Frisk fasan - hjælp :-)

#1| 0

Sønnen har vundet en fasan med fjer og øvrigt udstyr intakt. . Jeg regner med at kunne få hjælp i morgen fra en nabo til så den kommer til at ligne øvrige fugle til køkkenbrug, men hvad i hede hulen gør jeg med den indtil da??? Er det fint at lægge den i en åben pose og hænge den udenfor indtil i morgen eftermiddag? Tænker mere om den når at gå i fordærvelse eller om det går fint med en dag i fri luft med de temperaturer vi har pt? Tænker at det vil være værre at putte den i en lukket pose i køleskabet med er squ lidt blank på what to d

09-11-2015 22:39 #2| 0

Helt pas på spørgsmålet..
Men hvordan helvedet har din søn vundet en fasan?!!!

09-11-2015 22:42 #3| 0
Nitrrrrrram skrev:Helt pas på spørgsmålet..
Men hvordan helvedet har din søn vundet en fasan?!!!

Jagt banko i den lokale jagtforening :-) anede heller ikke før i dag, at der var flere versioner af banko....

Redigeret af bingobent d. 09-11-2015 22:43
09-11-2015 22:47 #4| 1

hvis det er en ungfugl, så stiller du dine fødder på hver vinge, helt inde ved kroppen. Så tager godt ved i hvert ben og trækker langsomt men hårdt op mod dig selv, langsomt skiller fuglen sig ad og du vi stå med et fint fasanbryst og fine lår. Fjerdragten skæres fra den steder den stadig binder. Voil

09-11-2015 22:47 #5| 0

fasansuppe monteret med portvin kan godt anbefales.

09-11-2015 22:51 #6| 0
Englevinger skrev:hvis det er en ungfugl, så stiller du dine fødder på hver vinge, helt inde ved kroppen. Så tager godt ved i hvert ben og trækker langsomt men hårdt op mod dig selv, langsomt skiller fuglen sig ad og du vi stå med et fint fasanbryst og fine lår. Fjerdragten skæres fra den steder den stadig binder. Voil

Jeg tvivler på, at det vil blive en vellykket operation og vil være ked af det, hvis jeg får molestreret den fine fugl, så satser på nabohjælp i morgen eftermiddag. Så det som er vigtigt: kan den holde sig fint ved at hænge udenfor til i morgen ?


Så må jeg øve mig på at flå den næste gang han renser af til banko :-)

09-11-2015 22:56 #7| 0

kommer an på hvornår den er skudt... Kan tåle 40 døgngrader.


Alternativt læg et snit på brystet, kræng skindet til siden og skær brysterne fri. Mega nemt

09-11-2015 23:01 #8| 0

Så satser jeg på, at den holder sig til i morgen. Så vidt vides, så er den skudt i går, så det burde lige gå til i morgen. Tak for hjælpen :-

09-11-2015 23:11 #9| 0

Hvis den er skudt igår, så burde den sagtens kunne holde sig udenfor, uden pose (ophængt, så der ikke kommer diverse katte osv).

Dog er det bedst hvis du hænger den i et køligt skur/garage, da den så er knap så udsat for vind og vejr.

Og bon appetit, fasan smager skide godt!!

10-11-2015 08:54 #10| 0

Men er så pisse tørt....😒

10-11-2015 09:10 #11| 0
kris_rem skrev:

Men er så pisse tørt....




Bacon er et vidundermiddel. 😉
10-11-2015 09:11 #12| 0

Synes desværre ikke det gør tricket

10-11-2015 11:59 #13| 0
CraekZ skrev:Hvis den er skudt igår, så burde den sagtens kunne holde sig udenfor, uden pose (ophængt, så der ikke kommer diverse katte osv).
Dog er det bedst hvis du hænger den i et køligt skur/garage, da den så er knap så udsat for vind og vejr.
Og bon appetit, fasan smager skide godt!!

This

10-11-2015 13:06 #14| 0
kris_rem skrev:Men er så pisse tørt....

Har selv et par fasaner i fryseren, hvor jeg af samme grund, har tænkt mig af konfitere lårene. Det kan kun blive godt :)

10-11-2015 19:26 #15| 0

Fasan au vin kan også smage udemærket.

Bare tag en coc au vin opskrift og brug fasan i stedet for hanekylling.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar