I min verden bliver det ikke meget mere blæret - jeg har fået en motherf..... Champagnesabel i fødselsdagsgave.
Det var altså go' lir at stå og halshugge den ene champagne efter den anden nede på gaden:)
Se billeder af vidunderet her: gastromand.dk/nicolai-klingenberg-napoleon-champagnesabel/
Hvad er din fedeste gadget??
Diedamm har fået våben i køkkenet!
Æggedeler - næsten rustfri !!! :-)
Jeg mener, at have set den til ca. 800 kr. så det er ikke vanvittigt.
...eller Amin "Store Klovn" Jensen i 4-stjerners middag (ja jeg ser det lort:)
Wauw for en stor sabel du har ♥
Husk at det kræver blankvåbentilladelse at have sådan en fidus. Så du skal nok ikke løbe nede i gågaden og hugge halsen af flaskerne der!!
Er det meningen at man hugger hovederne af flaskerne? Kommer der ikke glasskår i?
Yes. man hugger toppen af flasken - overtrykket sikrer at der ikke kommer glasskår i de gyldne bobler...
Mega fizz at eje sådan en stykke rå maskulinitet
Apple Master Apple Peeler og en Kenwood røremaskine. 2 ting som jeg ikke ville kunne undvære i mit køkken :)
Se min dolk jeg har ikke nogen selv ;)
Har sådan en el-keddel og en tom øl flaske i mit køkken, som det fedeste gear.
Ellers flot sabel ;D
@clrawe
våbentilladelsen er der selvfølgelig styr på!
@PQlsemix
Helt specifik fører man sablen op langs flasken "svejsning" og når den rammer kanten øverst på flasken, ryger toppen af (håber det gav mening:).
Og ja selvfølgelig er det en potensforlænger som alt andet gear:D
lol, jeg var til en fødselsdag for en uge siden, hvor den samme sabel blev givet i gave. Den er ret så blæret :D
...det er som om drenge lige pludselig bliver til mænd, når "sablen kommer på bordet":)
Forresten, så er der - med henvisning til dine tidligere indlæg - en artikel i denne uges 'Time' omkring slow food - 24hr steak, som du måske ville læse.
time.com/soud_vide
Diedam@
Er det ikke lige omvendt? :-)
Jeg ved da at min 34 årige krop vil stå og småhoppe, grine fjoget osv
@lilleclown
tak for "heads up" - synes artiklen rammer fordele og ulemper ved sous vide metoden meget godt!
@sinysnip
hmmmm jo nu du siger det er det vel lige præcis omvendt:)
PS. For dem der er helt blanke når vi snakker sous vide - er her en introduktion til fænomenet og det krævede gear: gastromand.dk/sous-vide-vakum-udstyr/