ey!
Skal snart til noget familie tam tam og har sammen med den gamle bestemt at der skal laves Pulled Pork.
Har fundet nogle forskellige videoer og andet gøgl omkring det. De fleste opskrifter mm kræver at man har en smoker.
Kan det lade sig gøre på en alm weber ( 57 cm ) eller er en smoker et must ?
Derudover vil jeg gerne have gode råd mm for en pulled pork jomfru.
X
Grill : Pulled pork
jeg kommer lige diedamm i forvejen.
gastromand.dk/pulled-pork-den-store-grilleksamen/
Jeg skal lave den om et par uger, så følger lige med.
Skal nemlig også lave den om et par uger og vi skal være der fra morgenen af så det passer jo godt rent tidsmæssigt :-D
Men dejligt jeg er fri for at investerer i smokeren ( omend den er nice alligevel )
Holder lige et vågent øje med tråden :D
X
I sidste afsnit blev der lavet pulled pork, hvor de sagde man også kunne bruge weber..
www.dr.dk/dr1/spisemedprice
Fandt lige dette link på grill guru.. Det er den bedste artikel jeg har set indtil nu - for en newbie.. Der er gode billeder og forklaringer på hvordan det laves.
www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=42&t=2335
X
Har det på menuen til en større familie-komsammen og den største, mest brugervenlige (temp. styringsmæssigt) grill til rådighed er en gasgrill.
Er det helt hul i hovedet ifht konceptet eller kan det bruges ? Vil selvfølgelig bruge røgflis osv.