Holde bolcher tørre?

#1| 0

Jeg sidder her med min pose bonbon, og har en ekstrem trang til at åbne den for at tage et bolche.. Men vil også gerne have bolcher senere, og alle ved jo, at bolcherne bliver klistrede, hvis posen ligger åben i længere tid?
Er der nogen, der har en ide til, hvad man kan gøre for at holde dem tørre??

14-05-2010 21:41 #2| 0

De skal i køleskabet

14-05-2010 21:41 #3| 0

Hvad med at bruge en klemme, som man også bruger til fryseposer? (ikke en alm.!)

14-05-2010 21:43 #4| 0

EAT them!!!! du kan altid købe en ny pose :D

14-05-2010 21:59 #5| 0

Vakuum!

14-05-2010 22:05 #6| 0

Så er vi vidst noget til jordensundergang. :D

14-05-2010 22:07 #7| 0

Den klassiske "rul posen sammen" er måske ikke god nok? Plejer jeg at bruge og har altid tørre bolcher (hvorfor lyder den sætning forkert?)

14-05-2010 22:09 #8| 0

baby powder!

14-05-2010 22:11 #9| 0

@Bad3xo

LOL - jeg trak også lidt på smilebåndet da jeg læste sætningen... weird! :)

15-05-2010 00:37 #10| 0

Haha Bad3xo - good one ;)

15-05-2010 09:25 #11| 0

Hele den her tråd er forkert lol...tænkte med det samme, bolscher skal da helst være lidt fugtige Lmao

15-05-2010 16:10 #12| 0

Florczaks kommentar er klart vinderen i denne tråd.


15-05-2010 17:14 #13| 0

Sevelius er min hero! Her et døgn efter jeg åbnede posen, kan jeg stadig nyde mine helt tørre bolcher!

15-05-2010 18:23 #14| 0

læg dem i en dåse så holder de sig tørre længere :-)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar