Hep PN,
Jeg har indvilget i at stå for maden til min fars 60 års fødselsdag. Der var ikke så mange spændende ting på markedet for low key menuer.
Jeg skal fodre 20-25 styks og det er afslappet havefest, hvis vejret tillader det. Menuen skal også bære præg heraf og mit budget er 4-5K.
Jeg regner med at strukturen bliver den klassiske kød, 3-5xtilbehør, brød. Ved endnu ikke om jeg skal lave dessert.
Min far vil selvfølgelig også gerne have at jeg er social, så menuen skal tilpasses dette.
Jeg søger derfor inspiration primært til tilbehøret. Eneste krav er egentlig at det ikke er kartoffelsalat, tzatziki og tomatsalat. Så kunne man lige så godt have bestilt hos den lokale slagter.
Kødet er bestilt, henter 6kg entrecote fra fritgående, danske kødkvæg (tilbud fra kødbilen som jeg har super erfaringer med. Det kan stadig fås/forudbestilles og afhentes torsdag. Bare lige en HU herfra. 1K for 6kg top kvali, det kan næsten ikke gøres bedre).
Jeg har obv lidt tanker om tilbehør og brainstormer også selv, men vil elske input fra jer og kommer så med flere tanker senere :-)