Hummerbisque - Hvilken?

#1| 0

Jeg skal stå for hummerbisque nytårsaften.

Google giver mig en masse opskrifter, så hvilken opskrift anbefaler PN?

21-12-2014 19:07 #2| 0

Jeg bruger denne: www.foodfanatic.dk/jomfruhummersuppe

Lidt mere hummer hvis muligt, og så skipper jeg selv fennikel. I min optik skal der mindre fløde end opskriften dikterer, men andre (eksempelvis Timm Vladimir) slår et slag for endnu mere fløde og smør.

Lige inden du serverer giver du suppen et ekstra godt skud cognac som du har sat ild i.

21-12-2014 20:10 #3| 0

Fin opskrift. Men ville personligt hellere skaffe flere hummerskrog og koge suppen på og undlade fiskefonden. Synes man får en mere kraftigt og ren hummersmag.

Redigeret af DanDietz d. 21-12-2014 20:11
21-12-2014 20:17 #4| 0

Du skal først finde ud af hvor meget suppe du serverer pr couvert. Jo mindre suppe des kraftigere smag (og mere power på smør/fløde).

Hvis det skal være en decideret suppeservering bør du imo skrue ned for både fedme og smagsintensitet - ellers bliver det udfordrende at komme igennem frem for at være en fornøjelse.

22-12-2014 12:16 #5| 0
OP

Det er som forret ud af 4 serveringer til nytår. Så masser af fond og fløde :)

22-12-2014 13:28 #6| 0

Jeg skal gerne komme med mit bud på hvordan du skal gøre senere odag, da jeg lige er på arbejde (som kok :))

Jegersqok
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar