Hjælp til udvælgelse af klasse-vin!

#1| 0

Hej PN,


Skal i oktober til middag var indgangskravet er en rigtig god flaske vin.


De andre har supermeget forstand på vine og er en del af vinhulen.dk. De er især specialister i italienske vine men er på det seneste gået over i franske.


Jeg er vin-donk og leder efter noget som kunne overraske dem. Jeg vil betale omkring 1000 kroner, men kan godt gå højere op.


Håber på gode forslag.


mvh


Thomas


04-09-2015 12:12 #2| 0

Hej Thomas.


Hvor i landet er du fra?


Tænker du vil få mest ud at tage ind i en vin specialist et sted nær dig og få vejledning. Omend PN dog plejer at være god til at hjælpe.


(Ved godt det er det kedelige svar)

Redigeret af Dbl_smack d. 04-09-2015 12:13
04-09-2015 12:14 #3| 0

København.


Ser lige om "the usual vin-suspects" har nogle gode forslag.

04-09-2015 12:20 #4| 0

Er det noget, der skal drikkes til maden?

Altså skal det være en vin, der passer til forret, hovedret eller dessert osv?

04-09-2015 12:37 #5| 0

Gå ned i L'Esprit du vin i Snaregade og tal Krüff. :-

04-09-2015 12:38 #6| 0

Et sjovt bud er en flaske Stags Leap S.L.V.

Alt efter årgang sår den vel i omkring 1000kr.

Det sjove ved det er at du kan fortælle historien om den historiske smagning "The Judgement of Paris", hvor en vinhandler lavede en stor vinsmagning, og en californisk vin (Stags Leap S.L.V.) vandt over alle de store bordeaux'er.


http://www.vildmedvin.dk/stags-leap-wine-cellars-slv-cabernet-sauvignon-2010.aspx

shop.kogs.dk/groupproduct/42/1003435/r%C3%B8dvin-usa/stags%C2%A0leap%C2%A0wine%C2%A0cellars%C2%A0s-l-v-%C2%A0napa%C2%A0valley-2010.aspx


04-09-2015 12:40 #7| 0

@HolchKnudsen

Det er ham du skal håbe på giver indblik :)
Jeg var i Smagførst på nørre Farimagsgade og fik ok behandling.

Eller er jeg ualmindelig glad for vinmanden i Meny på Borups Alle - han har flere ekslusive vin på lageret og har ok priser på dem.
Jeg var overrasket over Jasper Hill Shiraz 2012 - men den ligger kun til halvdelen af dit budget.




04-09-2015 12:47 #8| 0
Mags skrev:Er det noget, der skal drikkes til maden?
Altså skal det være en vin, der passer til forret, hovedret eller dessert osv?

Skal drikkes til maden... vi er så tilpas mange at der er frit spil hvilken ret

04-09-2015 12:53 #9| 0
prangstar skrev: Skal drikkes til maden... vi er så tilpas mange at der er frit spil hvilken ret

nårh jo jo, men hvad skal i have at spise f.eks?

04-09-2015 12:53 #10| 0

Sidst jeg var til middag oppe ved min ven hvor det ikke var vinsmagning var vinen således. Har ingen ide om pris og kvalitet - andet end det smagte godt. Vil tro niveauet skal en tand op i forhold til vinene på billedet.

Redigeret af prangstar d. 04-09-2015 12:53
04-09-2015 13:03 #11| 0

Hov det var et gammelt billede fra en anden gang. Sidste gang var et lille udpluk dem her:

:



04-09-2015 13:04 #12| 0
Dbl_smack skrev: nårh jo jo, men hvad skal i have at spise f.eks?

Kender ikke menuen - men et godt bud er fisk, kød og sødt.

04-09-2015 13:27 #13| 0

De flasker der ligger vel også omkring en tussebasse. gaja'en og Flor de Pingus gør i hvert fald.

04-09-2015 13:30 #14| 0

Hvis du er ude efter klassiske Bordeaux'er, så er Pontet-Canet og Chateau Lynch Bages gode bud der kan findes i det prisleje

04-09-2015 13:59 #15| 0

Kig lidt til spanien og priorat omraadet - fuck der er meget godt!
Men ved ikke hvad det staar i derhjemme :)

Men som andre siger, smut ud til en specialist og lad ham anbefale lidt god vin!


04-09-2015 14:08 #16| 0

Hvis vi går op i et par tusinde (er i dyb vingæld) er der så noget - gerne specielt - som skal prøves?


@G-B-P

Kender du en god spansk vinspecialist - tror ikke der er nogen af dem som har den helt store spanske forstand.

04-09-2015 14:16 #17| 0
prangstar skrev:Hvis vi går op i et par tusinde (er i dyb vingæld) er der så noget - gerne specielt - som skal prøves?

@G-B-P
Kender du en god spansk vinspecialist - tror ikke der er nogen af dem som har den helt store spanske forstand.

Desvaerre ikke - Bor I barcelona saa er jo ret taet paa Priorat selv og koeber dermed lokalt - og det er godt.
Har forelsket mig i vine fra det omraade i de par aar jeg nu har vaeret her :)

04-09-2015 14:44 #18| 0

@Prangstar

Hvis du vil handle spansk vin, og vi er i det prisleje, (1000 kr.+) og du virkelig vil imponere, så skal du kigge efter følgende vine:

Espectacle
Las Lamas
Vega Sicilia Unico

Ellers er der klassikerne som Pingus, Flor de Pingus, nogle af de andre vine fra Vega Sicilia.

Hvis du vil over i noget helt andet, så kan du jo byde dem på et glas højkvalitetschampagne. Jeg har kontakt til en kæmpe champagneentusiast, som også har agentur på flere forskellige mikroproducenter. Han har primært champagne i 400 kr. + prislejet, og har også nogle af de helt store flasker liggende.

Du vil med garanti medbringe noget, som de ikke har fået før, som minimum er på niveau med de store fra Krug, Pol Roger, Dom perignon osv.
- Hvis det har interesse, skal du lige smide en PM, så kan jeg godt sætte dig i kontakt med ham :-)






Redigeret af xitaah d. 04-09-2015 14:44
04-09-2015 15:16 #19| 1

Jeg kan godt lide du tog et billede af Flor de Pingusen, men udelod den største producent i Italien lige ved siden af :)




Det er imo umuligt at komme med gode råd til den her slags forespørgsler. Nogen vil have australsk shiraz, andre vil brække sig over det. Nogen vil have Bourgogne, andre synes det er tøset tynd kællinge vin.


Hvis du går til en vin specialist vil han anbefale dig de vine han selv har til salg. Man går jo heller ikke til en Peugeot forhandler og spørger om tyske biler er bedre value for money....


I øvrigt er det sådan at det vin i den prisklasse der virkelig for alvor sparker røv, det vil du aldrig kunne få på en hylde i en vinbutik. Det er long gone


Hvis du virkelig er opsat, så find en ven eller bekendt som du stoler på som ved lidt om det og som ved lidt om hvad selskabet normalt drikker. Så prøv at se hvad i kan finde på vinforums auktions side

Redigeret af HolchKnudsen d. 04-09-2015 15:18
04-09-2015 15:28 #20| 0

@HolchKnudsen


Den her drak vi sidste gang oppe ved ham. Italienske vine har sjakket drukket til hudløshed og leder derfor efter noget andet. Og som du også siger om vinforhandlerne er de også forretningsfolk. Derfor jeg søger gode råd fra dig og andre herinde. Men champagne som @xitaah forslår er absolut en mulighed.



04-09-2015 15:51 #21| 0

Sq en flot flaske. Lidt svagt år, men Conterno viste som sædvanlig at god vin kan laves i alle år. Hvis du kan finde noget Cascina Francia omkring 1k, så går du ikke galt i byen. Conterno har med længder været den bedste producent i Barolo i mange år.


Ellers synes jeg det er glimrende med Champagnen. Xitaah er inde på nogen ting jeg er helt enig med. Jeg ved ikke hvem hans pusher er, men jeg får mit champagne hos Mads Rudolph Petilliant (staveplade). Han har flere af de små som kun champagne freaksne kender. Agrapart, Laval, Cedric Bouchard etc etc. Du får easy en top top champagne fra de fyre for omkring en 1000 lap og det rykker for alvor rundt. Plus der er sjov historie. Enhver idiot kan gå ned og købe en Krug Vintage for 1800 og ja det er godt, men de her nye fyre laver Champagne på en helt anden måde og imho på et langt højere niveau.


Min favorit for tiden er Georges Laval. hvis du kan finde hans enkeltmarks chardonnay "Le Chenes" i 2008 eller 2010 er du godt inde. Bør koste omkring 900-1100.

04-09-2015 15:52 #22| 0

04-09-2015 16:01 #23| 0
HolchKnudsen skrev:Sq en flot flaske. Lidt svagt år, men Conterno viste som sædvanlig at god vin kan laves i alle år. Hvis du kan finde noget Cascina Francia omkring 1k, så går du ikke galt i byen. Conterno har med længder været den bedste producent i Barolo i mange år.

Ellers synes jeg det er glimrende med Champagnen. Xitaah er inde på nogen ting jeg er helt enig med. Jeg ved ikke hvem hans pusher er, men jeg får mit champagne hos Mads Rudolph Petilliant (staveplade). Han har flere af de små som kun champagne freaksne kender. Agrapart, Laval, Cedric Bouchard etc etc. Du får easy en top top champagne fra de fyre for omkring en 1000 lap og det rykker for alvor rundt. Plus der er sjov historie. Enhver idiot kan gå ned og købe en Krug Vintage for 1800 og ja det er godt, men de her nye fyre laver Champagne på en helt anden måde og imho på et langt højere niveau.

Min favorit for tiden er Georges Laval. hvis du kan finde hans enkeltmarks chardonnay "Le Chenes" i 2008 eller 2010 er du godt inde. Bør koste omkring 900-1100.

Det er bl.a.:

Adrien Redon

Clement Perseval

Frederic Savart

Ulysse Collin


Hvis du ikke har prøvet Redon, så gør det!

R Vinbar har hans entry-champagne Autrefois, og den er så super lækker, at man undrer sig over, at den koster <500 flasken (uden for vinbarer naturligvis).


04-09-2015 16:01 #24| 0

"Sq en flot flaske. Lidt svagt år, men Conterno viste som sædvanlig at god vin kan laves i alle år. Hvis du kan finde noget Cascina Francia omkring 1k, så går du ikke galt i byen. Conterno har med længder været den bedste producent i Barolo i mange år."


Lige for at uddybe:


En producent som Bartolo Mascarello har forbedret sig voldsomt de senere år. Det er hans datter Teresa der kører det nu, de laver kun 1 Barolo på den gammeldags facon. de har ellers parceller på 3 rigtig gode marker, men gamle Bartolo var hardcore old school kommunist der ikke troede på det dersens kommercielle gejl. Fremragende Baroloer, der imo ligger lige under Conterno.


Roberto Voerzio som du også har drukket med drengene er lidt en sjov historie. Var en af de fremmeste modernister før i tiden der lavede tunge tætte mørke Baroli i La Morra. Fik ofte skyhøje point af Robert Parker og andre Amerikanske skribenter uden smagsløg. Jeg har altid fundet det for upræcist og svingene i forhold til de højere priser. Men fra 07 årgangen og frem er han gået over til mere traditionelle metoder. Jeg har ikke smagt 11'erne, men jeg hører at det nærmest er Bourgogne og at de i øvrigt skule rive selv Conterno's 11 Cascina Francia rundt. Jeg ved ikke om du kan fremskaffe noget, men det er efterhånden højt niveau. Hans 8'ere og 10'ere er fremragende! (men dyre)


Google Per Carlsen. Han er billedkunsner med værksted i Valby der kører en garage import ved siden af. Han importerer Roagna der er baseret i Barbaresco. De laver kæmpe vine på en MEGET traditionel facon. Hvis dine drenge ikke har smagt det, så er det imo et godt bud. Deres Riserva enkeltmarks Barbaresci ligger i ca i 800. Sammen med Bartolo Mascarello og Luigi Pira er det imo noget af det bedste value for money i Barolo/Barbarseco lige nu.


Hold dig væk fra gamle koryfæer som Gaja, Giacosa og Aldo Conterno. Alt for dyrt. De lever på deres ry, men har ikke lavet seriøs vin i mange år

04-09-2015 16:02 #25| 0
xitaah skrev: Det er bl.a.:
Adrien Redon
Clement Perseval
Frederic Savart
Ulysse Collin

Hvis du ikke har prøvet Redon, så gør det!
R Vinbar har hans entry-champagne Autrefois, og den er så super lækker, at man undrer sig over, at den koster <500 flasken (uden for vinbarer naturligvis).

Så tror jeg godt jeg ved hvem din pusher er :)


Har smagt Colin og Redon. Det er flot!

04-09-2015 16:03 #26| 0

Jeg kan se du også smider et billede op af en portvin , har du overvejet at gå portvins vejen ??

Hilsen en portvins elsker

04-09-2015 16:04 #27| 0

I og med han har agentur, kan det jo næsten kun være én person :) (eneste grund til at jeg ikke dropper navn, er at han ikke er helt rullet ud med forretningen endnu).

04-09-2015 17:11 #28| 0

En interessant producent i Priorat er Terroir Al Limit - Dominik Huber som laver vinen er gode venner med Eben Sadie, og han laver fantastisk vin. Det gør Eben Sadie i øvrigt også, hvis man skal smage noget interessant fra Sydafrika.


Jeg fik en R&L Legras Saint Vincent 1996 champagne for et stykke tid siden - Den var meget flot!

Edit: Cuvee Blanc de Blancs Grand Cru

Redigeret af playern d. 04-09-2015 17:14
04-09-2015 17:25 #29| 0

HK siger det vel som sædvanligt bedst her.



Hvis du vil imponere dem med noget fransk (som de tilsyneladende er gået over til) har jeg en flaske liggende du evt kan få lov at købe (kan kun fåes via auktioner og er generel svær at opdrive pga meget lille produktion)



Delas Freres, Hermitage "Les Bessards" 2009. - er lige på mobilen så magter ikke at komme med den store historie - men Google den evt. Den har bla. modtaget 100 point rent af Robert Parker (fwiw). Er ikke helt sikker på hvad det går til pt., men mener vi er omkring 2,5k...



Skriv hvis det har interesse, så kan vi se om der skal handles.

Redigeret af MichaelFabiano d. 04-09-2015 17:26
04-09-2015 17:37 #30| 0

Prøv i stedet en ordenlig hvidvin. Det er det nye sort.

Har prøvet denne her et par gange, den skuffer aldrig. Den fås hos løgismose. Ca. 1300 DKK

Meursault Clos de la Barre - Comtes Lafon, 2006

04-09-2015 18:30 #31| 0

Comte Lafon er en reference producent i hvid Bourgogne. Godt bud og 06 Clos de la Barre bør være rigtig flot. Omvendt er 1300 sq i den stive ende. Jeg betaler 500 for de nye når de kommer hjem.

Hvis du ser dig for på fx vinforum bør du kunne få dem for under 750. Afhængig af årgang obv.

Men hvis det er hvid Bourgogne, så er der få, hvis nogen, der er over Lafon - det skulle lige være Coche Dury

04-09-2015 18:35 #32| 0

Takker for masser af brugbare svar.

05-09-2015 21:02 #33| 1

Fabiano... blev lige sat på plads om modenhed af bjergets vine. Så droppet.


Champagne er desværre også ude.


Vil gerne oppe prisen til 3k da det er blindsmagning og pointgivning. Da jeg er kæmpefisken vil jeg gerne tage røven på dem.

05-09-2015 22:04 #34| 0
HolchKnudsen skrev:
Så tror jeg godt jeg ved hvem din pusher er :)

Har smagt Colin og Redon. Det er flot!

De er kendere af ovenstående og så vidt jeg forstår skal man tilbage til 05'rene hvad end der menes.

05-09-2015 22:16 #35| 0
prangstar skrev:Fabiano... blev lige sat på plads om modenhed af bjergets vine. Så droppet.

Champagne er desværre også ude.

Vil gerne oppe prisen til 3k da det er blindsmagning og pointgivning. Da jeg er kæmpefisken vil jeg gerne tage røven på dem.

Så ville jeg, hvis det skal være spansk, gå efter Vega Sicilia Unico (Eller Pingus, men den er lidt dyrere endnu) - Pingus har den fordel, at det er en dansker der står bag, så der er lidt mere storytelling :-)

Redigeret af xitaah d. 05-09-2015 22:20
06-09-2015 06:26 #36| 6

Interessant læsning d'herrer, føler mig nærmest som en bruger fra hestenet, der er havnet i en analysetråd på PN.

06-09-2015 08:35 #37| 0
prangstar skrev:

Fabiano... blev lige sat på plads om modenhed af bjergets vine. Så droppet.

Champagne er desværre også ude.

Vil gerne oppe prisen til 3k da det er blindsmagning og pointgivning. Da jeg er kæmpefisken vil jeg gerne tage røven på dem.




Arg ja, kan godt være det er for tidligt med den endnu =)

19-09-2015 10:15 #38| 0

@Prangstar

Hvad endte du med?

19-09-2015 10:32 #39| 0

Er lige kommet hjem fra en uges ferie så har ikke fået researchet nok. Men Pingus kender slænget ret godt så der ryger jeg ikke hen. Det er først i oktober. Regner med at tage ned til en gut på Islands Brygge som min kæreste kender og se hvad han har.

19-09-2015 10:47 #40| 0
prangstar skrev:Er lige kommet hjem fra en uges ferie så har ikke fået researchet nok. Men Pingus kender slænget ret godt så der ryger jeg ikke hen. Det er først i oktober. Regner med at tage ned til en gut på Islands Brygge som min kæreste kender og se hvad han har.

Skriv endelig når du har besluttet dig :-)

19-09-2015 10:56 #41| 0

Det skal jeg nok.

12-10-2015 19:23 #42| 1

Synes ikke lige jeg ville oprette en helt ny tråd, bare for at vise denne vin.

Men i lørdags var jeg til den vildeste champagnesmagning, hvor temaet var lav-dosage (<4g/liter) champagne. Langt de fleste var non-dosage.

Ud på aftenen hentede en af de deltagende dette vidunder, og hvis du er til champagne, og har en (pæn) sum penge, som du gerne vil bruge på noget af det ypperligste champagne, så vil jeg varmt anbefale denne.

Jacques Selosse Lieux-dits "Sous le Mont"


Det er champagne af en helt anden verden.









Redigeret af xitaah d. 12-10-2015 19:29
12-10-2015 22:14 #43| 0

Og jeg må sgu beklage. Kan ikke tage med til vinsmagningen alligevel - ryger i sommerhus med kæresten.


Men skylder stadig en klasse flaske vin næste gang han laver middag - poster hvilken en jeg tager med næste gang han inviterer.

12-10-2015 22:55 #44| 0
xitaah skrev:Synes ikke lige jeg ville oprette en helt ny tråd, bare for at vise denne vin.

Men i lørdags var jeg til den vildeste champagnesmagning, hvor temaet var lav-dosage (<4g/liter) champagne. Langt de fleste var non-dosage.

