Fugl på dåse tips og tricks wanted

#1| 0

skal lave fugl på dåse snart. og tænkte om der var nogle fra PN der har nogle gode tips og tricks til sådan en fætter :)?

06-07-2010 16:19 #2| 0

Kan godt være jeg failer på almen viden (synes jeg nu ikke jeg gør normalt), men wtf er det? Hvis man søger på google, kommer denne post øverst og hvis man søger under billeder kommer der en helvedes masse kagedåser med fuglemotiver på? :D

06-07-2010 16:22 #3| 0
Moderator

Jeg går ud fra du mener PIPfugl på dåse :)

Jeg har eksperimenteret med flere opskrifter. Vinderen er indtil videre denne: www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=13647&Pipfugl%20p%C3%A5%20d%C3%A5se%20(%20Kylling%20p%C3%A5%20d%C3%A5se%20)

06-07-2010 16:24 #4| 0
OP

:D den er nok også bedre kendt som pipfugl på dåse. hvor man griller en dåseøl med en kylling på toppen :) søger lidt inputs til tilbehør eller andre finurlige tricks der gør oplevelsen bedre

06-07-2010 16:32 #5| 0

Shit det skal sgu prøves :D

06-07-2010 16:40 #6| 0

Fantastisk smukt citat fra opskriften:

Vask dåserne, du ved jo ikke hvor de har været!

06-07-2010 16:42 #7| 0

Er godt nok glad for det ikke er sådan en her du havde tænkt dig at skulle spise:

izismile.com/img/img2/20090603/canned_food_03.jpg

Canned Whole Chicken

06-07-2010 16:53 #8| 0

På gril eller ovn?

Vel. Det fede ved denne ret er at du ikke rigtigt kan smadre den. Det er svært at give den for meget.

Jeg gør det at jeg pakker vinger og fødder ind i sølvpapir så de ikke brænder.
Smør fulgen ind i lidt olie
Groft salt og massere af Texas krydderi.

Vask dåse, åbn dåse, drik halvdelen :-) fyld timian i dåsen og op i fuglen.

Ind i ovn / gril. ca. 40-50 min mener jeg. Bare kig efter at den ikke bliver for mørk.

N.b. Plejer at bruge Danske Holger - ikke mejs kyllling. En stor kylling som er nok til 4 med tilbehør.

06-07-2010 17:15 #9| 0
Moderator

Ingen kylling er stor nok til 4... :)

06-07-2010 17:24 #10| 0

Det lyder skide godt - det må prøves :)

06-07-2010 18:22 #11| 0

fyld timian og chili i dåsen og op i fuglen.

06-07-2010 19:03 #12| 0

Det skal da bare prøves. Tak for tips!

8)

06-07-2010 19:11 #13| 0
OP

vi burde næsten ha vores eget galleri med pipfugl på dåse. takker for inputs og ideer

06-07-2010 21:28 #14| 0

Jeg spekulerer på, om kemikalierne der har lagt farve til øldåsen ikke udsender giftige dampe, når de opvarmes?

06-07-2010 21:52 #15| 0

@Holstt

Don`t think - Just eat!!!!

/Henrik

06-07-2010 22:29 #16| 0

mr-nurse:
Don`t think - Just eat!!!!

Har jeg gjort i 20 år. Og hvad er resultatet? Overvægt. doh

07-07-2010 00:24 #17| 0

Fantastisk - Det skal prøves i morgen :D

07-07-2010 00:31 #18| 0

Syge, syge mennesker... Tænk, hvem der engang sad som den første i middagssolen på sin gård med en bajser i hånden og en høne gående rundt ved siden af. Han har kigget på sin øl, så på hønens røv og på sin øl igen og tænkt "Ja, hvorfor egentligt ikke?".

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar