Hey Pn.
Sagen er den, at jeg skal mødes med en tøs i morgen aften efter hun har fået fri (kl 20). Vi skal være ved hende og lave lidt mad når hun kommer hjem.. Altså jeg kan ikke lave det i forvejen.
Hvad er nem og hurtigt?
Buzz words: lam, fisk, dild og karry er no go (hende)
Hvidløg og bacon er in :)
Køkkenskills: 5.31/10
Hurtig/nem mad til date
Brændende kærlighed. Synes flere gange jeg har set Tuznelda komme med en ganske god opskrift på den.
Der må stadig gerne være lidt lækker/luksus faktor over det, selvom det skal kunne tilberedes relativt hurtigt.
Det er self ikke et problem, hvis jeg kan tilberede noget hjemmefra
Det er kylling med parmaskinke, cheddar/parmasan og timian/rosmarin.
Derudover kunne du lave en kartoffelmos, som du placerer i midten af tallerkenen, hvorefter du drypper pesto og ahornsirup rundt i kanten. Til sidst sætter du så kyllingen ovenpå mosen.
relativt hurtigt, 1 times tid, og hun har prolly ikke prøvet noget lignende :)
Mexikansk Lasagne med hvidløgsbaguetter (eller alm, da det jo er en date) med en god flaske rødvin til (Heartland Shiraz kan anbefales).
Gumple skrev:
+
=
Fin rebus, men hvor er det du vil hen med gammel ost?
Der sker ikke noget ved den er lidt over dato... plejer man alligevel af få hos div. pizzarier :P
Hvorfor ikke lave noget let,sandwich med fyld eller opvarme en færdiglavet suppe? Eller købe en del ude, så du bare skal stege et par bøffer etc? Med mindre det er en del af din masterplan, at stå og lave mad sammen.
Når der kommer tøser på besøg laver jeg altid min hofret. Det er bøf eller kylling alt efter smag, også frisk pasta med championsovs. Det tager 15 min og smager super godt bonus er det går lige i trussen ;)
Bare snit championerne (Evt andre svampe) i en lille gryde og lad dem hygge sig i 5 min .. I med noget fløde og lad det små simre. Smag til med salt og peber(Evt hvid peber) Pasta og bøf burde være til at finde ud af ;)
Har du ikke boede i Thailand, så er det vel nærliggende og noget næsten alle kan lide
Requiem skrev:
Det er kylling med parmaskinke, cheddar/parmasan og timian/rosmarin.
Derudover kunne du lave en kartoffelmos, som du placerer i midten af tallerkenen, hvorefter du drypper pesto og ahornsirup rundt i kanten. Til sidst sætter du så kyllingen ovenpå mosen.
relativt hurtigt, 1 times tid, og hun har prolly ikke prøvet noget lignende :)
Denne her ret er awesome og smager helt fantastisk hvis tilberedt korrekt. Thumbs up!.
Tak for svarene so far.
Indtil videre er Requiem på vinderkurs!
Ishusen: jo, har boet i Thailand. Men køkkenet var ikke lige der jeg brugte det meste af min tid :)
Lav den her. Uden for diskussion i øvrigt det bedste bud.
Det skal du bruge:
Cognac
Svampe
Tørrede svampe
Bacon
Fløde
Estragon
Salt og peber
Pasta
Sådan gør du:
Du åbner en flaske cognac og hælder to glas op. Det første drikker du for at komme i god stemning, hvilket er vigtigt, når man laver mad.
I det andet glas propper du nogle af de tørrede svampe ned i cognacen, så de kan stå og suge 20-30 minutter. Imens drikker du et glas rødvin.
Nu sætter du vand over til pasta, og begynder samtidig at stege din bacon (i tern)i en dyb pande.
Indtil baconen er lækker og crunchy kan du lige nå at nyde et glas rødvin og hakke svampene - jeg kan anbefale østershatte, men champignon kan sagtens bruges.
Du smækker nu pastaen i det kogende vandt og drysser champignonerne på panden oven i baconen. Du vrider de tørrede svampe, som nu gerne sku' være opblødte og klar til at ryge med ned i den dybe pande. Drik et glas rødvin for at fejre, at du nu er langt over halvvejs.
Du splatter fløde over bacon og svampene og tilføjer en pæn tot estragon i den dybe pande. Smag til med salt og peber.
Bland pasta sammen med din fantastiske cognac/bacon/svampesovs. Et lille mesterværk, som skal nydes med rigelig mængder af rødvin.
Velbekomme...
Pas i øvrigt på at du ikke bliver så fuld, at du kommer til at drikke pastavandet.
Svampe risotto, nemt og luksus lækkert.
Glemte lige linket sorry.
Mushroom risotto Jamie Oliver
Tråden stoppede med mit indlæg. Intet over, intet ved siden af.
Der kom nogle gode bud i denne her:
www.pokernet.dk/forum/laekker-aften-paa-svaere-betingelser.html
SuperSunino skrev:
Tråden stoppede med mit indlæg. Intet over, intet ved siden af.
UHMMMMM.
Kan du linke til en cognac der kan bruges? er ret noob på det område :)
Gå ned til sandwichshoppen der ligger ved jer og køb 2 stk., men HUSK at få varmet det skide brød!!
Sunino er spot on med mængden af rødvin imo. Dertil lyder retten lækker.
Domino skrev:
ellers er der altid hyggens scoregryde
Lol var færdig af grin på denne...
han har 6+ pizzabakker stående, også ingen bukser på :P
Jeg ved ikke om jeg er mest imponeret over hans viden, han er jo et orakel uden lige, når det kommer til hvordan et låg eller en tallerken ser ud...
Dog voldte kniven ham lidt problemmer...
Eller at jeg så hele videoen...
Slclausen skrev:
Gå ned til sandwichshoppen der ligger ved jer og køb 2 stk., men HUSK at få varmet det skide brød!!
Er ikke imponeret over deres sandwhich's :)
@SuperSunino
Det lyder sgu lækkert! Hun er vild med cognac og bacon men desværre pas på champignoner :(
...ja, hun ved godt selv hun er pænt kræsen!
Hvorfor kan du ikke lave det i forvejen, kan jeg ikke se problemet i?
Pulled pork, kødet kan du forberede hjemmefra, tage det med hen til hende, marinere den en sidste gang, og i ovnen.
Eller lav en tærte hjemmefra, køb creme fraiche dresseng og lav en salat til.
Glem tærtefadet når du tager hjem, så har du til en omgang punani når du henter fadet et par dage efter.
AOOOTR skrev:
eazy game !
Og bagefter linker man til noget "Fjeder forklarer"
Tror ikke helt jeg er med. Går spørgsmålet på, hvad du skal lave, mens hun er i køkkenet?
Jeg har en rigtig god ret med bacon og hvidløg som jeg selv laver tit.
Steg semi fintskåret bacon i en stor pande med olivenolie - når bacon strimlerne er halvvejs brune tilsætter du hvidløg, chili og en smule ingefær og steger til bacon er færdig.
Kog frisk pasta 2-3 min
Herefter tilsætter du de frosne flødestuvede spinatbolde, som man kan fås i alle supermarkeder til panden(i mikroovn 2 min før), og ekstra madlavnings fløde.
Til sidst kommer du din friske pasta på panden som det sidste, DONE
I stedet for spinatbolde kan du bruge friske spinatblade og grøn pesto
En ekstra ting som passer perfekt til retten er ristet brød, som du smører en hjemmelavet hvidløgsolie på og frisk mozzarella.
Svits en pakke god skivet bacon på panden, tag det af og svits et løg og 2-3 fed hvidløg i fedtet fra baconen. Knus bacon i mindre stykker, ca. 1x1 cm. Tag en skål, smæk en kvart liter fløde, en god håndfuld GOD parmesanost, en skvis salt, godt med peber og 2 æg i og rør det let rundt. Kog frisk pasta, hæld vand fra og smid tilbage i gryden. Hæld samtlige ingredienser over, sæt den tilbage på kogepladen på lavt blus og rør godt rundt ca. 20 sekunder. Server med ekstra parmesan, flute og en let salat. Dette tager ca. 15 minutter og smager fantastisk.
Kyllingbryster omviklet med bacon, en let salat og noget lækkert, hjemmebagt groft brød.
Det er nemt, hurtigt og relativt sundt. Win, win, win situation!
Brødet kan du bage på forhånd, så madlavningen bør ikke tage mere end 25-30 minutter :-)
Lige meget hvad du vælger at lave så er der plus i bogen. Jeg vil dog ligesom de fleste andre anbefale noget fra det italienske køkken. Italienere er dovne gourmet´er, hvilke også betyder at deres mad ofte er relativt hurtigt og nemt at fremstille, men til gengæld smager godt. Husk dog at bruge friske kvalitetsråvarer og lad nu være med at udelade et eller andet....
Hvis du kan afse 14 minutter og 45 sekunder, så er Gambas al pil pil den sikre vej til succes.
Store rå rejer eller tigerrejer uden skal
Olivenolie
Hvidløg
Chili ell. Paprika Rosén
Persille
Flute
Tænd ovnen, hvori fluten skal varmes.
Hak et par fed hvidløg samt chili og en smule persille. Varm en pande på højeste varme og hæld rigelig med olivenolie på. Når olien er varm kommes rejer/tigerrejer på. Tigerrejer skal have lidt længere tid. Et minut inden rejerne er færdige kommes hvidløg, chili og persille i. Hvidløg må ikke blive brune.
I mellemtiden er fluten færdig og den sydende varme pande med rejer er klar til at stilles på bordet, pyntet med lidt af persillen som ikke blev hakket.
Velbekommen og resten er op til dig om du kan score hende ;-)
jeg synes det bør være et krav at der kommer pics af damen før man hjælper i de spots her. Det bør altså være mandatory! :D
Kylling og bacon er altid godt ;)
Hyggens scorergryde kan også anbefales ;)
Kæft en dejlig tråd ♥
Nu hvor du har droppet min fantastiske ret, så har jeg ikke andet tilbage end at henvise til "Den Stramme Kok".
stram.dk/index.php
Cunt-retten skulle efter sigende være et hit.
Forstår ikke hvordan hvidløg på en date kan være in? Om i sidder i hver jeres hjørne og råber til hinanden eller om i mangler lugtesansen ved jeg ikke.
Spøg til side -
Først steger i en pakke beacon eller 2, hvis damen er stor nok. Herefter steger i 10 fede hvidløg i beaconfedtet. Når dette er gjordt moser i det hele sammen og tilsætter rå hvidløg for at øge smagsoplevelsen.
Np for hvidløgsbeaconater opskriften.
If you get laid, PM me.