Super, den vinsmagning lyder langt bedre! Jeg skruede bare uden om alt der omhandlede Relæ, da jeg har været skuffet de gange jeg har været der. Kan dog ikke huske hvad jeg mente om vinene. Det der har fået mig tilbage i natur genren var en vinmenu på Amass, der slog benene fuldstændig væk under mig. De efterlever dog ikke 100% naturvin, men bare gode marker + ingen tilsatte sulfitter (mener jeg).
Jeg synes også Kokkeriets tilbud lyder godt og ok prissat.
Kan godt anbefale Vladimirs kurser, har taget det der hedder Bøf og Bajere, som var godt og god value. Lærte også lidt, men primær attraktion er stemningen og hvordan alle involveres i alt super, og ulig andre kurser. Dog ville jeg nok bare tage det udenom denne event, medmindre de har noget specielt sat op (så noget med Wagyu, så det kunne overvejes, men det højreb de serverede for os var også top lækkert).
Men måske vi ses til det kinesiske, det overvejer jeg seriøst.