Forslag til Svampesauce, og Passionsfrugtsauce/mos?

#1| 0

Kom med jeres forslag til en nem nytårsmiddag, som ikke kræver en kokkeuddannelse.
Og kom med eventuelt prisslag. Mangler lidt inspiration. Jeg tænker på en eller anden suppe til forret, og så et eller andet kalveculotte etc til hovedret. Og måske noget Is med petit fours til dessert.

30-12-2009 05:38 #2| 0
OP

Vent lige. Hellere noget med svampe til forret. Er ikke så god til ravioli, men vil gerne prøve hvis i kan nogen fif til at lukke dem ordentligt. Eventuelt med superlim :P.

30-12-2009 05:51 #3| 0

Du må ikke få kalvecuvette, det er kød. Jeg stemmer på frugt til forret, grøntsager til hovedret og frugt+grøntsager til dessert.

30-12-2009 06:00 #4| 0
OP

hahaha. Jaja bare brug det imod mig, at jeg taler imod kød :).
Ej der skal være plads til noget dødt i maven nytårsaften. Men kun til hovedret :).

30-12-2009 14:12 #5| 0
OP

Jeg mangler en eller anden inspiration til: Kalvefilet med kartoffel og svampesauce.

Og Is med passionsfrugtsauce/mos.

Hvad siger i til kartofflerne? Noget pommes duchese, dauphine eller noget i den retning?
Og hvad med en god svampesauce som tilbehør.

Sidst men ikke mindst et eller andet passionsfrugthalløjsa til Vanillieis.

30-12-2009 16:52 #6| 0

Svampe til forret. hmm...

Tag en skive fransbrød (pr. person) rist den i lidt smør på en pande.

Tag lidt hakket svampe mix og rist i smør på en pande.

Placer svampe oven på brød.

Top af med lidt gorgenzola og smid i ovnen til osten er smeltet.

Drik lidt rødvin til - og no fucking Melot.

30-12-2009 16:55 #7| 0

nemmere bliver det vist ikke......


www.alun.dk/opskrifter/nytaarsmiddag.html
30-12-2009 17:10 #8| 0

smid en happy meal på bordet, det er go' forret !! :D

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar