard med tomat, salat, rødløg, bacon og ja kæmpe sucker for ristet løg.
Det allervigtigste er dog smeltet ost på toppen, plejer lige at stikke panden ind i ovnen sammen med burgerbollen, og så er osten dejligt smeltet.
@andersnl
Jeg er mest til portobello-svampe, men man burde kunne bruge alle typer. Med hensyn til feta, så er det altafgørende at man bruger en feta som kommer som en blok. "salattern" har intet med feta at gøre.
Mchael skrev:Borge skrev:Mrcharming skrev:
Solid ciabatta bolle i ovnen til det er sprødt - smør brødet med Hvidløgs Aioli, oksefilet(200g til damen - 300-500g til dig alt efter appetit) og så ellers lidt salat osv efter gefuhl :). Lav masser af Hvidløgs Aioli og brug det som dyppelse til Barbeque bådkartofler(i frituren, eller i ovnen, brug grill de sidste 2-3 minz inden de skal ud).
♥♥♥♥
+1, det lyder som et godt bud.
Servér er god, kraftig californisk rødvin til på enten cabernet sauvignon, zinfandel eller syrah. Så skulle den sidde i skabet.
Eller ØL!
får jeg svært ved at argumentere imod, men hvis det er med damen, og man giver den gas med noget godt kød, så synes jeg det lyder som en rødvinslejlighed:-)
Jeg er totalt med på æg. Mega undervurderet!! Dertil husk bacon og ost. Lav evt bøffen med en "tynd" oksefilet. Hvis du er til det sunde suppler med tomat, agurk og salat. Imo bør løg IKKE være med. Husk lidt heinz også men ik dræbe den i det!
Razga skrev:
The standard burger
Bøffen er bare hakket oksekød m/ salt & peber.
Guacamole laves ved at blende 2 modne avocadoer med en lille bøtte cremefraiche 18% samt hvidløg efter smag. Smag til med salt og peber.
en sikker vinder til en gamer aften med gutterne..skal da helt sikkert prøves inden længe..
Og det er netop til gamer aften med gutterne den oftest bliver serveret :)
Bliv lidt inspireret af http://www.halifax.nu/ evt. :)
The Sheboygan
Fijiking- det må være den lækreste burger jeg nogensinde har set - omfg!
Supaking skrev:Deadboy skrev:
hvor får jeg fat i sådan en bøf former der :) ?!!"
www.burgerlovers.dk/stufz
TY :) !
Om 20 min er fiji kings burger bøf klar :D
BobbyOlsen skrev:
Om 20 min er fiji kings burger bøf klar :D
Så giv den lige en bedre bolle end den på billedet, ser ud til den fortjener det!
Her er en del at vælge imellem :D
www.cheeseandburger.com/
You want french fries IN the burger ?!? Yes please.
Det havde de alligevel ikke prøvet at lave før.
FUUUCCKKK mannn.. Tror jeg skal brække mig.... 500gs hakkebøf er lige stor nok til mig :S
Jeg vil anbefale at give bollen noget smørelse i form af avocado. Delicious!
Den ser tør ud Longchamp..
Fuck, jeg bliver hundesulten, og får en masse super burger ideer i hovedet! :-/
Må se at få købt ind til mine eksperimenter :-P
En ting jeg dog savner i mange gode opskrifter, er syltede agurker,
som er blandt nr.1 til at gøre en god burger :-)
Fijivikings pic er god lir, men imo ikke besværret værd, med hensyn til udhuling med mindre man har den dims der.
Vil dog prøve bacon omkring bøffen i dag, så jeg slipper for den proces også et læs Cheddar oven på inden den ryger i ovnen.