yup yup. mig der skal stå for maden imorgen. har lavet stort set alt mad lige ud over RådyrRyg. har en ide om at lave sovs af rødvin og div ting i en brædepande som skal stå under og få saften fra ryggen også. er det en god ide? ellers er jeg helt blak, hilfe tak:=)
godt nytår
ps den vejr 1.3kg
Hjælp RådyrRyg hvordan?
30-12-2011 17:10
#1|
0
30-12-2011 17:13
#2|
0
30-12-2011 17:15
#3|
0
Måske noget af det samme. Jeg har desværre ikke selv erfaring med sådan et svin :)
www.pokernet.dk/forum/krondyr-til-nytaarsmiddag-forslag-til-tilberedning.html
30-12-2011 17:30
#5|
0
Lav du den bare som i tråden fryden linker til.
Jeg selv glemte baconen i mit indlæg - og ribsgele. Så kan det ikke gå galt :)
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!