Hej venner.
Står i den frygtelige situation, at jeg har lovet min ganle mor lammekølle i påsken.
Har kigget på div. opskrifter på nettet. Finder dog tilbehøret en anelse kedelig.
Hverken min mor eller jeg har spist lam før. Nogen som kan være behjælpelig med en lækker opskrift.
Mine madskills 3/10 - så må gerne præciseres lidt, hvis i ville være så venlige.
Mææh og god påske:)
ps. Det er fersk lam på 1,5 kg.
Hjælp til lamseben?
Enjoy:
gastromad.dk/?p=1677
Af tilbehør kan det anbefales at lægge bl.a. brødstykker ned i en bradepande(Lammen på en rist over), disse brødstykker bliver helt fantastiske efter så lang tid i ovnen.
Tak- synes stadig tilbehøret lyder lidt flad, men er normal også en sauce mand og elsker tilbehør i det hele taget :) Synes også det tager lige lang tid nok. Så skal jeg da snart i gang:)
Du kan også vælge fx 7 timer, plejer jeg selv at gøre. Og så en anelse højere temperatur. Det snask som bliver i bunden med brødet, der har opsuget væden fra kødet og fonden, er sååå lækkert.
Server imo med ris, bulgursalat, kartofler fx.
Hvidløg ned i lammekøllen er nice. Stik 2 cm dybe flækker/revner i lammet og stik halve fed ned i. Lav flødekartofler til - det holder max!