Jeg står for stegen til i aften.
jeg har normalt fint styr på den, men..
kan jeg lave den næsten færdig senere, tænker ca.50-55grader kerne temp.
pakke den i sølvpapir, og så gøre den færdig, evt. med lidt grill for sværene?
Jeg skal vel så ikke bruge termometeret ved færdig stegningen, da mål temperaturen, vel ikke længere er den samme, eller??
der vil blive CA. En time til halv anden, mellem stegningerne.
Flæskestegen, kan den steges færdig senere?
Vil den ikke blive tør?
Men jeg forstår det heller ikke/eller kan ikke forstå ideen i det?
Men synes nu at du skal lave den i din kuglegrill og vente med at lave sådan et eksperiment i dag :-)
Jeg vil mene du kan langtidsstege den (specielt hvis det er en ribbensteg) ved 80-90 grader til kernetemp på ca. 50 grader (tager vel 1-2 timer) og så lade den hvile indtil den skal bruges. Slut af med 250 grader til sværene er sprøde.
@grovfil
Jeg står for stegen til i aften.
Vil jeg ikke kalde at 'stå for stegen'.
Grunden er jeg laver den hjemme, skal så transportere den til nabobyen, og blev korrekt gjort opmærksom på vi jo nok ikke spiser med det samme ved ankomst.
nikzz, er også min frygt, specielt fordi det er en kam.
laver den sku nok bare færdig og smider den i termokasse så..
nimacos, jo da, jeg stod lige for den da jeg skrev..
Kunne man smide den i en stegeso? Og på måde holde den varm i den transport tid der nu er til nabobyen
Jeg har ingen stegeso.
synes snuxa's løsning ligner den jeg hopper på.
men skal jeg ikke nøjes med viskestykker og ingen folie, for at undgå den steger for meget videre?
Hvis du ikke bruger folie er der saft ud over det hele :)
Og skær sværen af, så den ikke bliver blød. Det har ingen betydning om den er kold alligevel.
Det er sådan vi gør det, og har haft stege liggende i op til 3 timer uden problemer i termokasser - uden de bliver tørre.
Edit; Hvis du steger ved 200g så tag den ud ca 5 grader før målet ;)
Sværene ryger af, det er lige meget med kødsaft, kasse og viskestykker efterlades hos svoger ;)
Du lever livet farligt:) GL. Håber ikke du bliver lynchet, hvis projektet går galt og der kommer bløde svær. Av av
Snuxa, misforstår jeg, eller er dit sidste indlæg helt sort?
fatter ikke hvad du mener ;)
Nibali, thats my life, living on the edge!
Og ja, der er præcis de typer der roaster mig hårdt når det er gået galt..
Perfekt, tak for hjælpen.
dog mener jeg selv hvidløgsrødbederne var højdepunktet, glæder mig til at smage dem på varm leverpostej i morgen.