Ohoi,
Har tænkt mig at marinere en steg i morgen og har fundet en opskrift der foreslår 1/2 liter rødvin + lidt krydderier som kødet så skal ligge i i 24 timer. Synes det lyder mums på den ene side, men ret voldsomt på den anden side. Kommer stegen så ikke til at smage sygt meget af rødvin eller hvordan?
Andre forslag til marinader er også meget velkomne.
Mvh.
Forslag til kødmarinade
30-12-2012 14:56
#1|
0
30-12-2012 15:07
#2|
0
Den kommer ikke til at smage for meget af rødvin (kan den det?), har tidligere marineret over 1+ døgn. Dertil skal siges at 1/2 liter er totalt overkill, 1 dl er fint hvis du sørger for at suge al luften ud af den pose du marinerer i.
Et par knuste hvidløgs fed og noget rosmarin så er du godt kørende.
30-12-2012 15:09
#3|
0
LirumLarum OP
Tak Addict7800
Men...
Kommer den så til at smage lidt af rødvin? Vil egentlig helst at marinaden holder sig til kanten rundt om stegen og ikke trænger ind i resten som gerne må smage af KØD.
30-12-2012 15:38
#4|
0
Jeg mindes at have læst engang, at olie gør, at marinade ikke trænger ind i kødet, så hvis det er sandt, kunne du finde en marinadeopskrift indeholdende olie.
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!