Bare lige til info, da der er en del som gør i det herinde efterhånden.
Godt tilbud på Sous vide
Nogle der kan anbefale eller det modsatte af Sous vide ?
Bruger i jeres, eller samler den bare støv efter få måneder ?
Vi bruger vores jævnligt. I en travl hverdag med 2 børn på 7 og 20 mdr., der skal i dagpleje og hentes sidst på dagen, er det rart at lave maden efter deres sengetid. Når de er puttet, er der tid til at krydre og vacuumpakke maden, så den bare skal puttes i Sous viden næste morgen. Så skal der kun koges kartofler og laves meljævning til sovsen, når vi kommer hjem med 2 trætte unger, og kan stadig spise 5-stjernet mad.
Hvordan fungerer ovenstående ift Sous Vide Supreme?
Har brugt min supreme en del, men da skidtet åbenbart ret hurtigt stod af, så er jeg ikke sikker på at det er der jeg smider skillingerne denne gang
Jeg kigger misundeligt på jeres tilbud. Min Anova blev købt i sommers, og til trods for, at den ikke bliver brugt hele tiden, så er jeg svært tilfreds med købet.
Det giver mig nogle muligheder, til når jeg vil være ekstra kreativ, eller bare gerne vil lege i køkkenet.
Æstetikken på nedenstående billede er måske ikke i top, men det illustrerer ganske godt, hvad du kan gøre ved dit kød.
(Det er kalvebov efter 4,5 time ved 57 grader)
Er der nogen ide i at købe bluetooth + wifi? Eller er bluetooth-versionen nok?
KeysorSoze skrev:Er der nogen ide i at købe bluetooth + wifi? Eller er bluetooth-versionen nok?
Jeg købte Wi-Fi fordi jeg fik den til samme pris som den almindelige - men umiddelbart nej, medmindre du i din dagligdag kan se dig selv få behov for, at tænde den når du er væk hjemmefra.
Personligt bruger jeg hverken Bluetooth eller wi-fi funktionen. Opskrifterne i den medfølgende app er ikke super gode, og jeg foretrækker egentlig bare at starte den, udvælge min temperatur, og så lave noget andet i de timer det tager.
Sweet, takker!
kochman skrev:hvad er det?`:)
Det kan man heldigvis laese paa den hjemmeside der er linket til ;)
chmpen85 skrev:kommer der noget oven i den pris på de 100€ den koster
Du kan selv tjekke, om der er fragtomkostninger - det mener jeg ikke at der er.
Udover din sous vide cirkulator, skal du også investere i nogle gode poser, som kan holde tilberedningsmetoden, medmindre du altså har en vakuumpakker.
Du skal gå efter disse: https://www.amazon.co.uk/dp/B00864D4W8/ref=cm_sw_r_cp_awd_3rN4wb00FWA0D
Og ja, det er dyre. Men det er altså bedre, end din mad bliver ødelagt af, at der går hul på posen :)
xitaah skrev: Du kan selv tjekke, om der er fragtomkostninger - det mener jeg ikke at der er.
Udover din sous vide cirkulator, skal du også investere i nogle gode poser, som kan holde tilberedningsmetoden, medmindre du altså har en vakuumpakker.
Du skal gå efter disse: https://www.amazon.co.uk/dp/B00864D4W8/ref=cm_sw_r_cp_awd_3rN4wb00FWA0D
Og ja, det er dyre. Men det er altså bedre, end din mad bliver ødelagt af, at der går hul på posen :)
Super tak. Er tæt på at springe på det der.
chmpen85 skrev:kommer der noget oven i den pris på de 100€ den koster
Der står at prisen er ekskl. moms.
Der bliver lagt VAT til, så du skal lige føje 20-30€ til prisen alt efter hvilken model du vælger.
Don_T skrev:Er det så med dansk stik?
Det går jeg ud fra når det er fra deres .eu site, men synes ikke lige jeg kunne finde info om det. Ellers må der lige en adapter på :)
Så er den bestilt
Kan man se brugsvejledning nogle steder, så man ikke skam"koger" kødet ?
Også bestilt her.
Skal man bruge vakuumpakker eller poser? Umiddelbart virker en vakuumpakker som en besværlig ting, der fylder i køkkenet. Der er poserne væsentlig nemmere. Men hvor stor er forskellen på resultatet?
Kan man lave sovs i den?
Ludomaniac skrev:Også bestilt her.
Skal man bruge vakuumpakker eller poser? Umiddelbart virker en vakuumpakker som en besværlig ting, der fylder i køkkenet. Der er poserne væsentlig nemmere. Men hvor stor er forskellen på resultatet?
Se #13
EdDeline skrev:Så er den bestilt
Kan man se brugsvejledning nogle steder, så man ikke skam"koger" kødet ?
http://www.sousvide.dk/ har stegetider på det meste, og de er ret spot on.
NyBrugerUdenTøj skrev:Kan man lave sovs i den?
Principielt ja.
Der hvor det kan være bevendt, er hvis du pisker en bearnaise, og så vil holde på korrekt temperatur, uden at den skiller.
xitaah skrev:
Se #13
Ja, jeg forsøgte at bestille poserne i linket, men de sender ikke til Danmark. Fandt et andet sted hvor man skal betale over 100 kr. i fragt.
Hvor køber du dem?
I forbindelse med min søgen kunne jeg læse, at flere anbefalede en vakuumpakker, fordi luften i posen skaber bakterier, varmer ujævnt og fordi luften gør det sværere at holde posen under vandet.
Hvad er dine erfaringer? Hvorfor bruger du poser frem for en pakker?
Ludomaniac skrev: Ja, jeg forsøgte at bestille poserne i linket, men de sender ikke til Danmark. Fandt et andet sted hvor man skal betale over 100 kr. i fragt.
Hvor køber du dem?
I forbindelse med min søgen kunne jeg læse, at flere anbefalede en vakuumpakker, fordi luften i posen skaber bakterier, varmer ujævnt og fordi luften gør det sværere at holde posen under vandet.
Hvad er dine erfaringer? Hvorfor bruger du poser frem for en pakker?
Jeg bruger poser fordi jeg kunne få dem af en ven. De er blot et kortvarigt skridt, inden jeg køber en vakuumpakker:)
Når jeg brugte min Sous Vide Supreme tidligere, så kunne jeg have 8 hele sider spareribs i den, men uden låg til at holde poserne nede, har jeg svært ved at se det fungere med ovenståend, ligesom jeg skal have en vildt stor gryde. Desuden må den jo fyre en hel del mere energi af, når jeg lave mine spareribs i vandbadet i 48 timer, hvor varmen må falde markant hurtigere når der ikke er låg på.
Bruger I den kun til mindre ting, og få timer, eller hvor store projekter kan den klare?
Nogen ide om strømforbruget i forhold til Sous Vide Supreme?