Flor de pingus 2000

#1| 0

Hej Pokernet.
I morgen skal min kæreste og jeg ud og spise i anledning af damens fødselsdag.
Jeg har talt med restauranten som oplyser at jeg for kr. 195 kan medtage min egen vin. Planen er at medtage en flaske Flor de pingus 2000. Men hvornår skal flasken åbnes? Vi har bestilt bord til kl. 19.30..
Skal jeg åbne flasken hjemmefra og lade den stå på karaffel i et par timer, eller skal jeg bare tage flasken med og lade tjeneren klare resten..
Hvad siger de kloge hoveder??

08-10-2010 14:10 #2| 0

Ring til Peter Sisseck :D

08-10-2010 14:45 #3| 0

Lidt nederen at skulle slæbe sin egen karaffel med. Hvis du har tid, så drop flasken af på restauranten og bed dem stå for temperering og dekantering (hvis det vel og mærke er et godt sted og ikke Jensens Bøfhus el.l.) Ellers tag flasken med og lad tjeneren dekantere den ved bordet før forretten...

politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekdrikke/ECE954449/vinkender-goer-vinen-bedre-ved-at-dekantere/

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar