Hej på lørdag skal jeg være vært for 2 venne-par.
I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at servere en amerikansk inspireret menu.
Jeg kunne dog godt bruge et par gode forslag til hvad menuen skulle bestå af + hvilke vin der går bedst til.
Forret: Har jeg ingen anelse om hvad skal være endnu, så forslag modtages med kyshånd.
Hovedret: T-bones med tripplecooked fries og hjemmelavet bearnaise. Garniture forslag med mere modtages gerne. Specielt vin råd
Dessert: banana toffee pie – Hvad kan man drikke af dessert vin til denne?
Budgettet ligger på ca 200 – 300 kr. pr. mand. ( vi bliver 6 i alt)
Alle forslag modtages med stor glæde
Hjælp til Amerikansk inspireret menu søges
Synes du skal lave en omgang Cornbread til hovedretten, der findes masser af opskrifter både på dansk og engelsk på nettet.
Rødvin til hovedretten:
Hvis du SKAL have bearnaise, skal du vælge vin der passer til sovsen i stedet for den, som passer til kødet, da syre + estragon i sovsen ellers "ødelægger" vinen.
Hvis du vælger bearnaisesovs kan du vælge en frugtagtig og ikke for tør rødvin. Spørg din dealer, hvis du ikke har sådan en vin liggende.
Hvis du i stedet for bearnaise vælger en pebersovs eller en sovs lavet på "det fra panden", kan du vælge vin efter kødet.
Til T-bone ville jeg vælge en kraftig og tør rødvin. Spørg din dealer, hvis du ikke har en sådan vin liggende.
Edit: Et par formuleringer ændret.
Crab cakes til forret kunne være nice.. evt "Maine" hummer? King Crab legs (nok lidt for pebret)?