Hjemmelavet skinke. Hvor købes den rå?

#1| 0

Jeg kan godt lide skinke. Plejer at købe den der lidt pumpede færdigrøgede skinke til 70kr kiloet i Superbest. Den er nu okay, jeg koger den 1 time og så giver jeg den 45 min i ovnen med en glacering med appelsin og honning og sukker.
Men det er jo lidt bedre hvis man laver den fra bunden. Jeg har set Gordon Ramsay købe en stor præ-skinke(af mangel på bedre navn lol), snoret godt ind. Det er sådan jeg har lavet rullesteg med svesker WAY BACK IN THE DAYS.
Hvor køber man et stort indbundet stykke svin, som man kan lave til skinke nu om dage? Og hvad hedder denne udskæring eller indbundne stykke gris egentligt? Han kaldte det gammon, kan se på wiki at det er skinken bare når den er røget?

Så hvad kan i anbefale ift selv at lave en skinke fra bunden? Skal man hos en specielslagter? Går ikke ud fra at Føtex eller Kvickly har den slags.

24-08-2014 01:36 #2| 4

Gå nu i seng Isaac!!!

24-08-2014 01:48 #3| 4
OP
JinXXX skrev:
Gå nu i seng Isaac!!!

Det er bedst du blander dig udenom hvis du ikke har noget at bidrage med. Latterlig kommentar i øvrigt.
24-08-2014 02:07 #4| 0

Prøv din lokale slagter. Er sikker på de ved hvad/hvordan du skaffer din skinke!

24-08-2014 02:28 #5| 1
isaac skrev:
JinXXX skrev:
Gå nu i seng Isaac!!!

Det er bedst du blander dig udenom hvis du ikke har noget at bidrage med. Latterlig kommentar i øvrigt.


Latterligt indlæg i Øvrigt.

ps. prøv din lokale XL byg eller slagter. du bestemmer....
Redigeret af nuller d. 24-08-2014 02:44
24-08-2014 02:38 #6| 0

Langtidsstegning er vejen frem...
Smid skinken i ovnen ved 90 grader varmluft.
Den skal have en kernetemperatur på 62-65 grader.

Køb en skinke hos slagteren som ikke er pumpet.




24-08-2014 02:46 #7| 1

Din skinke må godt nok blive tør af at blive kogt 1 time og dernæst få 45 min i ovn.

En skinke skal koges 50 min pr kg.

24-08-2014 05:19 #8| 0

@ST

Så du koger en skinke på 4kg i 3 timer og 20 minutter.? Så bliver den nok lige så tør som op's

EDIT: en skinke skal koges til den er færdig, dvs 1kg skinke koges i ca 30 minutter og trækker færdig i kogelagen lige så længe og derefter lægger du 15 minutters kogetid til for hver kg. (Lad den stadig trække 30-45 minutter efter) velbekommen. ☺️

24-08-2014 07:49 #9| 1

"Jeg kan godt lide skinke." Klassisk start på et forumindlæg.

24-08-2014 09:03 #10| 0

Hvad er en specialslagter?

24-08-2014 09:03 #11| 0
draws.johannak.com/wp-content/2010/01/kindvall_pork_diagram2.jpg

24-08-2014 09:16 #12| 0

Enhver "god slagter" burde kunne opfylde dit ønske...

24-08-2014 09:51 #13| 1
Moderator

Så gå da all in, og gør det ordentligt.

www.guloggratis.dk/dyr/husdyr/grise/annonce/24374553-minni-grise

24-08-2014 11:15 #14| 0

Prøv hos bageren.

24-08-2014 11:35 #15| 0
OP

Undrer mig ikke at man kommer med et seriøst spørgsmål, omend lidt trivielt, og så kommer der en masse svar i øst og vest. Nå men jeg prøver en række slagtere jeg kender her i Kbh. Bla en del på frederiksberg.

24-08-2014 11:39 #16| 1

Isaac

Du tror ikke det har noget at gøre med at du altid har en mia mærkelige spørgsmål!!? Det er helt vildt..

24-08-2014 11:39 #17| 1

Det var flot isaac.. Se du kan jo godt selv.. Dyyyyygtiiiig

24-08-2014 11:40 #18| 0

Ja prøv en slagter, du skal nok ikke ind i en skobutik

24-08-2014 11:58 #19| 1
2018 Champ
chrismm skrev:
Ja prøv en slagter, du skal nok ikke ind i en skobutik


Jeg kender ellers en der er ansat i en skobutik, og hun har nogen ordentlige skinker.
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar