Copenhagen Cooking 2015

#1| 0

Hey


21-30 august løber Copenhagen Cooking 2015 af stablen. Er der noget der er et must og hvor får man value for money? Der er ret mange events, så kan være svært at spotte de helt rigtige.


Mere info kan findes her: http://www.copenhagencooking.dk/bliv-en-del-af-copenhagen-cooking-2015


Ser frem til at høre fra PN's madkyndige.


/Fisken

03-08-2015 14:46 #2| 0

@turbofluen

04-08-2015 09:13 #3| 0

Jeg regner ikke selv med at deltage som nybagt far, så har kun kigget kort. Der er satme meget på programmet. Hvad har du overvejet?

Jeg så lige på nogle få ting. En af mine topprioriteter ville være 'taste of Chengdu'. Kinesisk mad er så meget mere end hvad man typisk oplever i dk, men også utrolig svært at blive klog på. Og jeg har endda boet i Kina. Derudover kan langbordsmiddage være fantastisk hyggeligt hvis man er i humør til det. I den kategori, så se hvordan man kommer på venteliste til stedsans i østergro, mega fedt koncept også, men ret booket op. Vi fik dog plads igennem deres nyhedsbrev da de åbnede for nye tider, først til mølle.

04-08-2015 09:25 #4| 0

ville også overveje at tage til naturvinssmagningen. Jeg har selv blandede oplevelser med naturvin, så er nysgerrig. Mest på at smage serbisk, georgisk vin mf. Dog ville jeg nok ende med at baile i sidste øjeblik, både pga den historielektion de ligger op til, samt udsigten til at være omringet af nordsjællandsk pastelfarver, slynget casual hen over skuldrene

04-08-2015 10:48 #5| 0
OP

@turbofluen


Tak for input. Der er nemlig sindsygt meget at vælge imellem og tænker man snart skal få booket billet da nogle af eventsne er ved at være udsolgte. Det kinesiske er helt sikkert noget jeg vil overveje. Har også kigget på langbordsmiddag og det kunne også sagtens blive aktuelt.


Har selv haft kig til disse efter at have set hele programmet igennem:


http://www.copenhagencooking.dk/program/vinsmagning

Har ikke den store erfaring med naturvine, men kunne godt tænke mig at blive lidt klogere på det. Det gør ikke noget at man så samtidigt kan smage på en masse. Den anden smagning "Naturvin gennem 8000 år" lyder også interessant.

http://www.copenhagencooking.dk/program/ribera-del-duero-vinsmagning-hos-den-spanske-stats-turistbureau

Kunne sikkert også blive aktuel.


http://www.copenhagencooking.dk/program/n-rv-r-f-llesskab-hos-kokkeriet

Kan ikke rigtig finde ud af om det er value for money at tage på Michellin restaurant denne aften til 1200 kr. med vin.


Udover det så et af de mange madlavningskurser Timm Vladimir har i løbet af CC2015 og nogle af gratis arrangementerne.


Hvis nogle spotter et restaurant tilbud der er værd at prøve, så meld endelig op. Har lidt svært ved at skelne mellem skidt og kanel.


/Fisken

04-08-2015 19:17 #6| 0

Super, den vinsmagning lyder langt bedre! Jeg skruede bare uden om alt der omhandlede Relæ, da jeg har været skuffet de gange jeg har været der. Kan dog ikke huske hvad jeg mente om vinene. Det der har fået mig tilbage i natur genren var en vinmenu på Amass, der slog benene fuldstændig væk under mig. De efterlever dog ikke 100% naturvin, men bare gode marker + ingen tilsatte sulfitter (mener jeg).


Jeg synes også Kokkeriets tilbud lyder godt og ok prissat.


Kan godt anbefale Vladimirs kurser, har taget det der hedder Bøf og Bajere, som var godt og god value. Lærte også lidt, men primær attraktion er stemningen og hvordan alle involveres i alt super, og ulig andre kurser. Dog ville jeg nok bare tage det udenom denne event, medmindre de har noget specielt sat op (så noget med Wagyu, så det kunne overvejes, men det højreb de serverede for os var også top lækkert).


Men måske vi ses til det kinesiske, det overvejer jeg seriøst.

04-08-2015 19:36 #7| 0

Fandt det

Redigeret af Guldmageren d. 04-08-2015 19:39
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar