Hjælp til lamseben?

#1| 0

Hej venner.

Står i den frygtelige situation, at jeg har lovet min ganle mor lammekølle i påsken.

Har kigget på div. opskrifter på nettet. Finder dog tilbehøret en anelse kedelig.

Hverken min mor eller jeg har spist lam før. Nogen som kan være behjælpelig med en lækker opskrift.

Mine madskills 3/10 - så må gerne præciseres lidt, hvis i ville være så venlige.

Mææh og god påske:)

ps. Det er fersk lam på 1,5 kg.

Redigeret af THR72 d. 28-03-2013 10:05
28-03-2013 10:06 #2| 1

Enjoy:

gastromad.dk/?p=1677

Af tilbehør kan det anbefales at lægge bl.a. brødstykker ned i en bradepande(Lammen på en rist over), disse brødstykker bliver helt fantastiske efter så lang tid i ovnen.

Redigeret af Gækkeren d. 28-03-2013 10:08
28-03-2013 10:14 #3| 0
OP

Tak- synes stadig tilbehøret lyder lidt flad, men er normal også en sauce mand og elsker tilbehør i det hele taget :) Synes også det tager lige lang tid nok. Så skal jeg da snart i gang:)

28-03-2013 10:17 #4| 0

Du kan også vælge fx 7 timer, plejer jeg selv at gøre. Og så en anelse højere temperatur. Det snask som bliver i bunden med brødet, der har opsuget væden fra kødet og fonden, er sååå lækkert.

Server imo med ris, bulgursalat, kartofler fx.

28-03-2013 10:20 #5| 0
OP

Det må jeg i gang med. Det med snask lyder godt :)

28-03-2013 10:23 #6| 0
OP

Undskyld uvidenheden- men hvad er lidt højere temperatur?

28-03-2013 10:25 #7| 1

Normalt vil jeg give 7 timer ved 110 grader.

28-03-2013 10:28 #8| 0
OP

Så må jeg i gang over middag:)

28-03-2013 11:09 #9| 0

Hvidløg ned i lammekøllen er nice. Stik 2 cm dybe flækker/revner i lammet og stik halve fed ned i. Lav flødekartofler til - det holder max!

28-03-2013 14:17 #10| 0

Eventuelt hør ham her til råds:



God påske! :)

Redigeret af atf1godk d. 28-03-2013 14:18
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar