Dyrekølle til nytåret

#1| 0

Hejsa,

Nå, en lidt særpræget forespørgsel, men PokerNet er jo kendt for at kunne svar på alt muligt underligt, så hvorfor ikke..?

Jeg skal bruge en dyrekølle til nytårsaften, og jeg skal kunne hente den i nogenlunde nærhed af København. Anyone?

(Små hints like "Slagteren på xx vej har åbent mandag, måske har han noget" - er også velkomne!)

Mvh. AB

29-12-2007 21:04 #2| 0
OP

Dyrekølle er muligvis også en dyreryg. Jeg kender ikke helt forskellen, men jeg er interesseret i begge ;-)

Prisen er selvfølgelig underordnet - inden for rimelighedens grænser.

29-12-2007 21:08 #4| 0

Iso har altid dyreryg nåtårsaften

29-12-2007 21:08 #3| 0

Iso har altid dyreryg nåtårsaften

29-12-2007 21:09 #5| 0

Som Jesper, men de hedder nu superbest nu, og har vle alle åben i morgen. Hellerup har i hvertfald 10-17

29-12-2007 21:20 #6| 0

Tag i dyrehaven efter 02.00 med en riffel...

Joe

29-12-2007 21:25 #7| 0

Superbest havde både Krondyrsfilet og Krondyrsmørbrad - jeg så ikke efter Dyreryg men der skulle da være en ok chance når de nu har de andre "dyredele"

29-12-2007 21:28 #8| 0

Superbest på Østerbrogade havde dyreryg i dag

De har så vidt jeg ved åbent i morgen

Gratis parkering i kælderen

29-12-2007 21:31 #9| 0

kølle=ryg, lol... køllen er bagbenet, ryggen er, ja...

kan desværre ikke hjælpe dig, men kan du lave en dyrekølle bare halvt så god som min papas rødvinsmarinerede fra kuglegrillen bliver det det bedste du nogensinde har smagt

29-12-2007 21:34 #10| 0

Yes, dyrekølle/ryg what ever for the win.

29-12-2007 21:35 #11| 0

dyrekølle = låret det samme som skinken på en gris .

dyreryg = giver jo sig selv ;-)

Prøv at finde en jæger , de har garenteret noget liggende i fryseren ..

29-12-2007 21:43 #12| 0

Du brude jo skaffe Dyreryg eller kølle fra Råvildt det ville være perfekt til nytår, kronvildt og dåvildt har en lidt særlig smag... en meget kraftig vildt smag.
Igen er smag jo så forskellig med Råvildt kan kun ende med at smage godt og noget som alle kan lide.
Dog forsent selv at fare ud og skyde da det jo også skal hænge et par dage.

29-12-2007 22:29 #14| 0

Dyreryg er at foretrække da det er mere mørt.
Jeg ved ikke om de har åbent de næste par dage, men hvis de har prøv kød og co på værnedamsvej.

30-12-2007 05:49 #15| 0
OP

Okay, mange tak for de forskellige hints.

Er der nogen, der kender en jæger, som har en ryg liggende??

.. Han kan godt forvente en bette bonus på ryggen, hvis det er.

- AB

30-12-2007 06:26 #16| 0

Wow godt man er vegetar.

30-12-2007 06:32 #17| 0

Der er desværre lidt langt til det mørke Jylland , men jeg skal ned til min gamle arbejdsplads og hente Oksemørbrad idag , de er alle ivrige jægere der , og har helt sikkert noget liggende .

Er i Hadsund .

mvh

30-12-2007 11:40 #18| 0

@ AB

Prisen er selvfølgelig underordnet - "inden for rimelighedens grænser." ??

Downswing AB ? :-)

30-12-2007 11:40 #19| 0

kalu import kødbyen

vh Kim B

30-12-2007 11:44 #20| 0

jeg har et par selvskudt liggende, men der er jo lige langt nok til jylland. Men få dog det jagttegn, så har du dyreryg de næste mange nytårsaftener,og en super dejlig hobby ;-)

30-12-2007 12:04 #21| 0

@AB
I Aalborg kan de findes i kategorien "Fiske- og vildthandlere" i DeGuleSider. Mon ikke der også findes sådan nogle i dit område?

Hvis du skal bruge en, så tag og ring til dem først. Bed dem om at tage kødet op af fryseren, så det er klart når du henter det.

Mvh
Rune

30-12-2007 12:09 #22| 0

Slagteren på Kultorvet. Subsidiært ham skråt overfor nede i kælderen.

30-12-2007 12:28 #23| 0

Hvis ikke du har fået handlet endnu så slå et smut forbi Slagter Lund på Frederiksberg (Peter Bangs Vej). Du finder ikke en bedre slagter i Kbh's området imo.
Har lige været nede forbi og de har masser af ryg endnu...

Mr_K

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar