Jeg elsker chili ! Så jeg laver denne tråd for at få noget input om gode chiliretter, tips til gode restauranter som severer stærkt mad!!!!
Thai-mad og Indisk mad er i højsædet hos mig, og jeg bestiller det altid ekstra stærkt.
Jeg tager til København på torsdag og jeg vil gerne have jeres mening om den bedste Indiske restaurant!
Stor stor stor fejl, faktisk i hele nordjylland, er at der IKKE er nogen indiske steder - Jeg har spist meget på Indian Pearl i Århus, damn jeg savner det sted...
Hvis nogle af jer er fra Aalborg, så vil jeg på det kraftigste anbefale "Rice In" på Vesterå, damn hvor er det nice..
- Mikkel
Chili-lover
Hey! Er også selv en fan, eller hvad man nu skal sige :)
Jeg har lige købt et minidrivhus, og bestilt 4 forskellige sorter hjem, som jeg så vil prøve at få gang i her uden for sæsonen ved hjælp af UV belysning.
De fire jeg har bestilt er: Habanero Red Savina, Naga Morich, African Naga og White Habanero.
Glæder mig helt vildt!
Har du ikke selv nogen gode opskrifter?
Jeg har forresten lige en sjov historie, fra sidste weekend.
Vi sidder oppe ved mig og drikker, inden vi skal i byen, og jeg har nogle virkelig stærke chili til at ligge. Er ikke helt sikker på sorten, da de er ude fra min mors drivhus. Vi spiser dem så, og det brænder som en i helvede. Har stået og rodet med dem, mens jeg skar dem over, så har fået en del af olien på fingrene, men det tænker jeg ikke på, da jeg lige vil ud og slå en streg.
Jeg går ud i køkkenet til de andre igen, og lige pludselig begynder det bare at brænde for sindsygt på dillertjavsen. Jeg har holdt på undersiden af pikken, så det er også kommet ned på mine boller, fordi de har ligget op af hinanden i mine boxers. Jeg siger dig, det er den længste halve time i mit liv, hvor jeg paniker, og kommer frem til, at den bedste løsning er at tage et mælkebad, for at få skyllet det væk. Så ud i badet med en karton mælk, og så ellers bare få skyllet det væk. Alle de andre var færdige af grin, og det har sikkert også set ufatteligt sjovt ud.
Så lesson learned. VASK ALTID HÆNDER EFTER DU HAR RØRT VED CHILI!
OMFG jacob :D !!
Miller, prøv India Palace. Det ligger lige ved rådhuspladsen, på det modsatte hjørne af Restaurant Vesuvio!
Deres butterchicken extra spicy med garlic naan og ris til er OK lækkert :)
@T-Maestro
Ring of Fire o.O
Er det hvad jeg tror det er?
Nogle som har prøvet www.eatatbombay.dk/ ???
Deres menu ser top nice ud synes jeg.
Jeg har søgt længe men det er endnu ikke lykkedes mig at finde en rigtig god Indisk restaurant i København :( Ikke noget der kan hamle op med hvad man kan finde i London/Dublin/Paris og andre større byer..
Her er dog udmærket : www.eatatbombay.dk/
India Palace som nævnes mener jeg er et Buffet-sted og husker det som rent lort... men jeg kan jo huske forkert :)
Den her har jeg ikke prøvet men har hørt gode ting om den: www.tandoori-masala.dk/
Zaphod2000
Det er ihvertfald enormt godt ud, jeg er helt tosset med:
Chicken Chat
Blanding af kylling, kartofler, løg, agurk, tomat, citron og krydderier serveres kold.
som forret og til hovedret en husets curry chicken eller sådan noget, godt med sauce som skal være max spicey ;)
Jeg tror vi skal på eatatbombay en af dagene når jeg er derovre.!
Ja, det var pudsigt - jeg havde ikke set dit indlæg da jeg postede anbefalingen. En anden god ting ved Bombay er at det ligger super centralt. Hvis du kan li god vin så ligger min yndlingsvinbar lige overfor i Mikkel Bryggersgade - Villa Vino :)
Hele Chili´s smørstegte med champignion, serveres med Kalve streak rodfrugter og kartoffel moes
Må være noget for dig:
www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=192497
@ Z2K
Har været på Tandoori Masala i Skt. Pederstræde, hvilket var ret skuffende. Er dog også forvænt efter 6-7 år i Asien ;)
@Jacob32DEN
Hvis du vil dyrke chillier selv, så skulle et par finske gutter der bor i det mørke, have udført omfattende undersøgelser på at en almindelig glødepærer er det bedste lys for chili planter om vinteren :)
@ miller
www.chilihouse.dk
Mvh TheLooser
www.looserslounge.dk
@miller
Der er en rigtigt lækker sauce til den ret jeg nævner og rigtigt nok, som en anden siger længere óppe, så er der en stor buffet. Jeg har dog aldrig prøvet den selv, da jeg hellere vil bestille fra menuen og så få det jeg har lyst til :)
Jeg kan i hvert fald godt lide at spise der.
Håber du finder noget lækkert :)
Brun, løg, champignoner og porer samt hakket kyllingekød og bacon i en gryde.. Tilsæt MASSER af stærk rød karry, chili og salt og peber.. Derefter tilsættes ½ L fløde, og det skal så afkøles, ( for at trække mest mulig kraft). Opvarmes igen og serveres med masser af ris..
Det skal jeg ha i aften MUMS ! Prøv den drenge.. Det sparker røv :)
Og LOL Jacob !
@Zonni
Wooowwwww Det lyder sgu nice. Hvilken karrypasta bruger du? Jeg bruger selv den fra santa-maria.. Men hvor mange skefulde putter du i?
En skefuld af den her helt sikkert nok!!!
chilihouse.dk/shop/black-mamba-214p.html
@ Bertha9/andre...
Kan der anbefales nogle krydderiblandinger til chili con carne? Jeg kan godt lide stærk mad (med måde :D), men det kan damen ikke, så eksperimenterer ikke så tit mht. chili/styrke... Er der nogle blandinger, evt. fra det link du smed før, der kan anbefales til at lave en god chili con carne, når man ikk gider skulle finde den rette kombi selv, den ene gang imellem man laver retten?
Derudover må der da gerne smides gode råd til, hvad der ifølge jer skal i en god chili udover okse, løg, bønner og evt. bacon...
Miller
Jeg bruger noget stærkt rødt karrypulver, jeg har fået forærende i en plastpose uden etiket.. Så kan ik hjælpe med mavnet :)
men mums det var godt maaaiinn...
@ Diller
www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=198043
Gå til: 06-10-2009 23:16
Den har skulle damen også kunne spise, og det smager rigtigt godt
www.chilihouse.dk/shop/laes-mere-om-239p.html
Okay tak...
Iøvrigt er den her hjemmeside super cool. Har ikke lige selv fundet et andet sted, hvor man kan købe så mange forskellige krydderier og krydderurter mm til de penge...
www.krydderiboden.dk/