Ud på aftenen hentede en af de deltagende dette vidunder, og hvis du er til champagne, og har en (pæn) sum penge, som du gerne vil bruge på noget af det ypperligste champagne, så vil jeg varmt anbefale denne.


Jacques Selosse Lieux-dits "Sous le Mont"

Det er champagne af en helt anden verden.

Årstal på den der?

Og jeg vil virkelig gerne med til den slags smagninger på et tidspunkt :)

12-10-2015 23:47 #45| 0

jeg ville tjekke menuen..og så spørge en vin pusher.

ville være en skam at købe en supervin..der bare ikke passer til måltidet.

13-10-2015 08:08 #46| 0
Jones skrev:Årstal på den der?

Og jeg vil virkelig gerne med til den slags smagninger på et tidspunkt :)



Den flaske der er lidt speciel, da den primært kommer i en kasse med 6 forskellige champagner der bare bliver dyrere og dyrere (den viste koster 2-2,5k og er en af de "billige"). Kassen kan ses her: http://www.finewines.dk/shop/jacques-selosse-la-collection-lieux-dits-caisse-bois-des-six-lieux-dits-1673.html


Kassen er fra 2013, ved ikke hvornår druematerialet er fra.


Jeg kommer til at skrive om smagningen på min madblog, hvor du kan se lidt mere :-)


P.S. det skal lige siges at jeg normalt slet ikke drikker vine i denne prisklasse. Er lykkelig over at have prøvet det :)

19-10-2015 15:29 #47| 0

Sådan scorede de forskellige i blndsmagningen. Kunne som sagt ikke selv deltage. Men vil stadig gerne have råd til næste gang nu når jeg kan vise hvilket leje vi er i ren vinmæssigt. Kender som sagt ikke meget til vin og vil gerne tage røven på dem næste gang


Sassicaia 99 94,91
Grand puy lacoste 01. 94,79
Carobric scavino 08. 94,66
Dom. Janasse neuf. 03. 94,54
Guigal la mouline 93. 94,46
Palmer 90. 94,45
Cannubi boschis 00. 94,38
Messorio 02. 93,75
Scrio 05. 93,25
Talbot 90. 92,75
Guigal x-voto 10. 92,63
Cerretalto 00. 92,58
Biondi santi 07. 92,08
D'alceo 03. 92,08
Pontet canet 06. 91,71
Madonna del piano 05. 91,67
Sed de cana 03. 90,33
Figuero noble 03. 90,25



21-10-2015 16:00 #48| 0
xitaah skrev:Den flaske der er lidt speciel, da den primært kommer i en kasse med 6 forskellige champagner der bare bliver dyrere og dyrere (den viste koster 2-2,5k og er en af de "billige"). Kassen kan ses her: http://www.finewines.dk/shop/jacques-selosse-la-collection-lieux-dits-caisse-bois-des-six-lieux-dits-1673.html

Kassen er fra 2013, ved ikke hvornår druematerialet er fra.

Jeg kommer til at skrive om smagningen på min madblog, hvor du kan se lidt mere :-)

P.S. det skal lige siges at jeg normalt slet ikke drikker vine i denne prisklasse. Er lykkelig over at have prøvet det :)

22k er super stift og alt for dyrt. Du kan få kassen for 15k her i Kbh. 4 af vinene kan købes enkeltvis for 2.25k og de to sidste vine, der er lidt sjældnere skal man betale lidt mere for. At dømme på prisen for kassen taler vi nok 3-3.5k


Det er super champagne, men også ret "Sellosk" i stilen. Det jeg har smagt i hvert fald. Har smagt Les Carelles 2 gange og det var vildt begge gange. Har smagt en af Pinot Noirene 1 gang - mener det var Le Bout du Clos - også godt, men slet ikke på niveau med Carelles.

Redigeret af HolchKnudsen d. 21-10-2015 16:03
21-10-2015 20:35 #49| 0

@OP


Fedt at du vil overraske de andre. Det er jeg sikker på at de vil sætte pris på. Og fandme en flot blindsmagning i har haft sidste gang. Det er virkelig folk, der kender deres huse og kender deres årgange.


