Herremiddagen - kommentar/hjælp til menu

#1| 0

Hej PN,

Har tidligere haft en tråd om dette, men respons var ikke eksisterende, så nu har jeg prøvet mig lidt frem med en menu og ønsker noget feedback.

Forret:
?

Hovedret:
Langtids grillet oksehøjreb m. hjemmelavet whiskeysovs og tilbehør

Dessert:
Is med frugt der har ligget i whiskey natten over og/eller Kahluamousse

Links til opskrifter:
Hovedret
Sovs
Dessert
Dessert

Det mangler jeg:
Gode forslag til en forret der passer til maden og til en sådan herreaften.
Gode forslag til tilbehør til hovedretten.

Som det måske kan ses, så er der et tema omkring whiskey, da der senere på aften også vil komme en og undervise samt lave en whiskeysmagning.

Alle forslag til ændringer eller andre ideer modtages meget gerne!

Redigeret af Bisgaard d. 08-02-2012 00:17
08-02-2012 00:22 #2| 0

Også lige noget helt andet - jeg leder også efter et sted man kan købe en "gammeldags bog" ala disse , men med blanke sider, så man selv kan skrive i bogen.

Hvor finder jeg sådan en?

08-02-2012 00:23 #3| 0
frimer-rasmussen.dk/WhiskyclubDinner.htm

whisky salsa?
Måske for langt ude.
08-02-2012 00:27 #4| 2
Bisgaard skrev:
Hej PN,

Har tidligere haft en tråd om dette, men respons var ikke eksisterende, så nu har jeg prøvet mig lidt frem med en menu og ønsker noget feedback.



LOL! Pudsigt sammentræf at du ender med et whisky-tema som jeg åbenbart ikke foreslå i din sidste tråd.

Håber I får en god aften ;)
08-02-2012 00:30 #5| 0

flere ideer www.bourbonblog.com/category/recipes/food-recipes/appetizers-and-snacks/

temmelig nemt at google sig til en masse idéer.

08-02-2012 06:15 #6| 0

@Fibonacci
Nu var smagning osv bestemt på forhånd, men din ide hjalp mig helt sikkert på vej ;).

@Pifpaf
Har brugt timer på Google, men synes bare ikke rigtig det lykkedes at finde det rette, derfor denne tråd :)

08-02-2012 06:49 #7| 0

Her kan du finde en opskrift på bla. rejer i whiskeyfløde - det må da kunne bruges som forret?

whiskey retter

Og .. til en julefrokost fik jeg engang snapsemarinerede mørbradbøffer ... Eller, jeg nåede aldrig at smage dem før jeg blev sendt hjem fordi jeg var blevet for fuld (mix aldrig smertestillende medicin og stærk allergimedicin med store mængder snaps og rom...), men hvis man kan marinere svinemørbrad i snaps, kan man vel også gøre det i en god whiskey?

Jeg forestiller mig noget med 1 dl. Whiskey og nogle gode krydderier (knuste tørrede enebær måske) og så lad en afpudset mørbrad ligge i det i en lukket frysepose i nogle timer inden kødet steges som helstegt i ovn, skæres i tynde skiver og serveres med lidt salat med en lækker vinegraitte og sprødstegte bacontern og lidt groft brød til!

Edit: hvis du googler whiskey glaze for meat, kommer der en del opskrifter frem på kødretter med whiskey. Så kan du bare servere kødet i tynde, tynde skiver med en lækker salat og groft brød ... voila,så har du en forret.

Redigeret af tuznelda d. 08-02-2012 06:53
08-02-2012 07:50 #8| 0

lige lidt offtopic..

@OP er det dig der reklamerer med massage for 2 hjemme hos én selv?

08-02-2012 08:33 #9| 0

@mrJBK
Ja, det er det :). Skriv en PM hvis du har spørgsmål til dette, så tråden ikke køre af sporet :).

@tuz
Tak for link og råd. En mørbrad til forret - så får vi i hvert fald kød.... i like! :D

Tænkte på at lave hjemmelavet, grove, pomfritter til hovedretten - er det for "let" eller kunne det være en mulighed?

Redigeret af Bisgaard d. 08-02-2012 08:38
08-02-2012 14:55 #10| 0

bump :)

08-02-2012 15:50 #11| 0

du kan da godt lave fritter, ind på gastromand.dk og find triblecooked fritter, mener de var på en tidligere superbowl menu.. Så er det ikke for "let" længere :)

08-02-2012 16:49 #12| 0

@Grovfil

Det vil jeg helt sikkert undersøge nærmere - tak for forslag :)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar