Hjælp RådyrRyg hvordan?

#1| 0

yup yup. mig der skal stå for maden imorgen. har lavet stort set alt mad lige ud over RådyrRyg. har en ide om at lave sovs af rødvin og div ting i en brædepande som skal stå under og få saften fra ryggen også. er det en god ide? ellers er jeg helt blak, hilfe tak:=)

godt nytår

ps den vejr 1.3kg

30-12-2011 17:13 #2| 0

Hvornår var det vi spiste? :-)

Rådyrryg er RIGTIG lækkert. Desværre kan jeg ikke hjælpe dig her.

Rådyrryg

Redigeret af Boevle d. 30-12-2011 17:15
30-12-2011 17:15 #3| 0

Måske noget af det samme. Jeg har desværre ikke selv erfaring med sådan et svin :)

www.pokernet.dk/forum/krondyr-til-nytaarsmiddag-forslag-til-tilberedning.html

30-12-2011 17:22 #4| 0
OP

fryden. ved ik hvad forskellen er hvis der er en:)

30-12-2011 17:30 #5| 0

Lav du den bare som i tråden fryden linker til.

Jeg selv glemte baconen i mit indlæg - og ribsgele. Så kan det ikke gå galt :)

30-12-2011 17:32 #6| 0
OP

oki kris jeg prøver med et lille tvist:) bare sovsen bliver god:=)

Redigeret af joppedk d. 30-12-2011 17:33
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar