Efter utallige forsøg (forsøgt over 1½ år) har jeg nu fundet det perfekte kyllingebryst, som jeg vil dele med jer.
Den eneste ulempe med smags-ingrediensen fra himmelen er, at der er 10-13 gram sukker ved 2 spiseskefulde.
Hurtig opskrift:
1: ½ time før tilberedning tager du kyllingen, banker den flad og putter på en af siderne: Salt og ingefær(som pulver). Den anden side får peber og timian(som krydderi)
2: Varm en pande helt op, med olivenolie.
Kylligebryster på en panden, shock kødet på begge sider af varmen i 15 sekunder. og skru ned på 1 hvis dit komfur går fra 1-9. Altså meget lav varme.
Lad kyllingen ligge i 7 minutter på hver side (afhænger af størrelsen), hvorefter du smækker DENNE GUDE BBQ på (den er spicy, så man skal passe på hvis man ikke er god til stærkt mad)
Verdens bedste BBQ (Habanero chili)
Emballagen er lidt off, jeg uploader billeder af den rigtige emballage. Det er UDEN TVIVL den bedstsmagende sauce jeg nogensinde har smagt. Når den bliver ordentlig varm, og kyllingen er gennemstegt, serverers den med whatever man har lyst til. Men som de andre der gerne vil tabe sig, så kan i se på billedet hvad jeg spiser 5 dage om ugen.
Billeder af min aftensmad i dag og igår:
Og lige et mere, hvor emballagen er med
Bonus info:
Jeg har spist nøjagtigt det samme igennem hele 2011, med gode resultater. Selvfølgelig med lidt alkohol i weekenderne og min ugentlige sinner dinner.
I kan takke mig når i har smagt denne sauce :-)
- Miller
Det perfekte kyllingebryst
Hvor køber du BBQ-saucen henne?
jeg skal nok takke dig næste gang, men det bliver ikke for sovsen ffs vække folk klokken 01.30 for at ville kører i byen grrrrrrrrrr
Du har glemt bacon...
Den er fra chilihouse, som jeg linker til.
SRY nkj123, jeg skylder en bjørnetjenste (Men det var også hende pigen der pressede på at bruge dig som redskab)
Lækker inspi, tak for at dele! Kan anbefale at dampe sine broccholi istedet for at smat-koge dem, dampningen giver en lidt fastere konsistent, som holder 100 :-)
Jeg har mulighed for at dampe, men der er ikke plads til 400g broccoli, så derfor koger jeg dem til der stadig er bid i :)
Ser sgu fornuftigt ud! Skal helt klar prøves.
Jeg undlader barbecuen og prøver timian'en og peber plus ingefær og salt.
Nam!
@Miller
Det ser lækkert ud, jeg er selv vild med chili.
Vil lige dele denne side med dig hvis du skulle få lyst til selv at dyrke dem.
www.bh-froe.com/ZC/index.php?main_page=index&cPath=3
Mvh Simon
Er det en fejl, at du ikke nævner hvilket kyllingebryst du har købt/brugt?
Der er f.eks usandsynlig stor forskel på et vandpumpet Netto-kyllingebryst og et økologisk kyllingebryst fra Sødam.
No no no!!!
1 - Kyllingfilet bankes flad som schnitzel.
2. Vendes i mel.
3. Vendes i æg.
4. Vendes i hjemmelavet rasp ( dag gammel brød - friskrevet parmesan - frisk timian - frisk rosmarin - salt - peber )
På en medium varm pande et par minutter på hver side. Voila - super sprød, smagfuldt og saftig kylling !
X
prangstar skrev:
Bjørnetjeneste ?? level??
der er mange unge mennesker der ikke ved hvad det betyder og bruger det som det stik modsatte...
Jydemand skrev:prangstar skrev:
Bjørnetjeneste ?? level??
der er mange unge mennesker der ikke ved hvad det betyder og bruger det som det stik modsatte...
I følge dansk sprognævn er det tvetydigt og kan både betyde en stor tjeneste eller en velment hjælp, der gør mere skade end gavn. Så nej gamle, de unge mennesker tager ikke nødvendigvis fejl.
