Badminton i Nivå, Og råd til bøfstegning??

#1| 0

For Bøffen, gå til post 4 ,-)


Hejsa PN,


Jeg henter i aften en nøglebrik til en lille beboer sportshal med en (to men så er baglinjen helt op ad væggen..) badmintonbane.

Mangler en eller tre mennesker at spille med, nogen fra området der kunne være friske?


Jeg har selv kun en ketcher, bolde tænker jeg vi finder ud af..

Mit niveau: har spillet et par år i klub som knægt, kan finde ud af det men bestemt ikke haj, og skal jo nok lige igang.. og formen er skidt!!!

jeg er en "ung" gut på 39 hvis det har betydning (ikke for mig), single, double eller mix, jeg er ligeglad, vil bare igang :-)


Hallen bookes på "vaskeri maner", i bestemte "beboer tider" som jeg ikke har styr på endnu.


Kom frisk!!


Der kan for den sags skyld også spilles noget indefodbold, eller hvis der er andre gode ideer???

Redigeret af grovfil d. 10-03-2015 14:15
10-03-2015 11:35 #2| 0

Hvis du ikke finder nogen faste, kan det godt være jeg er på på et mere løst basis.

Så jeg lader lige andre komme til :)

P.S få dig nu et profilbillede igen



10-03-2015 11:42 #3| 0
OP

Du har fået en PM Jonas..

10-03-2015 14:14 #4| 0
OP

Nå, kan lige så godt genbruge tråden, det skaber j bare opmærksomhed om begge spørgsmål :-)

Jeg får en pige på besøg i aften, til "lidt" mad. Hun er scoret, så ikke for at imponere så meget ;-) (hun siger hun godt kan lide "rigtig" mad)

Jeg har lige været i føtex og rema1000 og handle, der fandt jeg 4 kalve ribeyes 700gr ialt. så har jeg købt 1/4 piskefløde, og en bunke blandede friske rodfrugter, så overvejer jeg at hive lidt bønner og bacon ud af fryseren og lave de der ruller i ved (bliver det for meget?)


Planen er egentlig simpel:

Stege bøfferne (hvordan rammer jeg optimalt, ingen af os bryder os om alt for rødt, men må bestemt ikke gennemsteges!),

Vælte rodfrugterne rundt i friske urter fra vindueskarmen (har lidt af hvert) lidt honning og salt og peber. (plejer at blive helt genialt, men gode råd modtages?)

Sovsen laves på panden, her plejer jeg at prøve mig frem med lidt af hvert, og det smager udemærket ;-) (Men kunne være rart at lære at gøre det "lidt" rigtigt?)


Jeg har også nogen rimeligt gode flutes i fryseren jeg vil lave lidt kryddersmør til.


Der kan til købes mere, hvis der dukker gode ideer op, men ikke for dyrt, har jo fået det første put ;-)


Egentlig mest for råd til bøffen, da jeg er ekspert i at fucke sådan en op, og ligner rimelig godt kød jeg har fået fat i..


(in before skjult brag...)






10-03-2015 14:58 #5| 1
grovfil skrev:Nå, kan lige så godt genbruge tråden, det skaber j bare opmærksomhed om begge spørgsmål :-)

Jeg får en pige på besøg i aften, til "lidt" mad. Hun er scoret, så ikke for at imponere så meget ;-) (hun siger hun godt kan lide "rigtig" mad)

Jeg har lige været i føtex og rema1000 og handle, der fandt jeg 4 kalve ribeyes 700gr ialt. så har jeg købt 1/4 piskefløde, og en bunke blandede friske rodfrugter, så overvejer jeg at hive lidt bønner og bacon ud af fryseren og lave de der ruller i ved (bliver det for meget?)

Planen er egentlig simpel:
Stege bøfferne (hvordan rammer jeg optimalt, ingen af os bryder os om alt for rødt, men må bestemt ikke gennemsteges!),
Vælte rodfrugterne rundt i friske urter fra vindueskarmen (har lidt af hvert) lidt honning og salt og peber. (plejer at blive helt genialt, men gode råd modtages?)
Sovsen laves på panden, her plejer jeg at prøve mig frem med lidt af hvert, og det smager udemærket ;-) (Men kunne være rart at lære at gøre det "lidt" rigtigt?)


Jeg har også nogen rimeligt gode flutes i fryseren jeg vil lave lidt kryddersmør til.

Der kan til købes mere, hvis der dukker gode ideer op, men ikke for dyrt, har jo fået det første put ;-)

Egentlig mest for råd til bøffen, da jeg er ekspert i at fucke sådan en op, og ligner rimelig godt kød jeg har fået fat i..

(in before skjult brag...)






Prøv at Google "2p2 steak".. De har en rimelig vild tråd om kød.

Der er en metode kaldet "reverse sear".

Giv kødet et par minutter på hver side ved medium varme og lad det hvile 10-12 min., for derefter at give det fuld smæk i et minut eller to, for at give lidt stegeskorpe.


Lyder dog ikke til at være de tykkeste bøffer i verden du har fat i, så pas på med tiden.

10-03-2015 17:04 #6| 0
OP

Det ligner en metode til at lave en god bøf fra frossen tilstand?

ser faktisk rimelig fine ud. lige omkring (max) 2cm tykke, men ikke kæmpe omkreds, synes faktisk 700gr, lyder forkert når jeg ser på dem, men vægten siger knap 800 med bakke, så ikke helt forkert..

Redigeret af grovfil d. 10-03-2015 17:08
10-03-2015 17:56 #7| 0

møgsvært at stege en så tynd "bøf". I ovnen med den indtil den rammer 48-50 grader. Derefter omkring 30 - 45 sekunder på hver side på en brændende varm pande med lidt smør og olie. Burde give et godt resultat.


Edit: nok ikke mere end 30 sekunder på pande



Redigeret af bingobent d. 10-03-2015 17:57
10-03-2015 19:15 #8| 0
grovfil skrev:Det ligner en metode til at lave en god bøf fra frossen tilstand?
ser faktisk rimelig fine ud. lige omkring (max) 2cm tykke, men ikke kæmpe omkreds, synes faktisk 700gr, lyder forkert når jeg ser på dem, men vægten siger knap 800 med bakke, så ikke helt forkert..

Nja, ved jeg nu ikke. Det givernogenlunde samme resultat som bingobents metode, måske bare en anelse mere stegeskorpe.

10-03-2015 19:34 #9| 0
OP

opfandt min egen interval stegning..

jeg bragede fuld knald et øjeblik for at lave en stegeskorpe på den ene side på 2 af bøfferne, tog dem af. Gjorde det samme på de næste 2.

samme nummer på den anden side. Tog dem alle af lod dem ligge et par minutter, for så at give dem ca. 2min på hver side på temmelig lav varme.


overraskende godt resultat! :-)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar