Hey PN. :)
Vi er 3 venner, der mødes en gang i mellem til en 3-retters menu, hvor vi skiftes til at stå for de forskellige retter. Jeg har denne gang trukket forretten...
Vi er på ingen måde kulinariske chefer, men der er alligevel en vis standard! Lir-faktoren spiller helt klart en rolle! Så retter som rejecocktail, tunmousse og honningmelon med parmaskinke er udelukket!! Derudover er østers og muslinger også off limit, da den ene deltager er kylling på det område. :)
Slaget skal stå d.24 januar, så jeg har god tid til at skaffe råvarer.
Så PN - kom med jeres bedste bud på en blæret forret til 3 voksne mænd..
På forhånd tak!
/fazz
Forret til madklubben
04-01-2011 13:34
#1|
0
04-01-2011 14:05
#2|
0
Jordskokkesuppen som Kasperis har postet i denne tråd: www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=231185 lavede jeg nytårsaften med smørkogt hummer og jordskokkechips - det var et stort hit!
04-01-2011 14:15
#3|
0
fiskesuppe, kogt på skallerne af rejer og grøntsager. Og så med fisk som fx torsk, laks etc som er er faste i kødet.
04-01-2011 14:27
#5|
0
04-01-2011 14:45
#6|
0
seaseme-crusted tuna
opskrift:
www.epicurious.com/recipes/member/views/SESAME-CRUSTED-TUNA-WITH-WATERCRESS-SALAD-1247961
Billede:
www.djibnet.com/photo/sesame/gordon-ramsay-s-sesame-crusted-tuna-2518981613.html
Egne billeder:
img545.imageshack.us/gal.php?g=tun3.jpg
Det er fantastisk....
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!