Din livret ?

#1| 0

God søndag PN

Sidder og har mega frådern på så tænkte jeg ville høre hvad jeres livret er ? :)

Personligt er min stegt flæsk med persillesovs. Det er smovs for kendere..

Lad mig høre hvad der kan få jeres mundvand igang ? :)

Mest frådern bud bliver aftensmaden......

Fyr løs!!!

Doolce

27-03-2011 13:58 #2| 0

Brændende kærlighed

27-03-2011 14:05 #3| 0

kyllingefillet, pesto, omviklet med bacon + kryddersauce og ovnbagte kartofler har en relativt stor stjerne her for tiden.

27-03-2011 14:07 #4| 0

boller i karry

27-03-2011 14:09 #5| 0

Stegeben ftw.

27-03-2011 14:12 #6| 0

Kød fra grillen med et godt lag BBQ

27-03-2011 14:13 #7| 0

Har altid undret mig over, at så mange har boller i karry som livret? Det smager da ganske fint, men nægter at tro at man hellere vil have boller i karry, end f.eks noget som oksemørbrad eller andet lækker mad.

27-03-2011 14:16 #8| 0

Fiskefile og pommes :-).

27-03-2011 14:20 #9| 0

Det er folk med gebis, der har boller i karry som livret. Eller også er de bare + 58

27-03-2011 14:32 #10| 0
Moderator

Jeg er vældig glad for en Wienerschitzel med hele svineriet (ansjoser, kapers, peberrod, ærter, brasede kartofler, smørsovs...)

Men... min ubetingede livret, må være Moules Frites (dampede blåmuslinger med håndskårne fritter) og et glas god New Zealandsk Savignion Blanc - alternativt en super inkogt hummer bisque... :)

27-03-2011 14:35 #11| 0

Slethvar/Pighvar eller en god rib-eye steak alt efter humør.

27-03-2011 14:37 #12| 0

Jeg elsker tarteletter eller kartofler med høns i asparges.

Men i virkeligheden kan jeg lide stort set al mad undtagen leverpostej.

I dag skal vi måske have noget pasta med tomatsauce og kødboller selvom yngstesønnens absolutte livret er ris med kødboller og karrysauce.

27-03-2011 14:43 #13| 0

Jeg er med på Wienerschnitzel med hele "svineriet" til.

Ellers er det...

Mørbrad med flødesovs/champignons

Krebinetter

Og så bare generelt næsten alt lavet på grillen ( skønt solen titter frem, kan ikke vare længe før weber'en skal støves af )

27-03-2011 14:45 #14| 0

Lasagne

Boller i karry er også godt oppe på listen sammen med mørbradgryde

27-03-2011 14:48 #15| 0

omfg jeg savner stegt flaesk med persillesovs...kan man faa det nogen steder i London?

27-03-2011 14:56 #16| 0

Lasagne, og spaghetti & kødsauce

27-03-2011 15:04 #17| 0

Får det helt dårligt af at læse disse svar...
Hr. og Fru bonderøv!

27-03-2011 15:17 #18| 0

Hakkebøf

Krebinetter

Wienerschnitzel

Velbekommen

27-03-2011 15:18 #19| 0

nico18 og crunchii

+1

27-03-2011 15:29 #20| 0

Ribeye-steaks, salat, gode ovnbagte kartofler, sovs, rødvin!

27-03-2011 15:31 #21| 0

Guleærter, lavet fra bunden, ikke det købelort man kan få i butikkerne. det skal være med kogeflæsk, kogt medister og sennep, god gad godt jeg havde det lige nu.

27-03-2011 15:33 #22| 0

En stor Big Tasty Bacon menu.

27-03-2011 15:46 #23| 0

Intet nærmer sig lasagne og stegt flæsk med svineriet

27-03-2011 15:56 #24| 0

Kobe filet mignon, truffle mashed potatoes og en god mushroom sauce.

Mmmmm, kan ikke vente til man er i Vegas igen og kan spise det her til morgenmad:)

27-03-2011 16:13 #25| 0

@K_B_B

Der ligger en skandinavisk restaurant i London, der serverer stegt flæsk med persillesovs.

www.madsenrestaurant.com/

Det koster £12.95 :)

27-03-2011 16:16 #26| 0

@ snowking

Følger der en oversættelse med ?

27-03-2011 16:17 #27| 0

Sørgeligt !! Retter med Hakket malkeko eller dito medcinpumpet gris lader til at være nutz på PN !
Få nu lidt stil da! Og spis noget ordentligt mad!

Personlig livret til ex lange søndage..

Langtidsbrasieret lam med diverse rodfrugter.
Men det er for sent til aftensmad da den skal stå i ovnen 6 timer.

Men selvom det er perler for svin så here goes:

Brun en lammekølle eller bov i smør i en stegegryde, når den er brunet af tilsættes en passende fordeling af kvarte løg, en masse fed hvidløg, gulerødder , selleri, persillerod i grove tern skal lige ned og svitze hurigt. Tilsæt et glas vin og kog det næsten væk. Ned med en liter vand. krydderier og krydderurter med. låg på Ind i ovnen ved 130 i 5-6 timer og så kan de + 58 årige også tygge det og kan smide deres klamme boller i karry ud :-)
Er du kvik har du de sidste par timer af ovntiden bagt nogle gode rodfrugter med og lavet en årstidnes salat . Resten af vinen drikerdu til.
Herefter er du klar til at tage ned i aftenens søndagsturneringer. Har du kun fået hakket ko og pasta går du sukkerkold efter et par timer...

27-03-2011 16:21 #28| 0

@ snowking

Ligeså dårlig stil bare i den anden ende af skalaen.....

Kobekød er en af den slags råvarer der er så absurde at de nærmest mest værdsættes pga. prisen ( er det dyrt nok er det godt nok)....

Men det er selvfølgelig balla i stil med guldkæder og brede fælge Wheee jeg har råd til kobekød ....se mig

Man kunne jo kalde det bling bling kød,... pøj pøj med det :-D

27-03-2011 16:21 #29| 0

Struds! Absolut det bedste kød til dato! Er så også tosser med små glas kartofler med med bearnaise-sauce og ærter... waaaauw! "De-Li-Kat"!

27-03-2011 16:24 #30| 0

jeg kan ikke vælge og tror egentlig heller ikke jeg har smagt min livret endnu.

27-03-2011 16:30 #31| 0

Hvor nederen at kritisere andres livretter...

Min livret er andesteg med brun sovs og brunede kartofler :o) Jeg bliver helt glad (og sulten) bare ved tanken :o)

God søndag :o)

27-03-2011 16:38 #32| 0

Bacon explosion!

27-03-2011 16:39 #33| 0

+1 DerBirne

Fandme ynkeligt at folk taler ned til andres livretter. WTF! Aldrig hørt om ordsproget 'hver sin smag'?

27-03-2011 16:42 #34| 0

Svensk pølseret :)

27-03-2011 16:51 #35| 0

@ derbirne og Wann

Ja helt skidt stil ......ligesom Pn´s madkultur :-)

Sry for at tale ned...Ikke sry for at forsøge at hæve niveauet lidt...

27-03-2011 16:53 #36| 0

SVPE:

Stop trolling please.

27-03-2011 16:57 #37| 0

En hakkedreng med fritter, bearnaise, salat og flutes og jeg er solgt :)

27-03-2011 16:58 #38| 0

Andro +10000000!

27-03-2011 16:59 #39| 0

wow folk elsker på det danske køkken:)

27-03-2011 17:28 #40| 0

nu spørg du om min personlige livret og ikke hvad vi synes du skal have i aften, så det må uden tvivl blive krokodille kød :) kan dårligt forklare smagen men noget ala kylling blandet med oksekød :D

det er sku lækkert!! men dog lidt svært at skaffe i DK en søndag aften :)

håber du finder på noget lækkert!

27-03-2011 17:33 #41| 0

Det danske køkken er så kedeligt..man kan ikke sidde og spise dansk mad og tænke "fuck det er bare godt det her" bevares det er solid mad og kan smage godt men så er det heller ikke bedre.

Okse mørbrad med foie-gras og en rødvins glace.

27-03-2011 17:36 #42| 0

@SVPE

også nogle dejlige ingridienser du selv nævner

gulerødder , selleri, persillerod

velbekomme

27-03-2011 17:43 #43| 0

Alt med brun karftoler

Ellers bøf med løg!

27-03-2011 17:43 #44| 0
Det danske køkken er så kedeligt..

Der er der nok mange der er uenige ( mig selv inklusive )

Bevares, jeg har da oplevet at få noget mad, der smagte hammergodt, når det har været fin mad, der er blevet serveret ( bliver dog som regel aldrig klar over, hvad det er man har puttet i munden, pga. de ikke kan oversætte det til dansk, fordi det hele bliver meget finere af at bruge franske udtryk )

Men må indrømme, at langt de fleste gange den har stået på fin mad til selskaber eller lignende, og portionerne så små, at det ikke kan mætte en voksen mands mave....har jeg drømt om de bare ikke ville servere noget godt dansk mad istedet.
27-03-2011 18:04 #45| 0
Flex 27-03-2011 16:33
Det danske køkken er så kedeligt..man kan ikke sidde og spise dansk mad og tænke "fuck det er bare godt det her" bevares det er solid mad og kan smage godt men så er det heller ikke bedre.

Okse mørbrad med foie-gras og en rødvins glace.


Hvor mange har ikke fået en pølse som lille, og nu vælger de i stedet for en kebab - Er det en bedre smagsoplevelse?

Begynd nu ikke med alt det ævl og kævl om at det er nemmere og hurtigere, og fåes flere steder. Grunden til at der ikke findes så mange pølsevogne mere, er at folk er begyndt at søge væk fra det traditionelle. Det er vidst helt naturligt, at nu har folk "fået nok". Fortæl mig ikke at en kebab 80/20 er bedre mad end en gris i egen tarm!

Ligeså med din oksemørbrad - Du fik det sikkert ikke da du var barn, du har nu fået øjnene op for at det er godt kød, og derfor er det virkelig "hof-retten". Men det er ikke så lækkert at spise oksemørbrad hver dag. Variation er sundt, men pas nu på at du ikke bliver kvalt i alle de "fine" franske ord.
27-03-2011 18:07 #46| 0

Iøvrigt er det jo smag og behag. Personligt elsker jeg Dansk mad, det kan fylde en mandemave, så behøver man heller ikke besøge Mcdonalds på vejen hjem.

Og jo Dansk mad kan man godt tænke "Fuck det smager godt" - Er du sikker på at det ikke er fordi at du laver maden forkert?

27-03-2011 18:12 #47| 0

Stegt flæsk m. Persillesovs

27-03-2011 18:12 #48| 0

Stegt flæsk m. Persillesovs

27-03-2011 18:15 #49| 0

@SVPE

Sjovt du prøver at gøre dig til overgourmet med en ganske ordnær ret.

For mig er en livret ganske ordinær mad som jeg ikke kan forklare hvorfor smager så fandens godt. Men tror sagtens det kan have noget at gøre med ens barndom altså man forbinder maden med en stemning eller oplevelse.

Din lammeret smager ganske udemærket og har selv lavet det nogle gange, men foretrækker en god lammekrone hvis det endelig skal være.

27-03-2011 18:21 #50| 0

Sushi må være livretten tror jeg. Men der findes dælme så mange lækre ting i verden...

27-03-2011 18:28 #51| 0

Som prangstar siger, så tror jeg stemningen omkring retten betyder rigtig meget for mange. Pølser og pomfritter ligger meget højt på min liste, fordi det var, hvad jeg altid valgte som barn, når jeg fik lov at bestemme. Oftest var det en fredag, og så fik mig og mine brødre endda lov til at spise foran fjernsynet til Disney Sjov. Så blev det vist ikke meget bedre :) Det betyder ikke, at jeg synes pølser og pomfritter er den mest kulinariske oplevelse, jeg nogensinde har oplevet, men at det bringer minder frem fra en rigtig god tid.

27-03-2011 18:33 #54| 0

Stegt and, brune kartofler og rødkål.

27-03-2011 18:33 #53| 0
Moderator

prangstar +1

Og for lige at understrege den: "Resten af vinen drikerdu til."

Mangler du respekt for den gode vin, eller tilhører du papkassevinpøbelen (undskyld udtrykket - det er ikke for at fornedre nogen. Desuden kan man få ganske fornuftige vine på karton. Synes blot det var et godt illustrativt udtryk, omstændighederne taget i betragtning)? ;)

Den vin jeg bruger i mad, er bestemt ikke den samme som den jeg nyder til maden efterfølgende...

27-03-2011 18:33 #52| 0

Min Far´s Boller i Karry, lavet så stærkt det stadig smages flere dage efter.

Ellers går man heller aldrig galt i byen med god gammeldavs rugbrød & et lækkert pålægsbord og et glas ISKOLDT letmælk :)

Happy Sunday alle mand!

27-03-2011 18:41 #55| 0

STEGT FLÆSK MED PERSILLE SOVS!?!

Intet på siden, intet over.

27-03-2011 18:43 #56| 0

Lige pt. er det mest lækre jeg kan forestille mig - specielt på en doven søndag - en god gang Flæskestegssandwich! Godt med miracle whip, rødkål, agurkesalat og gode sprøde sværd ;-)

Der er obv. mange flere der smager fremragende - men til stemningen og dagen er dette pt. min klare favorit. Ellers går man heller aldrig helt galt med en god, mør bøf med en gang pommes frites og whiskeysauce.

27-03-2011 18:46 #57| 0

Stryhns Bacon/peber leverpostej med hjemmelavet agurkesalet på nykøbt rugbrød.

hmmm, måske agurkesalaten skal prøves lavet med rødvineddike. Hvis nogen forstår sa'en lile én ;)

muhahaha, jeg er vist kommet i badstanding.

27-03-2011 19:37 #58| 0

Hamburgerryg med grønlangkål :) det guf.

27-03-2011 20:28 #59| 0

Nua pad Naman hoi eller plar Tap-Thim. Det er guf guf : )

Ellers Boller i Karry : )

27-03-2011 20:43 #60| 0

Ris og boller i karry

27-03-2011 20:50 #61| 0

wtf? Stegt ål er the nuts..!

27-03-2011 21:06 #62| 0

@Hawkeye

Kobe er betegnelsen for kvaegracen. Kvaeget hedder Wagyu og blev helt tilbage i det 2 aarhundrede brugt som arbejdsdyr i Japan, hvor man eksempelvis ville bruge dem i rismarkerne.
Det siges saa, da det med tiden blev mere og mere populaert at spise koeerne, begyndte man at massere koen, for at goere koedet mere moert.

Massagen, samt en speciel kost, der blandt andet bestaar af oel, samt, og det her lyder dumt, lyden af klassisk musik, goer simpelthen noget ved koedet, der goer at det bare smager saa ekstraordinaert godt i forhold til alt andet jeg har smagt.

Hvis man vil give sig selv oplevelsen af dette fantastiske koed skal man, efter min mening, soerge for at faa Kobe koed. Ikke bare Wagyu koed, da dette ofte er en skuffelse, da der er mange forskellige racer (Kobe) af dette kvaeg (Wagyu).
Derudover skal man heller ikke spise det Australske Kobe koed, det er efter min mening super overpriced, ikke pengene vaerd imo.

Filet mignon, er en boef skaaret af en oksemoerbrad. Oksemoerbraden er det mest moere koed paa alle koeer, da der hvor det bliver skaaret, ikke er en vaegtbaerende muskel, deraf mindre bindevaev, som i sidste ende er det der bestemmer om vores steak er sej eller moer.

Haaber det var forklaring nok:)

@SVPE

Dette er rent faktisk et tilfaelde af, at den dyre pris, hvis koedet kommer de rigtige steder fra, kan forsvares.

Men det er selvfoelgelig klart, at hvis koedet nu gik hen og blev pisse billigt og samtidig beholdte denne fantastiske smag, saa ville jeg se mig selv noedsaget til, at finde noget andet at spise, gider jo ikke og rende rundt og spise billigt koed selvom det har verdens bedste smag.
Gaelder sgu om at vise man har raad til der dyre koed, det er det helt nye seje....Hvem fanden bekymrer sig om hvordan maden smager?


27-03-2011 21:12 #63| 0

Bøf stroganoff med kartoffelmos en sikker vinder

27-03-2011 21:14 #64| 0
K_B_B027-03-2011 13:48
omfg jeg savner stegt flaesk med persillesovs...kan man faa det nogen steder i London?



Wombat027-03-2011 15:13
@K_B_B

Der ligger en skandinavisk restaurant i London, der serverer stegt flæsk med persillesovs.

www.madsenrestaurant.com/

Det koster £12.95 :)


OMG I am so on that place asap :)


27-03-2011 21:28 #65| 0

Ål=svømmende skraldespand=sindssygt klamt.
Livret:
Alt med tørristet bacon. Hvis man ikke kan li' selve retten æder man bare baconen.
Ellers tarteletter med hjemmelavet hønsekødsfyld.

27-03-2011 21:30 #66| 0

@ Siimse76

Er din far ikke ret træt af det? Og vokser de ud igen? :-)

Jeg har flere næsten livretter, men det bedste må være svindemørbrad med flødesovs, bacontern og kogte kartofler.

27-03-2011 21:42 #67| 0

kam man få det ad libitum er det min livret!

27-03-2011 21:43 #68| 0

Efter en lang ferie udenlands - plejer favoritretten at være tartar på rugbrød med det hele...

27-03-2011 22:11 #69| 0

@ snowking

Tak for at tage dig tid til at komme med så fyldestgørende et svar :-)

Du har fået en thumbs up for din humor, og så lige denne afslutning...

Men det er selvfoelgelig klart, at hvis koedet nu gik hen og blev pisse billigt og samtidig beholdte denne fantastiske smag, saa ville jeg se mig selv noedsaget til, at finde noget andet at spise, gider jo ikke og rende rundt og spise billigt koed selvom det har verdens bedste smag.
Gaelder sgu om at vise man har raad til der dyre koed, det er det helt nye seje....Hvem fanden bekymrer sig om hvordan maden smager?


Tak for dagens smil.

Ville ønske jeg kunne tegne denne "øldrikkende, lyttende til klassisk musik, mens den får massage" race

27-03-2011 22:21 #70| 0

Tortillas med hele pissæh IMO

Kylling, oksekød, salat, tomat, rød peber, agurk, guacamole, cremefraiche, HOT salsa, jalapenos, og cheddarost :D Den ret er bare så meget win!

Sushi nu også nice, samt hjemmelavet pizza.

27-03-2011 22:27 #71| 0

Klar suppe hos Haarder og Mik's Massaman gai (kylling).

27-03-2011 22:28 #72| 0

Stegt Flæsk med persillesovs, der er ikke noget der kommer close her.

27-03-2011 22:31 #73| 0

Rødspætter/Fiskefrikadeller med kartofler og Persillesovs

27-03-2011 23:33 #74| 0

Der er jo så meget mad, der er så fucking lækkert, hvis bare man tilbereder det på den korrekte måde.

- Hotwings hvor man har kælet for en hjemmelavet dip
- Hvem kan sige nej tak til en hjemmelavet bacon/cheese-burger med en stor, solid hakkedreng, en masse snask, cheddar og mange skiver bacon?
- Et deep pan slagtehus (som omtalt i en tidligere tråd - den koster, men den smager jo absurd godt. Rigtig mandemad!!!

I en lidt anden boldgade går jeg aldrig af vejen for:
- En pariserbøf med hele lortet (løg, peberrod, kapers, pickles osv. osv. og brødet pakkes ind i bøffen - kødet skal ikke SMØRES på brødet!)
- En klar favorit hos mig er også den klassiske lasagnette - lasagne men på en anden måde
- Den sidste favorit er ungarsk paprikagryde med hjemmelavet kartoffelmos med en god gang smør i. Det smager simpelthen fantastisk.

Det hele serveret med en iskold coca cola i glasflaske

27-03-2011 23:35 #75| 0
Moderator

Ål er godt... jeg er pjattet med stegt ål eller røget... men... ålen er rødlistet, og får forhåbentlig kastet en totalfredning for en 10-15 års periode i nakken, under den kommende EU høring...

Jaja... ulidelig political correctness... but anyhow... giv fisken en chance... boykot al indkøb af den... Så kan vi måske igen nyde denne delikatesse, når vi bliver gamle... :)

28-03-2011 00:39 #76| 0

Umuligt at vælge :(

28-03-2011 00:40 #77| 0

Alt godt fra havet

28-03-2011 00:58 #78| 0

brændenældesuppe aka Jan Krabbe-style

28-03-2011 01:31 #79| 0

OSt!! intet over intet under...bare rent OsT (gerne gammel og stærk (lidt gullig-brun i kanten - ikk' muggen self! ;o))))

28-03-2011 02:20 #80| 0

Mors boller i karry

28-03-2011 09:08 #81| 0

@ thetroll

Glad for at du ikke skrev "Fars boller i karry"

28-03-2011 09:49 #82| 0

Hold nu op med det der pis, med at nordisk mad er kedeligt bla bla bla.

Jeg er igang med at blive kok, og interesserer mig ekstremt meget for højgastronomi, men stadigvæk er min livret stegt flæsk m. persillesovs og kartofler.

Prøv at kig på de mest respekterede restauranter i Danmark, de laver stort set allesammen mad udfra det nordiske køkken.

Desuden bliver de kommende års trend indenfor restaurationsbranchen at genopfinde gamle traditionelle retter, så du kan bare vente dig SVPE :)

28-03-2011 10:02 #83| 0

Grilmad, stegt flæst med persillesovs, brunkartofler med brun sovs og helst lavet på and og så med and ;) , oksemørbrad med hjemmelavet bearnaise-sovs, tarteletter, kylling i karry, og så nogle speciel retter som jeg ik lige kan forklare og ik har noget navn ;)

28-03-2011 10:58 #84| 0

mmm... Hvor er der meget god mad i den her tråd :)

Jeg kan lide det hele! Undtagen ÅL - det nægter jeg at spise og det har INTET med politisk korrekthed/ truede dyrearter at gøre. Det er udelukkende fordi min far har fortalt mig en megaklam historie om ål og dét kan jeg bare ikke abstrahere fra.

Peter_Kv11: Hvor er det rart at se en mand nævne fisk som livret! De fleste mænd jeg kender kan enten ikke lide fisk overhovedet, eller spiser det helst kun som panerede "pap"filetter dynget til med remoulade.

Jeg ELSKER fisk/ skaldyr (friskfanget, smørstegt hornfisk eller ørred med nye, danske dampede kartofler og iskoldt persillesmør ... MUMS) men altså igen undtaget ÅL!
Mikkmakk spiser fisk når jeg serverer det for familien -- men jeg skal have filetteret/ fjernet benene fra fisken for ham først. Sushi er den nemmeste måde til at få ham til at spise fisk.

28-03-2011 11:26 #85| 0

Denne sang siger alt.

www.youtube.com/watch?v=dyk3LZm9oNk

28-03-2011 11:52 #86| 0

Sushi eller Koldt bord, øl og snaps....

28-03-2011 12:20 #87| 0

@tuznelda

Hvor er det dejligt at hoere hvordan din kaereste skal have serveret sine roedspaetter og hvorfor du ikke kan lide ÅL.

Keep em comming, but keep it simple.

28-03-2011 12:52 #88| 0

Pizza

29-03-2011 11:08 #89| 0

et lidt sent indskud.
Stegt flæsk med det hele.
Nyfanget torske filet/rødspætte med persillesovs og kartofler
Boller i karry.
En god bøf
Julemad :-)

29-03-2011 11:34 #90| 0

Bliver simpelthen nødt til at trolle den her tråd igen, beklager...

@Gausi : klassisk tre-enighed i langtidssimrerde slowfood retter, skal bare afgive smag, og ikke nødvendigvis spises.

@Prangstar : Har ikke udnævnt mig selv til gourmet, men synes jeg ville give et eksempel på min egen søndagslivret, der er en uprætentiøs og nede på jorden simreret, som enhver kan lave.
Den ligger smagsmæssigt niveauer over hakket ko med pasta, og er nogenlunde ligeså let. Altså et alternativ istedet for bare at kritisere.

@nanoq : Du bruger for dårlig vin i din mad :-)

@Snowking: De fodrer køerne med ØL, ffs det er sgu da absurd imo

@jacob32 : "mormormad med et gastronomisk twist" er det nye sort. Og Noma sørger jo for at folk går op i hvor råvarerne kommer fra. Helt enig. Men det er jo ikke det samme som at alt med hakket ko og gris er nutz :-)

@alle
Er forfærdet over at et par velmente rusk i madkulturen kan give så mange nedadvendte tommelfingre......men jeg ka ta det.

Når vi nu ikke rigtig diskuterer poker herinde er mad jo klart et godt emne :-)

Ha en forrygende dag

01-04-2011 12:15 #91| 0

Dyrlægens natmad - eller generelt et godt stykke smørrebrød. Tæt på dette kommer sorte sild..

Velbekommen

01-04-2011 13:07 #92| 0

SKAMMUSLINGER !

01-04-2011 13:10 #93| 0

karbonader ftw...

og self den klassiske juleand :D

01-04-2011 13:22 #94| 0

HVORDAN har jeg overset denne tråd!!!

min livret er : M A D !! !! ! !EOD!

01-04-2011 13:28 #95| 0

Håber ikke at jeg har smagt min livret endnu, men jeg er ganske glad for stegt flæsk med persillesovs :)

01-04-2011 14:14 #96| 0

Omfg jeg skal paa madsens restaurant ASAP

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar