Jeg plejer at stege mine pomfritter og falaffel i almindelig rapsolie. Men hvordan får man lige den der ekstra gode smag i pomfritterne som feks de gør i MCD BK og nede i den lokale grill. Den der pragtfulde frituresmag?
God fritureolie at stege i. Hvordan?
De bruger palmin på McD ;)
:).
Jeg spiste faktisk engang pomfritter lavet på svinefedt i Polen engang. Needless to say jeg fik dårlig mave bagefter.
Men der må være et eller andet trick til olien. Jeg tænker på at blande forskellige olier såsom raps, soja, solsikke etc.
Den lokale grill = steger kyllinger og andet crap der også.. + de nok ikke skifter hver dag
En god gang palmin + cigaretskodder + lidt armsved fra en stor 140kg trunte + gamle fritter + madrester = gode smag fra grillen..
Anthony Bourdain fra Les Halles, som er berømte for deres steak frites bruger jordnødde oile.
Nok ikke den billigste løsning, men ikke desto minde er de kendt for verdens bedste fritter
Det med palmin var ikke for sjov :) Dog er der ikke stegt andet i frituren end fritter på McD.
som nothing...
palmin er eneste rigtige at bruge i en friture...
eller måske jordnøddeolie kan jeg forstå :)
jordnøddeolie er i hvert fald super nice til alt muligt andet..
Så lækker smag :)
og kan findes til ok pris..
plejer selv at købe i superbest til 47.95 for 250ml.
Kan se på denne pris jeg skal handle andet steds :)
www.e-deli.dk/pi/Jordn%C3%B8ddeolie_Sunbest_500ml__1849_130.aspx
Jeg har ikke selv prøvet endnu, men det er helt sikkert sådan jeg vil gøre næste gang! Arrgg nu bliver jeg jo pisse sulten
som med så meget andet, kan det betale sig at gå til Thaidamen efter jordnøddeolien.
Tror sgu ikke jeg gir over 40 kr literen - stirfry'er ikke i andet og dybsteger osse små portioner i det.
Skal der laves en ordentlig røvfuld fritter eller ruller, så hedder det 2 L frituredunke i stedet.