Nå, kære madnørder.
Ligesom så mange andre danskere er jeg også blevet overvældet af den fantastiske trøffel, der senest har fået vej til en McD-burger.
Men nu skal den også snart finde vej til mit ydmyge køkken.
For et par måneder siden langede jeg 200 kroner afsted efter en lille sort frisk trøffel i Magasins Mad & Vin og rev den ud over en pastaret, men smagen var sådan lidt meeeeh. Havde slet ikke den trøffelsmag, som jeg kender fra pastaretter både fra italienske restauranter eller pizzeriaer.
Og det leder mig hen til i fredags. Her spiste jeg på Barril i København og fik en trøffelpasta, der smagte usandsynligt godt, men der var intet frisk trøffel i.
Derfor: Hvad er det, sådan en restauranter bruger til at få den gode smag frem? Trøffelolie? Trøffelpaste? Og i så fald - kan i anbefale en?
OG: Jeg ved godt, at jeg får den bedste smag ved at købe en eller anden psyko frisk trøffel, men det er ikke det, som jeg søger her. Det kan jeg gøre til nytår, men her sigter jeg efter en alternativ til de gængse hverdags-pastaretter.
TAK.