Miller skrev:
Jeg har mulighed for at dampe, men der er ikke plads til 400g broccoli, så derfor koger jeg dem til der stadig er bid i :)
Du kan "dampe" broccolien i den gryde du normalt koger i. Kog vandet op, FJERN GRYDEN FRA VARMEN, tilsæt lidt salt til vandet, smid broccolien i, læg låg på og lad stå i 2 minutter. Hæld vandet fra og voila ... lækre, sprøde "dampede" broccolibuketter, som også egner sig fortrinligt til en broccoli-salat.
Troede, jeg skulle se OP i bar overkrop. Men øøøv.
tuznelda - Det vil jeg prøve, tak for rådet!
Pygmæ4Real - Prøv stranden når der bliver sommer ;-)
Broccoli skal desuden hverken koges eller dampes : p rå ja tak
Kjerstein skrev:
Er det en fejl, at du ikke nævner hvilket kyllingebryst du har købt/brugt?
Der er f.eks usandsynlig stor forskel på et vandpumpet Netto-kyllingebryst og et økologisk kyllingebryst fra Sødam.
Til information, så sælger Netto faktisk kyllingbryster der IKKE er tilsat saltlage. De er selvfølgelig stadig halal slagtet.
Jeg køber Rema1000 kylling 450g med 9% saltlage - Jeg har prøvet alt fra Majskylling til brugsens high-end kylling - intet slår smagen end Rema1000's kylling.
Det ser rigtig nemt, lækkert og sundt ud, vil jeg helt sikkert prøve af.
Jeg kan også anbefale denne wokret: www.kvalimad.dk/opskrifter/wokret-med-kylling/?searchterm=wok, den måde han marinerer kyllingen på gør det bare super lækkert!
AubreyGraham skrev:Jydemand skrev:prangstar skrev:
Bjørnetjeneste ?? level??
der er mange unge mennesker der ikke ved hvad det betyder og bruger det som det stik modsatte...
I følge dansk sprognævn er det tvetydigt og kan både betyde en stor tjeneste eller en velment hjælp, der gør mere skade end gavn. Så nej gamle, de unge mennesker tager ikke nødvendigvis fejl.
Problemet er, at nogle af de "unge mennesker" der tager fejl, desværre har fundet vej til sprognævnet.
Derfor har sprognævnet bestemt at man ikke må rette folk der tager fejl.
Eller, sprognævnet tager fejl.
Whatever, ordet "Bjørne"- sættes ikke på andre ord for at fremhæve dem, så sprogteknisk kan man ikke komme uden om at det kun kan være kommet ind i sproget med den omvendte betydning, af at nogele har hørt det i den rigtige betydning og misforstået det.
I fald der er en enkelt eller to pokernettere der ikke kender baggrunden for begrebet "bjørnetjeneste" - så kommer det fra fablen om en dresseret bjørn, der ville gøre dens dyrepasser en tjeneste ved at klaske det irriterende insekt der sad på hans hovede. Splat!
Her er hvad jeg fik til aftensmad i dag, 500g frosne grøntsager på panden (fra Rema) med grovsalt og en bette smugle fiske-sovs og godt med min nye ynglings-marinade.
Jeg fik kyllingen fra igår varmet på panden sammen med grøntsagerne, da de var ved at blive færdige
Men marinaden er IKKE tilnærmelsesvis ligeså god i grøntsager, som den er på kød - den søde forsmag blegner helt og den smager bare HOT. Ikke at det er dårligt ;)
På billedet ovenfor viser jeg min Trinidad-chili puré, som IKKE er for børn, voksne eller gamle. Den er hensynsløs og får navy-seals til at græde. SUPER HOT... Jeg overtalte min far til at tage en knivspids på et stykke kød hvorefter han tygger 2 gange og spytter det ud. Jeg nupper det frisk fra hans tallerken så de andre ved bordet får sig en god griner.
Der står på flasken, og jeg citerer:
"CaJohns presents the heat, the whole heat, and nothing but the heat."
Bogen i baggrunden er en del af den julegave jeg fik af min bro, der er MASSER af gode chiliretter som jeg skal eksperimentere med senere.
I baggrunden kører herrelandskampen i håndbold, som (heldigt) sluttede 29-29. Fik en god og hot spise i dag også, heldigvis.
"If it ain't hurts, it's not food." - Fra Chilihouse
- Miller