Jeg skal stå for hummerbisque nytårsaften.
Google giver mig en masse opskrifter, så hvilken opskrift anbefaler PN?
Hummerbisque - Hvilken?
Jeg bruger denne: www.foodfanatic.dk/jomfruhummersuppe
Lidt mere hummer hvis muligt, og så skipper jeg selv fennikel. I min optik skal der mindre fløde end opskriften dikterer, men andre (eksempelvis Timm Vladimir) slår et slag for endnu mere fløde og smør.
Lige inden du serverer giver du suppen et ekstra godt skud cognac som du har sat ild i.
Fin opskrift. Men ville personligt hellere skaffe flere hummerskrog og koge suppen på og undlade fiskefonden. Synes man får en mere kraftigt og ren hummersmag.
Du skal først finde ud af hvor meget suppe du serverer pr couvert. Jo mindre suppe des kraftigere smag (og mere power på smør/fløde).
Hvis det skal være en decideret suppeservering bør du imo skrue ned for både fedme og smagsintensitet - ellers bliver det udfordrende at komme igennem frem for at være en fornøjelse.
Det er som forret ud af 4 serveringer til nytår. Så masser af fond og fløde :)