Gøre den mere stiv? Hvordan?

#1| 0

Jeg har lige lavet en kagecreme men fik lige hældt en anelse for meget mælk i. Hvordan gør jeg den mere stiv, så den passer bedre ind i den lagkage jeg har gang i?

In B4 haters :).

Kan jeg gøre den mere stiv ved at hælde opblødt husblas i?

19-11-2010 21:57 #2| 0

Put noget mere kagecreme pulver i ;-)

Tror ikke en gang mel vil gøre det da det jo nok skal opvarmes, husblads ville jeg nok heller ikke proppe i.

19-11-2010 21:57 #3| 0

Headline had potential..

Tør ikke give dig råd på kager, jeg holder mig til shake´n´bake når det endelig skal være

19-11-2010 21:59 #4| 0

Viagra?????? :-)

19-11-2010 22:00 #5| 0
OP

Tja det er lidt svært da det er en hjemmerørt én af slagsen.
Og ja overskriften SKULLE lige afprøves :).
Jeg er nok fucked. Prøver lidt flødeskum i.

19-11-2010 22:02 #6| 0

fløde, og så pisker du bare løs, så giver det tykkelse i den, uden at det når at blive lige så tykt som flødeskum. Eller det lyder logisk i mit hoved, jeg er en skovl til madlavning.

19-11-2010 22:03 #7| 1

er jeg den eneste der syntes "Shake n bake" inputtet passer godt til headlinen

19-11-2010 22:17 #8| 0

Kommer an på hvor meget "for meget vand" du har puttet i.
Hvis det bare er en smule, så giv den en time i køleskabet.
Og ellers som du selv siger, pisk en smule fløde og vend det i din creme.

19-11-2010 22:26 #9| 0

Dén overskrift måtte jeg selvfølgelig kigge nærmere på ... nysgerrig gammel hunkat er jeg jo...

Du skal piske noget flødeskum godt stift ... tilsæt evt noget vanille til fløden først, så kagecremen stadig får en god vanillesmag... flødeskummet skal være så stift, at du kan vende skålen på hovedet uden skummet falder ud, men fløden må heller ikke piskes så stiv, at den skiller i smør og kærnemælk...

Når fløden er klar skal den vendes i cremen. Du må absolut ikke røre eller piske flødeskummet i ... det skal nærmest 'foldes' ind i cremen for at kunne opveje, at cremen er blevet for tynd.

Hvis du har behov for det, kan jeg godt forklare hvordan du skal bruge skeen, men så skriv det lige.

\tuz

19-11-2010 22:30 #10| 0

Kommer så igen også an på om det er en opkogt creme du har lavet eller bare en alm standard kold-creme.

Og i øvrigt kommer man aldrig et rent lag creme i en lagkage!

19-11-2010 22:58 #11| 0
OP

jamen jeg har prøvet at vende noget flødeskum i. Håber den sætter sig, ellers må den stå natten over. Det plejer at hjælpe. Nu håber jeg at den er stiv nok :).

19-11-2010 23:05 #12| 0

"Nu håber jeg at den er stiv nok :-) "

Hvilken anden fyr skal du da være sammen med ?

19-11-2010 23:24 #13| 0

Tror den får bedre konsistens af at komme i køleren lidt tid så hvis det er cool?

19-11-2010 23:27 #14| 4

Hvem fanden laver kage kl. 22 fredag aften?

07-07-2012 00:36 #15| 9

Hej isaac,

Fik du cremen stiv?

07-07-2012 00:38 #16| 0
www.pokernet.dk/forum/hvad-laver-din-diller-der.html
07-07-2012 00:42 #17| 0

stivelse at night

07-07-2012 01:11 #18| 5

@hilberado

Du har alle dage været min ynglings profil

07-07-2012 10:54 #19| 2

Vi lavede da oksemørbrad klokken 1:30 sidste lørdag, spiste 3:15....

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar