"Dansk mad" til turister?

#1| 0

Yo PN.

Da jeg bor på kollegie, og en af mine m8s får besøg af sin familie vil de gerne prøve "dansk mad" jeg tror de ville få nedtur over steg flæsk selvom det ofc er nuts ellers.

Hvor skal jeg sende dem hen i KBH. De har understreget de meget gerne vil ungå "turistfælder" :-)

På forhånd tak!

09-03-2011 20:35 #2| 0

Du har glemt en meget vigtig ting: pris!

09-03-2011 20:40 #3| 0

Yeah i know :-)

200-400kr

09-03-2011 20:55 #4| 0

Hvis det skal være traditionelt:

www.restaurantschonnemann.dk/

Hvis det skal være mere moderne:

www.tivoli.dk/composite-8368.htm
(Nimb Brasserie)

Begge steder er på rigtig højt niveau indenfor hver sin kategori...

09-03-2011 21:41 #5| 0

Findes der mennesker på denne jord der ikke kan lide stegt flæsk sådan dybt seriøst?

09-03-2011 21:48 #6| 0

aner ikke..

måske jeg ska sende dem der hen og tjek op for det? :-)

09-03-2011 21:56 #7| 0

har aldrig været der selv men har hørt fra mange at cafe lindevang skulle være absolut Nuts indenfor dansk mad

09-03-2011 22:37 #8| 0

Poelsevogn?

09-03-2011 22:47 #9| 0

madklubben

09-03-2011 22:50 #10| 0
www.restaurantvita.dk/

Og den er ikke engang close.
09-03-2011 23:10 #11| 0

Jeg var ved at trykke tommel op på knish´s indlæg en millionmilliard gange da jeg fortrød.
Den restaurant ser ok ud i deres menulink.... men når man ser på de yderligere valgmuligheder, så mangler det danske altså lidt.

Dessert må da være rødgrød med fløde!
Forret? hmmmm har vi en god dansk? jeg har kun lige tarteletter i hovedet.
Og skal hovedretten så ikke være kylling i gryde eller gris i ovn. Det er hvad jeg forbinder med dansk mad.

Den gamle sømandsboss lavede for en del år siden et sted med det gamle danske køkken. Jeg tror det var i Nr Farimagsgade.

Har kun været der en enkelt gang, men da var det helt klart mad fra det gamle traditionelle køkken, billigt, ikke specielt godt, men spiseligt.

Og når man skal ud må man jo vælge lidt, Vi skal vel ikke have flæskesteg garneret med årtidens tang?

10-03-2011 00:11 #12| 0

jamen jeg var¨så på rio bravo før 6 dagesløb og spise flæsk, første gang i ca 10år. det var sku godt!! som altid hyggeligt, god "Dansk turist mad"

jeg ville ikke tvivle. desuden (det ser forkert ud) er det Finn der serverer, Møren Sortensen kunne kende manden efter 35år...

10-03-2011 02:53 #14| 0

Stegt flæsk var mit første bud :D Men en god gammel hakkedreng med masser af blø'e løg er heller ikke af vejen.

10-03-2011 02:53 #13| 0

Stegt flæsk, høns i asparges, flæskesteg, var måske måske traditionelt dansk for 20 år siden, men jeg mener nu vi har rykker os lidt siden da.

Hvis jeg skulle servere noget typisk dansk, ville jeg måske (taget årsitden i betragtning) diske op med et typisk dansk påskebord. Hvis de absolut skal på restaurant må jeg melde pas. Stegt flæsk forbinder jeg ikke længere med traditionel dansk mad. Det er er nye tider.

10-03-2011 02:54 #15| 0

Stegt ål med tilhørende snaps er nu heller ikke noget at kimse af!

10-03-2011 09:47 #16| 0
Moderator

...lige bortset fra, at man ikke bør spise ål, da det er en rødlistet dyreart.

But then again... det kan snildt være sidste gang man får mulighed for at spise denne fisk, da den højst sansynligt vil være totalfredet inden for de næste 5 år.

10-03-2011 10:05 #17| 0
www.detlilleapotek.dk/

Virkelig god dansk mad. Husk bordbestilling, der er ikke meget plads.

10-03-2011 10:07 #18| 0

@NanoQ

Ja, der er desværre ikke mange af dem tilbage, hvilket imo blot er endnu større grund til at æde sig i hegnet..

10-03-2011 11:22 #19| 0

Det er vel bare et spørgsmål om at rejse derhen hvor det ikke er fredet ?

10-03-2011 11:27 #20| 0

CAFE LINDEVANG på finsensvej på frederiksberg er klart det bedste sted hvis du vil have dansk mad.
Gammeldags oksesteg med alt tilbehør er simpelthen nuts med nuts!

10-03-2011 11:29 #21| 0

Fix dem noget selv, lav eksempelvis gule ærter, samger jo konge med kogeflæsk, medister og stærk sennep. det eneste problem er alt det snaps der skal til :-)

10-03-2011 11:32 #22| 0

Hvis jeg skulle diske op med noget lige nu - Stenbiderrogn på blinis - dansk tapas

10-03-2011 11:48 #23| 0

Smørstegt rødspætte

gldags oksesteg m/karameliserede perleløg

flæskesteg m/rødkål

hakkebøf m/bløde løg + spejlæg

forloren hare med surt

Stegt flæsk m/ persillesovs

Kartofler og brun sovs lægges til, som det behages. Mmmmmm, sidder og bliver noget halvsulten. Hvorfor går det altid sådan med madtrådene på PN?

Det Lille Apotek og Cafe Lindevang er gode bud på, hvor der serveres veltillavet, traditionel mad.

10-03-2011 11:54 #24| 0
www.aamanns.dk/ frokostmenu.
Deres aftenmenu er jeg ikke imponeret over.
10-03-2011 12:16 #25| 0

Smørrebrød på kanalcafeen (Lige bagved Christiansborg) kan anbefales.

10-03-2011 12:36 #26| 0

Lav selv mad til gæsterne:

F.eks.:
Flæskesteg med hele svineriet
eller
frikadeller med kartofler, sovs og surt

eller
en gang smørrebrød.

Bon appetit.

10-03-2011 12:42 #27| 0

Madklubben er altså nuts - når det skal være dansk mad.

10-03-2011 14:31 #28| 0

Et kulinarisk koncept der har været et kæmpe hit når jeg har haft gæster fra det store udland (uanset årstid) er at diske op med det store jule-/påskefrokostbord med alt der hører til. Det giver både en smagsoplevelse og en oplevelse af en dansk tradition.

Ellers vil jeg klart anbefale at finde en god smørrebrødsrestaurant

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar