Drink med cucumber infused gin?

#1| 0

Jeg skal lave en drink med cucumber infused gin i weekenden. Jeg laver gin'en i aften, som ifølge hva djeg har læst mig til skal stå 5-7 dage (så også nu jeg skal i gang).


Min plan var dog at servere den helt enkelt med tonic, men nu jeg er igang, gør det jo ikke noget at søge inspiration. Det I end måtte forslå skal enten serveres i et martiniglas, eller et glas som i størrelse minder om et whiskyglas.


Den gin jeg bruger, taber den alkohol til agurkerne når disse fjernes (i.e. opsuger agurkene noget af alkoholen), og betyder det evt at det er bedste at gå med en 47-50% gin?

20-04-2015 21:05 #2| 0

Umiddelbart ville jeg kigge på nettet efter drinks der er lavet på hendricks gin, og lade mig inspirere derfra.


Edit: evt en variant af 1105's cucumber yum yum:

bartendermagasinet.dk/drinks/cucumber-yum-yum/

Redigeret af Don_T d. 20-04-2015 21:18
20-04-2015 22:16 #3| 0

Hvorfor i alverden sparer du ikke noget tid og koeber Hendricks?

20-04-2015 22:18 #4| 0

Server i en rødvinsglas med is og et par skiver agurk .. Ser super godt ud imo.
Total lækker ynglings drink!!
Og jo simpelt simpelt simpelt!!

20-04-2015 22:21 #5| 0

Hvorfor i alverden skal man bruge roedvinsglas til G&T? (gaar udfra det er det, du mener-- hvis ikke, saa skal jeg ikke blande mig)

20-04-2015 22:36 #6| 0

Hendrick's Gin
Fentimans tonic water
et par tynde skiver agurk skåret på langs

isterninger

Det er altså alt du har behov for :)

20-04-2015 22:39 #7| 0
OP

Tak for de gode råd, men nu vil jeg gerne prøve at lave min gin cucumber infused. Troede faktisk at jeg havde en Hendricks, men var åbenbart drukket, så den er lige lavet på en Tanqueray, som nu har 5 dage til at hygge sig i køleskabet.

20-04-2015 23:16 #8| 0
Jensen skrev:Tak for de gode råd, men nu vil jeg gerne prøve at lave min gin cucumber infused. Troede faktisk at jeg havde en Hendricks, men var åbenbart drukket, så den er lige lavet på en Tanqueray, som nu har 5 dage til at hygge sig i køleskabet.

Cool. Vil gerne høre om resultatet når det er.


Du kan i øvrigt også bruge tynde strimler af citronskal som garniture til en agurketung gin. Så ville jeg dog nok vælge en mindre bitter tonic alá san pellegrino eller 1724.

Redigeret af xitaah d. 20-04-2015 23:17
20-04-2015 23:22 #9| 2

Et lille tip fra en falleret tender...

Tag én agurk, blend den med stavblenderen, put den i isterningbakken og 4 timer senere serverer du flotte GT's med lysegrønne isterninger der samtidig giver smagen...

20-04-2015 23:27 #10| 0

Begrænset erfaring, men drikker da g&t's af og til ;-) imo er tangeray bedre end Hendricks til formålet, husker det som for sødt.
Ingen bud på drinks herfra, men er gin drinks ikke ofte ligetil? Lime, lemon, tonic, koriander, mynte er det jeg lige kommer på.

20-04-2015 23:41 #11| 0
OP

Heller ingen erfaring, men slog mig at hver gang jeg får drinks, specielt i London, så er spiritussen altid infused med et eller andet, så tænkte at jeg hellere selv måtte prøve det som kickstart til en middag på lørdag.

20-04-2015 23:43 #12| 0

Hendricks er allerede infused med agurk. *baffled*

20-04-2015 23:47 #13| 0
OP


pokerheh skrev:Hendricks er allerede infused med agurk. *baffled*

Jep, men der er også roser i.

21-04-2015 00:16 #14| 0

Næste gang du vil lave en infused gin - så prøv at lav den på thé. De fleste bruger Earl Grey - det skal dog stå dig frit for, hvis du har en ynglings thé, at lave den på det.


Brug en almindelig gin, eventuelt Beefeater. Mener at ratio hedder 30 ml løs the (2 spiseskeer) til 250 ml gin.

- Lad flasken stå i et par timer (alt efter hvor stærk en smag af the du vil ha'). Et sted i mellem 2 og 4 timer. (Helst under 4 ;o)

- Kog/varm flasken (arbejdede på en bar, der smed vi bare flasken i opvaskemaskinen i 5-10 minutter).

- Filtrer indholdet over i en anden beholder.

- Sæt flasken på køl i et par timer.

- Når den er godt kold, filtrer du lige indholdet for en sikkerheds skyld igen (kan ikke gøres nok).

- Mix den med hjemmelavet sukkervand (sukkersirup) og hjemmelavet citron juice.

- Top eventuelt med soda (burde ikke være nødvendigt, da det imo ødelægger det lidt).

- Godt med is obv.


Fuldstændig suveræn sommer cocktail, til en varm dag på terrassen :-).


Gin thé / London infused tea.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar