Nogle gode råd? Ville i tø den op i mikrobølgeovn først? Eller kan den bare smækkes ind. 250 grader, varmluft eller alm ovn? Og kan den saltes ordenligt når den er frossen?
På forhånd tak :)
Flæskesteg frossen
Her er nogle gode råd fra vores naboer www.heste-nettet.dk/forum/1/1523228/1523228/
HEADEKBAT skrev:Nogle gode råd? Ville i tø den op i mikrobølgeovn først? Eller kan den bare smækkes ind. 250 grader, varmluft eller alm ovn? Og kan den saltes ordenligt når den er frossen?
På forhånd tak :)
Så er du da ihvertfald helt sikker på den er knas-tør :)
Det kan aldrig blive rigtig super godt .. Frys den videre, køb en ny og be happy.
Jeg har prøvet før at prøve at tø overfladen op som den kan saltes, hvorefter jeg smed den i ovnen. Det blev aldrig noget godt resultat.
Så hellere bare gå ned og købe en ny og så være glad over det valg :)
Har lavet det før med super resultat ved at starte med at give den 110 grader ca i tre timer ca og så fuld knald på til sidst men kræver stegetermometer så der styr på kerne temperaturen
Jeg forsøger mig med 175 grader i 2 en halv time ca, så må vi se :)
Vakuumpak den, og smid den i et vandbad på 50-60 grader i 20 minutter
HEADEKBAT skrev:Jeg forsøger mig med 175 grader i 2 en halv time ca, så må vi se :)
Hvorfor spørger du om råd, når du alligevel ignorer alt hvad der skrives?
den skal bare have 250c i 2.5 timer på direkten. Lige fr fryseren!
Velbekomme!
clrawe skrev:Blev den god?
Frossen flæskesteg ved 175 grader? Tvivler. 😂
Bishop skrev:
Frossen flæskesteg ved 175 grader? Tvivler.
...men vi er da nødt til at høre!!
Sværene blev super gode, men kødet var godt nok til den tørre side desværre :)
philip22 skrev:Hvorfor fryse noget der er så billigt
For at mindske madspild?
Og kan du definere billigt?
Jeg har da selv haft købt flæske steg til 250 kroner og så delt den i 2 hvor den ene del røg i fryseren.