Hej PN,
Har tidligere haft en tråd om dette, men respons var ikke eksisterende, så nu har jeg prøvet mig lidt frem med en menu og ønsker noget feedback.
Forret:
?
Hovedret:
Langtids grillet oksehøjreb m. hjemmelavet whiskeysovs og tilbehør
Dessert:
Is med frugt der har ligget i whiskey natten over og/eller Kahluamousse
Links til opskrifter:
Hovedret
Sovs
Dessert
Dessert
Det mangler jeg:
Gode forslag til en forret der passer til maden og til en sådan herreaften.
Gode forslag til tilbehør til hovedretten.
Som det måske kan ses, så er der et tema omkring whiskey, da der senere på aften også vil komme en og undervise samt lave en whiskeysmagning.
Alle forslag til ændringer eller andre ideer modtages meget gerne!
Herremiddagen - kommentar/hjælp til menu
Bisgaard skrev:
Hej PN,
Har tidligere haft en tråd om dette, men respons var ikke eksisterende, så nu har jeg prøvet mig lidt frem med en menu og ønsker noget feedback.
LOL! Pudsigt sammentræf at du ender med et whisky-tema som jeg åbenbart ikke foreslå i din sidste tråd.
Håber I får en god aften ;)
flere ideer www.bourbonblog.com/category/recipes/food-recipes/appetizers-and-snacks/
temmelig nemt at google sig til en masse idéer.
@Fibonacci
Nu var smagning osv bestemt på forhånd, men din ide hjalp mig helt sikkert på vej ;).
@Pifpaf
Har brugt timer på Google, men synes bare ikke rigtig det lykkedes at finde det rette, derfor denne tråd :)
Her kan du finde en opskrift på bla. rejer i whiskeyfløde - det må da kunne bruges som forret?
whiskey retter
Og .. til en julefrokost fik jeg engang snapsemarinerede mørbradbøffer ... Eller, jeg nåede aldrig at smage dem før jeg blev sendt hjem fordi jeg var blevet for fuld (mix aldrig smertestillende medicin og stærk allergimedicin med store mængder snaps og rom...), men hvis man kan marinere svinemørbrad i snaps, kan man vel også gøre det i en god whiskey?
Jeg forestiller mig noget med 1 dl. Whiskey og nogle gode krydderier (knuste tørrede enebær måske) og så lad en afpudset mørbrad ligge i det i en lukket frysepose i nogle timer inden kødet steges som helstegt i ovn, skæres i tynde skiver og serveres med lidt salat med en lækker vinegraitte og sprødstegte bacontern og lidt groft brød til!
Edit: hvis du googler whiskey glaze for meat, kommer der en del opskrifter frem på kødretter med whiskey. Så kan du bare servere kødet i tynde, tynde skiver med en lækker salat og groft brød ... voila,så har du en forret.
lige lidt offtopic..
@OP er det dig der reklamerer med massage for 2 hjemme hos én selv?
@mrJBK
Ja, det er det :). Skriv en PM hvis du har spørgsmål til dette, så tråden ikke køre af sporet :).
@tuz
Tak for link og råd. En mørbrad til forret - så får vi i hvert fald kød.... i like! :D
Tænkte på at lave hjemmelavet, grove, pomfritter til hovedretten - er det for "let" eller kunne det være en mulighed?
du kan da godt lave fritter, ind på gastromand.dk og find triblecooked fritter, mener de var på en tidligere superbowl menu.. Så er det ikke for "let" længere :)