Jeg kan godt lide skinke. Plejer at købe den der lidt pumpede færdigrøgede skinke til 70kr kiloet i Superbest. Den er nu okay, jeg koger den 1 time og så giver jeg den 45 min i ovnen med en glacering med appelsin og honning og sukker.
Men det er jo lidt bedre hvis man laver den fra bunden. Jeg har set Gordon Ramsay købe en stor præ-skinke(af mangel på bedre navn lol), snoret godt ind. Det er sådan jeg har lavet rullesteg med svesker WAY BACK IN THE DAYS.
Hvor køber man et stort indbundet stykke svin, som man kan lave til skinke nu om dage? Og hvad hedder denne udskæring eller indbundne stykke gris egentligt? Han kaldte det gammon, kan se på wiki at det er skinken bare når den er røget?
Så hvad kan i anbefale ift selv at lave en skinke fra bunden? Skal man hos en specielslagter? Går ikke ud fra at Føtex eller Kvickly har den slags.
Hjemmelavet skinke. Hvor købes den rå?
JinXXX skrev:
Gå nu i seng Isaac!!!
Det er bedst du blander dig udenom hvis du ikke har noget at bidrage med. Latterlig kommentar i øvrigt.
Prøv din lokale slagter. Er sikker på de ved hvad/hvordan du skaffer din skinke!
isaac skrev:JinXXX skrev:
Gå nu i seng Isaac!!!
Det er bedst du blander dig udenom hvis du ikke har noget at bidrage med. Latterlig kommentar i øvrigt.
Latterligt indlæg i Øvrigt.
ps. prøv din lokale XL byg eller slagter. du bestemmer....
Langtidsstegning er vejen frem...
Smid skinken i ovnen ved 90 grader varmluft.
Den skal have en kernetemperatur på 62-65 grader.
Køb en skinke hos slagteren som ikke er pumpet.
Din skinke må godt nok blive tør af at blive kogt 1 time og dernæst få 45 min i ovn.
En skinke skal koges 50 min pr kg.
@ST
Så du koger en skinke på 4kg i 3 timer og 20 minutter.? Så bliver den nok lige så tør som op's
EDIT: en skinke skal koges til den er færdig, dvs 1kg skinke koges i ca 30 minutter og trækker færdig i kogelagen lige så længe og derefter lægger du 15 minutters kogetid til for hver kg. (Lad den stadig trække 30-45 minutter efter) velbekommen. ☺️
"Jeg kan godt lide skinke." Klassisk start på et forumindlæg.
Enhver "god slagter" burde kunne opfylde dit ønske...
Så gå da all in, og gør det ordentligt.
www.guloggratis.dk/dyr/husdyr/grise/annonce/24374553-minni-grise
Undrer mig ikke at man kommer med et seriøst spørgsmål, omend lidt trivielt, og så kommer der en masse svar i øst og vest. Nå men jeg prøver en række slagtere jeg kender her i Kbh. Bla en del på frederiksberg.
Isaac
Du tror ikke det har noget at gøre med at du altid har en mia mærkelige spørgsmål!!? Det er helt vildt..
Ja prøv en slagter, du skal nok ikke ind i en skobutik