Har stegt en orn'li røvfuld gode deller til servering på lørdag.
Hvad er bedst: Opbevaring i køleskab eller fryser?
Frikadeller i køleskab eller fryser
Fordele ved køleskab:
Du kan fryse evt. rester på lørdag hvis de ikke har stået og kogt på bordet i timevis.
Ulemper ved køleskab:
Der er potentiale for et katastofalt svind inden lørdag.
Fryser - ingen genfrys og intet svind.
De kan sagtens holde sig i køleskabet til lørdag
Fryser, ellers er der ikke mange tilbage når vi når til lørdag :D
Frys dine frikadeller og lun dem på lørdag. Ellers har køleskabsmusene snuppet dem allesammen senest lørdag formiddag. Der er næsten intet bedre end at hapse en køleskabs'delle' når man er i køkkenet alligevel!
For din egen skyld ville jeg lægge frikadellerne i et lag i et fad og lade dem fryse på den måde 1-2 timer inden du pakker dem i poser med ca. 10 i hver.
Så er dine frikadeller løsfrosne og kan nemt tages op og lunes efter behov på lørdag.
Hvis du vil servere lune deller på lørdag så frys dem nu, deller fra fryseren som skal varmes er bare bedre.
velbekommen
Dog det værste selvpineri jeg længe har hørt...
opbevare frikadeller i køleskabet...
de holder MAX en aften/nat her.
forøvrigt kan du risikere, at mælken kommer til at smage af frikadeller, hvis du har mange frikadeller i køleskabet og en "åben" liter mælk.
Og selvom frikadeller smager fantastisk, så er mælk med frikadellesmag ikke det bedste at bruge til cornflakes osv..
Det er nemlig rigtigt. Så er mælk med smag af makrel eller kommenost KLART at foretrække....
... havde ikke fattet, at OA lavede fis :D
Tuz.....det er GAS!!!
Og du har da helt ret;-)
Måske har du bemærket, at jeg (som dig selv) plejer at smide dybsindige og kvalificerede indlæg i PN's madtråde, så jeg trængte bare lige til at lave undtagelsen, der bekræfter reglen.
I øvrigt skulle du tage og bikse den her tærte sammen til MM og ungerne i weekenden:
www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=11821
Er smaddernem, tager under 1 time og smager himmelsk. Tilføj lidt kanel i dejen. Mine egne unger går bananas og kan ikke få nok.
Fuck yeah - der bliver sateme grublet over livets store spørgsmål på Pokernet for tiden! :)
Forresten, jeg har købt en cola, der har stået på køl længe. Nu har jeg så taget den med ind ved skrivebordet, fordi jeg er for doven til at gå ud i køkkenet hver gang, jeg skal have et nyt glas. Dette har resulteret i at colaen efterhånden er blevet lunken. Hvad gør man ved det? Vil jo helst ikke have den åbne cola til at modtage noget af frikadellesmagen fra køleskabet. Ikke at det gør noget normalt, men når jeg lige skal have cola på cornflakesene om morgenen, er det altså ikke så lækkert at det smager af frikadeller.
PM Live
jorn_olsen skrev:
PM Live
Luk røven din fede abe!
SødeAndy .. den kender vi da :D ...med koldt flødeskum (m. vanilje i selvfølgelig) eller vaniljeis til er tærten endnu mere skøn!
SaffronHill: jeg kan ikke genkende problemstillingen eftersom Cola aldrig når at blive lunken inden det er drukket her i huset..
Prøv at skrue proppen lige så forsigtigt på (jeg mener man skruer "avet om" for at skrue proppen på, men hvis jeg tager fejl, så prøv at skrue MED uret i 2. forsøg), stil colaen i køleskabet en dag ved lejlighed (du kommer vel nær køleskabet en gang i mellem) og så er jeg sikker på, at den kan blive kølig igen uden hverken frikadellesmag eller brus :D