En dejlig aftensmad til kæresten?

#1| 0

MED KØD.

Ship nogle idéer der har givet fisse senere på aftenen? :D

17-11-2009 20:02 #2| 0

En god oksemørbrad med bearnaise går aldrig af mode!

Måske med noget grillet grøntsager!

Til dig selv køber du selvfølgelig en motherfucker rib eye!

X

17-11-2009 20:04 #3| 0

Lige gyldigt, så længe der er BACON!

17-11-2009 20:07 #4| 0

Grillet grøntsager wtf

17-11-2009 20:14 #5| 0

Ok så da... Du tager :

løg - rødløg - porrer - champignon - gulerødder - rød og gul peber - mv og steger let på en pande... Ikke for meget - de skal stadig være sprøde...

Alternativt til bøffen kan du servere ovnbagte rodfrugter... Kartofler - rødbeder - gulerødder - pastinak etc etc. Det er også godt ;-)

x

17-11-2009 20:20 #6| 0

Over my league!

Pommes frites til, så rykker vi. :D

17-11-2009 20:22 #7| 0

Xsuited

Du mener altså at fyren skal lave en HEL oksemørbrad og så lave rib eye til ham selv?
Hvad mon damen tænker så? :)

17-11-2009 20:23 #8| 0

Skal lige siges jeg har et køkken 2x1 meter, og den ene kogeplade dur ikke og jeg har dog en combiovn :D

17-11-2009 20:26 #9| 0

@Florczak
Over my league

Amen come on... Du skal bare skære det i skiver (med rund hånd, ca 4-5 mm tykke), i et ildfast fad, salt og peber og en smule (oliven)olie, og så i oven 20-25 min. Nothing to it!

17-11-2009 20:27 #10| 0

(Du skal bare skære det i skiver) x 25 ting

17-11-2009 20:36 #11| 0

Du vil ikke imponere damen var :p
det er enkelt, kom videre fra de pommes,
skræl de forbandede kartofler og skær dem i både + krydrer også i ovnen..

17-11-2009 20:40 #12| 0

Hjemmelavede cheeseburgere. Se om du kan finde noget oksekød med bøgerøget bacon i, det er mums til burgere. + en gang fritter ved siden af.

17-11-2009 20:47 #13| 0

Miller

i mit køkken kan en oksemørbrad godt skæres ud til bøffer!
ellers en sulten tøs du har dig;-)

X

17-11-2009 21:16 #14| 0
17-11-2009 21:19 #15| 0

Forloren skilpadde serveret fra dåsen - sikkert hit

17-11-2009 22:22 #16| 0

Fuldkorns pitabrød (varm dem i ovenen), små stegte kylling stykker ell. hakket oskekød/ kødstykker (lidt krydderier) Skære: Iceberg salat, tomater, agurk,oliven, majs.

Salaten osv. skal i hver deres skål pænt anrettet.

Så køber du "Specialite Pepperfruit Walnut Pesto" Købes i Føtex: som i brug som en slags dressing..

Du har både en sund og rigtig lækkert middag.. Det elsker damerne jo ;)

Ship it

17-11-2009 22:27 #17| 0

Magneto!
Du er en skat. :D

Skal jeg skære majsne også? xD

17-11-2009 22:33 #18| 0

Det var så lidt M8 :) nej det behøver du ikke...

GL

17-11-2009 22:39 #19| 0

Herregårdsgryde – det er det dronningen spiser!

17-11-2009 22:42 #20| 0

Suk

Lav en god rissotto med rejer og andre skalddyr - hvidvin til og lidt Daterapedrug i vandglaset

17-11-2009 22:56 #21| 0
Braciole

Få slagteren til at flække et par flanksteaks.

Krydr med salt og peber.

Smør dem på en side med en pesto af pinjekerner, persille, hvidløg og lidt olie.
Læg et par skiver parmaskinke eller prosciutto (evt den gode fra slagteren) ovenpå pestoen.

Så ruller du dem sammen (med fyldet indvendig obv) og snører dem med bomuldssnor. De vendes i mel og brunes på alle sider (ca. 15 minutter).

I en tykbundet gryde svitser du 3-4 hakkede gulerødder, 1 hakket løg og 3 stilke hakket blegselleri bløde (ikke brune). Læg kødrullerne ned i gryden og tilsæt et par dl god rødvin, salt og peber, samt et par laurbærblade.

Lad det koge ind til væsken er mindst halveret. Tilsæt tomatpassata eller blendede dåsetomater (ca ½ L) og lad det simre i mindst 2 timer.

Grønsagssnasket i bunden af gryden læsses på tallerknen med en rulle ovenpå. Hæld den gode sovs fra gryden på.

Det er så godt at du kan servere hvad som helst til - evt. bare kartofler og et godt flute.


Køb nu for guds skyld en ordentlig rødvin - 90-100 kr for den første flaske er helt ok. Så er der stadig et par gode glas vin til jer efter gryden har fået sit.


Hvis det her ikke gir tis'flæsk - så er der et eller andet helt grundlæggende du gør forkert!
17-11-2009 23:01 #22| 0

Butch, har ikke lige 17 timer til at lave alt det der :D

17-11-2009 23:02 #23| 0
www.videojug.com/film/how-to-make-butter-chicken

- Dette er en klassiker og er super let at lave og smager super dejligt..

Ellers er der andre super gode opskrifter derinde
17-11-2009 23:05 #24| 0

Wow sick methylon. :D

17-11-2009 23:08 #25| 0

hands on tid er max 45 minutter - gryden klarer resten

17-11-2009 23:14 #26| 0

Butch_dk vinder tråden for udtrykket "tis'flæsk"!! ;o)

17-11-2009 23:18 #27| 0

Ja og det er virkelig klasse ellers er der mange andre super fede retter derinde.

- Er lige selv flyttet sammen med en mate og vi laver tit mad ud fra videoerne og det er bar fuckin klasse. :)

17-11-2009 23:20 #28| 0

@derbirne

Skal skynde mig at give cred videre til EjnarPik, Sydhavnen.

Han fyrede den af herinde i en anden sammenhæng i sætningen 'en blandet pose tis'flæsk'.

Det gav simpelthen billeder i hovedet som fik udtrykket til at blive hængende ;)

17-11-2009 23:33 #29| 0

God stil :)

17-11-2009 23:54 #30| 0

@ flor

Hvad hjælper mad der scorer fjas, når du alligevel ikke kan få den op ;)

18-11-2009 01:10 #31| 0

LOL!!
Butch er da den eneste med sans for køkkenfinurligheder!

Du vil imponere og have fisse, og mener at pommes og bearnaise er vejen frem..

Plz...

18-11-2009 03:20 #32| 0
Pokernets ME vinder !

Bare gør som Sidney Lee. Køb noget færdiglavet herregårdsgryde og noget pulver kartoffelmos - serveres med en son of a bitch (direkte fra the fridge ofc)

18-11-2009 03:22 #33| 0

Det gælder om at få damen i humør til lidt romantik på sengekanten, og hvad er bedre end at bombardere hende med subliminale hints?
Derfor foreslår jeg at du går ned i Netto og finder nogle pølser i cirka samme størrelse som din egen(helst lidt mindre så hun ikke bliver skuffet når du hiver kalorius frem), så om du skal have cocktailpølser eller Store Claus ved jeg ikke, men du må frem med linealen.
Server dem med whatever, og hvis det ikke virker, så kan du i hvert fald stadig fortælle dine venner at hun fik godt med pølse, når de spørger hvordan aftenen gik.

18-11-2009 03:38 #34| 0

"Lav en god rissotto med rejer og andre skalddyr - hvidvin til og lidt Daterapedrug i vandglaset"

skalddyr og risotto, føj for helvede!!!

18-11-2009 07:42 #35| 0

Gør som Sidney Lee;
Herregårdsgryde - og en SON OF A BITCH!

18-11-2009 11:06 #36| 0

Såfremt Restaurent Det piblende Palmin bringer ud - så bestil Pramdragergryden !

18-11-2009 11:24 #37| 0

Hvad hulen - laver hun ikke maden???

18-11-2009 12:25 #38| 0

Skinkestang med en god salat FTW.

Nemt og godt, og en sikker vinder.

18-11-2009 13:25 #39| 0

Find inspiration på www.stram.dk.

18-11-2009 13:35 #40| 0

Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg anbefaler Danmarks eneste side hvor mad og mandehørm går op i en højere enhed, men følgende menu er altså afprøvet med succes:)

abemad.blogspot.com/search/label/efter%C3%A5rsmenuforslag - der er altså adskillige scoreelementer i den menu;-)

PS. Nyt domæne er indkøbt!

18-11-2009 13:50 #41| 0

SSF Bøffer... Køb et par stykker nede i delikatessen i brugsen. Bearnaise sovs og bagte kartofler til :-) Det er forfærdeligt nemt at lave, men sten sikker fisse!

18-11-2009 14:27 #42| 0

Fatter ikke alle jer der bliver ved med at insistere på at ødelægge godt kød med det fucking bearnaise sovs! Nu må i fandme stoppe! Man får altså enten whiskey sauce eller peber sauce til et godt stykke kød!

18-11-2009 17:07 #43| 0

Bearnaise er trendy samtidig med at det er old school og jeg lover dig, at du kan lide den her bearnaise: abemad.blogspot.com/2009/11/opskrift-hjemmelavet-bearnaise-sauce.html :)

18-11-2009 18:53 #44| 0

Færdigretter! Ligesom Sidney Lee.. Sammen med et par "son of a bitches" så er den hjemme.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar