skal lave fugl på dåse snart. og tænkte om der var nogle fra PN der har nogle gode tips og tricks til sådan en fætter :)?
Fugl på dåse tips og tricks wanted
Kan godt være jeg failer på almen viden (synes jeg nu ikke jeg gør normalt), men wtf er det? Hvis man søger på google, kommer denne post øverst og hvis man søger under billeder kommer der en helvedes masse kagedåser med fuglemotiver på? :D
Jeg går ud fra du mener PIPfugl på dåse :)
Jeg har eksperimenteret med flere opskrifter. Vinderen er indtil videre denne: www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=13647&Pipfugl%20p%C3%A5%20d%C3%A5se%20(%20Kylling%20p%C3%A5%20d%C3%A5se%20)
:D den er nok også bedre kendt som pipfugl på dåse. hvor man griller en dåseøl med en kylling på toppen :) søger lidt inputs til tilbehør eller andre finurlige tricks der gør oplevelsen bedre
Fantastisk smukt citat fra opskriften:
Vask dåserne, du ved jo ikke hvor de har været!
Er godt nok glad for det ikke er sådan en her du havde tænkt dig at skulle spise:
izismile.com/img/img2/20090603/canned_food_03.jpg
Canned Whole Chicken
På gril eller ovn?
Vel. Det fede ved denne ret er at du ikke rigtigt kan smadre den. Det er svært at give den for meget.
Jeg gør det at jeg pakker vinger og fødder ind i sølvpapir så de ikke brænder.
Smør fulgen ind i lidt olie
Groft salt og massere af Texas krydderi.
Vask dåse, åbn dåse, drik halvdelen :-) fyld timian i dåsen og op i fuglen.
Ind i ovn / gril. ca. 40-50 min mener jeg. Bare kig efter at den ikke bliver for mørk.
N.b. Plejer at bruge Danske Holger - ikke mejs kyllling. En stor kylling som er nok til 4 med tilbehør.
Det lyder skide godt - det må prøves :)
fyld timian og chili i dåsen og op i fuglen.
vi burde næsten ha vores eget galleri med pipfugl på dåse. takker for inputs og ideer
Jeg spekulerer på, om kemikalierne der har lagt farve til øldåsen ikke udsender giftige dampe, når de opvarmes?
mr-nurse:
Don`t think - Just eat!!!!
Har jeg gjort i 20 år. Og hvad er resultatet? Overvægt. doh