Jeg er selv kæmpe fan af Sassicaia og Palmer specielt. Jeg har indsat de
højest ratede vine fra min kælder som et screenshot nedenfor. Giv lyd
hvis der er noget af det, du vil have med næste gang. Jeg vil dog nok kun sælge vine, som jeg har mindst 2 af.




21-10-2015 20:40 #50| 0
HolchKnudsen skrev:
22k er super stift og alt for dyrt. Du kan få kassen for 15k her i Kbh. 4 af vinene kan købes enkeltvis for 2.25k og de to sidste vine, der er lidt sjældnere skal man betale lidt mere for. At dømme på prisen for kassen taler vi nok 3-3.5k


Det er super champagne, men også ret "Sellosk" i stilen. Det jeg har smagt i hvert fald. Har smagt Les Carelles 2 gange og det var vildt begge gange. Har smagt en af Pinot Noirene 1 gang - mener det var Le Bout du Clos - også godt, men slet ikke på niveau med Carelles.

Jeg ville heller aldrig give fuld pris. Men udbudsprisen ER høj, så man skal ud og lede, for at få den i det prisleje du nævner.


Vil meget gerne smage Carelles. Men det må blive på et senere tidspunkt. Hans 'Sous le Mont', som vi fik, er virkelig en interessant pinot noir champagne. Den bør du prøve.


I en helt anden liga: har du prøvet Jacquesson? For mig var det et af højdepunkterne ved vores smagning, i et mere sobert prisleje.

21-10-2015 21:16 #51| 0

@xitaah


Jeg ved ikke hvor meget man skal lede :). Man skal bare gå ned til Esprit du Vin hos Jørgen Kruff. Han har dem på sin sortiment liste og som sagt til 15k for kassen.Og hvis man bare kan gå ind fra gaden hos Jørgen og købe den til 15k, så er 22k sq alt for dyrt :). Men jeg er så heller ikke 100% på at alle og enhver kan købe kassen. det er muligt det forbeholdes de gode kunder


Har samgt Jacquesson ganske ofte. Udmærket hus, men jeg deler ikke alles begejstring. Altså jeg siger ikke nej til et glas, men ikke noget jeg dyrker for egen regning.

Redigeret af HolchKnudsen d. 21-10-2015 21:17
21-10-2015 21:24 #52| 0
HolchKnudsen skrev:@xitaah

Jeg ved ikke hvor meget man skal lede :). Man skal bare gå ned til Esprit du Vin hos Jørgen Kruff. Han har dem på sin sortiment liste og som sagt til 15k for kassen.Og hvis man bare kan gå ind fra gaden hos Jørgen og købe den til 15k, så er 22k sq alt for dyrt :). Men jeg er så heller ikke 100% på at alle og enhver kan købe kassen. det er muligt det forbeholdes de gode kunder


Har samgt Jacquesson ganske ofte. Udmærket hus, men jeg deler ikke alles begejstring. Altså jeg siger ikke nej til et glas, men ikke noget jeg dyrker for egen regning.

Fair nok.


Hvad "dyrker du for egen regning?"- altid rart med inspiration udefra :)

21-10-2015 21:39 #53| 0

@xitaah


Drikker ikke så meget champagne som før. Men på restaurant køber jeg gerne Agrapart, Laval, Cedric Bouchard og Jerome Prevost. Synes stadig der er nogen af de gammeldags huse der er relevante. Krug, Salon, noget Taittinger og specielt Billecart-Salmon. Og nå ja, så er regel nummer 1: Hvis der er Selosse på kortet, så køber man det

22-10-2015 08:19 #54| 1

Hvis du vil prøve noget du ikke kan købe andre steder , prøv Rungsted Vine - var til smagning i går med dem , de kan varmt anbefales ( ps er ikke vinkender , bare med i en vinklub på arbejdet )

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar