Et klassisk spørgsmål på PN men tænkte at der måske er nogle anbefalinger med ekstra value i øjeblikket?
Skal ud med hustruen en lørdag i november. Gerne i stil med Kiin Kiin eller andet der er inspireret af køkkener udenfor Europa.
Et klassisk spørgsmål på PN men tænkte at der måske er nogle anbefalinger med ekstra value i øjeblikket?
Skal ud med hustruen en lørdag i november. Gerne i stil med Kiin Kiin eller andet der er inspireret af køkkener udenfor Europa.
Spisestuen i Sydhavnen - superhyggeligt til date-night:
https://www.spisestuenkbh.dk/mad-drikke
Er selv ret vild med østers med fermenteret stikkelsbær.
Her er Politikens anmeldelse:
Jeg ville selvfølgelig gerne spise på Noma, alchemist osv, men Sushi Anaba er ved at blive en besættelse for mig. Der VIL jeg prøve at spise. De har lige ændret deres seatings, hej corona, så der er en minimal chance for aflysninger i en ellers fuld booked reservations-bog.
Keyzer Social får også de varmeste anbefalinger herfra.
Noma ville jeg gå efter. Har bord i morgen, så kan give et review hvis det har interesse.
Jensen skrev:Noma ville jeg gå efter. Har bord i morgen, så kan give et review hvis det har interesse.
Og lidt billeder ville være nice! Har bord om en måned:-)
Desværre ikke udenfor Europa, men det her er en perle: igb.dk. Klasse mad og enormt vinudvalg til næsten ingen penge. Super betjening og få pladser i restauranten, så det er en meget intim oplevelse. Både tasting menu (prøvede vi sidst) eller deres ala carte (var derinde i lørdags) er værd at anbefale.
The Maple Casual Dining på Vesterbrogade, kan varmt anbefales. Super service og billig tasting menu med tilhørende vinmenu.
Tak fior jeres forslag. Overvejer Keyser Social men er i tvivl om det har det der sidste ekstra, som gør det til en særlig aften.
Sushi Anaba
Jones skrev:@Jensen
Hvordan var Noma?
Hmm. Fordøjer stadig indtrykket. Det var en fantastisk oplevelse, men der er ikke en ret som jeg i dag føler sprængte rammerne. Alkymist var overvældende på alle parametre for mig, men jeg sidder lidt med en fornemmelse af at Noma ikke helt var samme sted. Ingen tvivl om at det er dygtigt håndværk, og Alkymist måske nogle gange er “for let”, men den sad bare lige i skabet. Noma var en fantastisk aften, men tror den er glemt igen om kort tid. Alkymist er nok en af de oplevelser jeg tænker tilbage på også om 10 år.
Må være Geranium engang i det nye år. Lader til at det er relativt let at få bord flere steder, nu turisterne ikke er her, så nok med at udnytte det mens det kan lade sig gøre.
Jensen skrev:
Hmm. Fordøjer stadig indtrykket. Det var en fantastisk oplevelse, men der er ikke en ret som jeg i dag føler sprængte rammerne. Alkymist var overvældende på alle parametre for mig, men jeg sidder lidt med en fornemmelse af at Noma ikke helt var samme sted. Ingen tvivl om at det er dygtigt håndværk, og Alkymist måske nogle gange er “for let”, men den sad bare lige i skabet. Noma var en fantastisk aften, men tror den er glemt igen om kort tid. Alkymist er nok en af de oplevelser jeg tænker tilbage på også om 10 år.
Må være Geranium engang i det nye år. Lader til at det er relativt let at få bord flere steder, nu turisterne ikke er her, så nok med at udnytte det mens det kan lade sig gøre.
Lige i forhold til borde, så har jeg også netop modtaget en mail fra Noma om at de har frigivet flere borde i november/december grundet afbud fra turister, så hvis man sidder og tænker på at tage en tur, er det måske nu det skal være:)
Lige i forhold til gourmet, så vil jeg klart slå et slag for mielcke & hurtigkarl, klart den bedste restaurant oplevelse jeg har haft i DK, og mig en kæmpe gåde hvorfor de ikke har nogle stjerner...
Jensen skrev:
Hmm. Fordøjer stadig indtrykket. Det var en fantastisk oplevelse, men der er ikke en ret som jeg i dag føler sprængte rammerne. Alkymist var overvældende på alle parametre for mig, men jeg sidder lidt med en fornemmelse af at Noma ikke helt var samme sted. Ingen tvivl om at det er dygtigt håndværk, og Alkymist måske nogle gange er “for let”, men den sad bare lige i skabet. Noma var en fantastisk aften, men tror den er glemt igen om kort tid. Alkymist er nok en af de oplevelser jeg tænker tilbage på også om 10 år.
Må være Geranium engang i det nye år. Lader til at det er relativt let at få bord flere steder, nu turisterne ikke er her, så nok med at udnytte det mens det kan lade sig gøre.
Har du været forbi AOC? Jeg ser dem ikke som den totaloplevelse som jeg forestiller mig man søger på de tre du nævner, men ifht. det med at oplevelsen sidder i dig længe, så var jeg fuldstændig blæst bagover gastronomisk da jeg var forbi for halvandet år siden. Klart den største madoplevelse jeg har haft. Personligt kan jeg ihvertfald godt ræsonnere med den følelse af at en gourmet oplevelse var stor, men ikke nødvendigvis en der kommer til at blive hængende fremover.
Keyser Social er lækkert og et cool sted, men i mine øjne er det ikke noget ganske særligt, eller hvad jeg ville forbinde med "gourmet".
Jeg prøver lige her - skal ud og spise på mandag, 2 personer. Problemet er det er mandag, så mange af de gode steder har lukket, men kan PN anbefale noget? Vi har bord på Geist, men efter tråden her på PN, så tror jeg vi forsøger at finde noget andet. :-)
Maison eller Il Buco til aften. Møntergade til frokost :)
VestbjergFTW skrev:Jeg prøver lige her - skal ud og spise på mandag, 2 personer. Problemet er det er mandag, så mange af de gode steder har lukket, men kan PN anbefale noget? Vi har bord på Geist, men efter tråden her på PN, så tror jeg vi forsøger at finde noget andet. :-)
Budget/ambitionsniveau :-)?
Formel B, måske? Hvis det er over budget at gå "all in", så prøv deres 4 retters klassiske menu til 750,- (vinmenu +650,-).
Bistro Boheme?
No2 og Frederiks Have serverer også et godt og stabilt måltid - et lidt andet niveau end Formel B
langeløg skrev:Budget/ambitionsniveau :-)?
Formel B, måske? Hvis det er over budget at gå "all in", så prøv deres 4 retters klassiske menu til 750,- (vinmenu +650,-).
Bistro Boheme?
No2 og Frederiks Have serverer også et godt og stabilt måltid - et lidt andet niveau end Formel B